ja som za bratislavu....ale asi preto ze v bojnickej som bol uz nespocetne vela krat tak mi to uz nepripada take exkluzivne ako bratislavska zoo v ktorej som bol len raz...
Co najlepsie zozo je v stropkove je to male ako billa a nic tam skoro neni ale nie vcera som bol na biku v bojniciach tak som sa zastavil maju tam peknu zbierku
Kedze som patriot tak Bojnice, ale nie len kvoli tomu, ale v ZOO Bojnice je fakt nadherne, navyse je to aj najvacsia ZOO na Slovensku. A ten novy pavilon opic.......... vanie z neho vona domova
Sparrow napísal:Kedze som patriot tak Bojnice, ale nie len kvoli tomu, ale v ZOO Bojnice je fakt nadherne, navyse je to aj najvacsia ZOO na Slovensku. A ten novy pavilon opic.......... vanie z neho vona domova
Najväčšia zoo v strednej Európe je zoo v Košiciach. Takže sotva tá vaša bude najväčšia na Slovensku
Najväčšou ZOO z pohľadu rozlohy na Slovensku a štvrtou na svete je Zoologická záhrada v Kavečanoch pri Košiciach (296 ha).
Ospravedlnujem sa, myslel som si, ze Zoo Bojnice je najvacsia, pretoze ked som bol mensi a boli sme v Zoo Bojnice zo skoly, tak vtedy este bola najvacsia, mozno nie rozlohou pozemku, ale poctom zvierat, ale mozem sa mylit, bolo to uz fakt davno. Ale ked teda nie je najvacsia, tak aj tak je najstarsia a najznamejsia Zoo na Slovensku
No košická ZOO môže byť najväčšia rozlohou, ale počtom zvierat už pochybujem. Jedine ak by sa rátali kozy rôznych druhov od výmyslu sveta, v nich je podľa mňa suverénne najlepšia.
foboss napísal:mne sa najviac páčila zoo v bojniciach, ale ani taký parlament nie je na zahodenie
Teraz si urazil vsetky zvieratka vo vsetkych Zoo. Prirovnavat ich k parlamentu, je podla mna nanajvys opovazlive. Daj si pozor aby ta nezazalovali (zvierata) za hanobenie osobnej cti.