Cawte vsetci mam takyto problem... Mam PC na ktorom bezalo vsetko v pohode, teda USB fungovali normalne, pripojil som kluc alebo mp3 tak Win to nasiel a pekne otvoril. Teraz som nainstaloval program ku fotaku Kodak EasyShare Z710 aby som mohol kopirovat fotky do PC. Bez toho programu to nejde, PC vtedy nevidi tie fotky. Po nainstalovani sa dal pripojit fotak bez problemov. Lenze ak potom som chcel znova pripojit kluc tak Win ako keby ani nevedel zeby som nieco strcil do USB. Vsetko ine ako napr. tlaciaren, fotak funguju ale kluc alebo mp3 (mass storage) nejdu. Skusal som vsetko, pozerat do biosu, aktualizovat ovladac na USB a nic. Som vykopol program na fotak, po chvili sa USB rozbehli, po opetovnom nainstalovani zase ten isty problem. Ako keby ho nieco blokovalo, ak mam dost dlho zapojeny kluc v PC tak ho zrazu najde ale po vybrati a znovu zasunuti do USB zase by som musel dost dlho cakat. Neviete kde by mohol byt problem? Mne uz dosli napady kde by mohla byt chyba. Budem vdacny za kazdy rozumny napad.
Dakujem
USB prolem
-
--==[ RA ]==--
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
-
caesar1987
Addict
-
--==[ RA ]==--
Light Professional
No podla toho co som postrehol tak je to v nom, sa mi to raz podarilo rozbehat ked nebol nainstalovany ten soft na fotak. Po opetovnom nainstalovani softu zase ten isty problem. Skusal som vypinat vsetky procesy ktore sa mi len kusa nepacili ale nic nepomohlo, dokonca som skusal aj safe mod ale tam mi USBcka vobec nechceli ist, ako keby vtedy nefungovali.
-
caesar1987
Addict
nepozeral si na stranke vyrobcu, ci tam nie je aktualizovana verzia toho programu/ovladaca???
a skus pozriet aj v msconfig-u, ci tam nie je ten program po spusteni a tiez ci ne je v services (to sa tiez pozera v mscongif)...
msconfig ak by si nevedel
start -> spustit -> "msconfig"
posledna zalozka prohramy po spusteni, pozeraj nazov a cestu
a services pozeraj vyrobca a cesta...
a skus pozriet aj v msconfig-u, ci tam nie je ten program po spusteni a tiez ci ne je v services (to sa tiez pozera v mscongif)...
msconfig ak by si nevedel
start -> spustit -> "msconfig"
posledna zalozka prohramy po spusteni, pozeraj nazov a cestu
a services pozeraj vyrobca a cesta...
Ja som natom robil s --==[ RA ]==-- a urcite to neblokuje ziadny proces a ani nic co sa spusta pri starte. Kompletny startup aj ine metody spustenia su ciste, spusta sa len to co ma.
Skor mi to pripada ako keby bol blokovany driver Mass Storage. Lebo sme odinstalovali driver fotaku a po dlhej chvyly co bol mass storage pripojeny sa nakoneic rozbehol a siel bez problemov aj po opetovnom pripojeni. No po opetovnom nainstalovani drivera od fotaku zase nesiel ale asi po hodine pripojenia nakoniec z nicoho nic mass storage naslo presne ako pred tym ale s tym rozdielom ze po znovupripojeni uz zase nenaslo.
Takze Procesy, StartUp, sa mozu vylucit a ani reset BIOSu nepomohol.
Skor mi to pripada ako keby bol blokovany driver Mass Storage. Lebo sme odinstalovali driver fotaku a po dlhej chvyly co bol mass storage pripojeny sa nakoneic rozbehol a siel bez problemov aj po opetovnom pripojeni. No po opetovnom nainstalovani drivera od fotaku zase nesiel ale asi po hodine pripojenia nakoniec z nicoho nic mass storage naslo presne ako pred tym ale s tym rozdielom ze po znovupripojeni uz zase nenaslo.
Takze Procesy, StartUp, sa mozu vylucit a ani reset BIOSu nepomohol.
-
nejakymarko
Addict
-
krija
VIP
--==[ RA ]==--, na cd, co si dostal k fotaku, nemusi byt posledna verzia toho softu. skusal si aj poslednu z webu kodaku?
download_page
download_page