Pseudohacker
-
dudinko
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Pseudohacker
http://ttho.wz.cz/icq/pseudohacker.htm
Co si o tom myslite? Fake alebo naozaj? Myslim ze sa to oplati precitat cele...
Co si o tom myslite? Fake alebo naozaj? Myslim ze sa to oplati precitat cele...
No zaujimave, ale nezdalo sa mi to, ze ten vojak, ktory by mohol mat odhadom 40 rokov tak dobre poznal styl pisania mladych na icq
Potom to, ze najprv tvrdil, ze je vysetrovatel, potom povedal, ze je iba operator a sadzbu necha na vysetrovatelovi.
Ale tipoval by som to na to, ze holka si s niekym pisala, ale prisiel tam aj jej kamos, ktory sa rozhodol zabavit
Lebo ak by to mal byt premysleny fake s tym, ze sa zoberie zaciatok rozhovoru s babou a potom sa to dopise s vysetrovatelom, tak by to bolo premyslenejsie, ale vyzeralo to byt pisane "real-time"
Takze celkovo je to podla mna fake, ale s tym, ze ten chudacik nevedel kolka bije a zozral to aj s rybarskou lodkou
Ale tipoval by som to na to, ze holka si s niekym pisala, ale prisiel tam aj jej kamos, ktory sa rozhodol zabavit
Takze celkovo je to podla mna fake, ale s tym, ze ten chudacik nevedel kolka bije a zozral to aj s rybarskou lodkou
Jaaj boze, skoro som zomrel pri tom citani, hrozna nuda. Uplne bolo videt, ze chlapec si robi haluze z dievcata a ona tiez neviem ci je taka vypatlana alebo srandovala. Podla mna ona jednoducho odisla do mesta a lamerka nechala zapnute icq, tak to vyuzil jej tato ci brat...
Podla mna je to totalny oeb. Uplne zbytocna tema...
A skor by mohol ten akoze heker zalovat dotycneho za zverejnenie osobnych udajov na internete, ked tam normalne nechali cele meno otca a adresu (ak je pravdive), aspon to mohli vymazat... a aj tak zachvilu locknu a vymazu aj tuto temu
Podla mna je to totalny oeb. Uplne zbytocna tema...
A skor by mohol ten akoze heker zalovat dotycneho za zverejnenie osobnych udajov na internete, ked tam normalne nechali cele meno otca a adresu (ak je pravdive), aspon to mohli vymazat... a aj tak zachvilu locknu a vymazu aj tuto temu
-
NuSuey
Professional
- Kontaktovať používateľa:
nelockujte to pls
nieje nasa vec ze tam su tie udaje :PP
http://ttho.wz.cz/icq/
http://ttho.wz.cz/icq/
Prvy zaznam obsahuje zaznam ICQ rozhovoru medzi pseudohackerom a pravdepodobne adminom napadnutej stranky (aj ked sa to zo zaciatku nezda). Original som nasiel na stranke armada.sk
-
inkognitto
Star
-
Sagittarius
Guru
No bud to mohlo byt takto:
alebo si z neho mohol naozaj aj vystrelit, ved ked niekomu nazenie niekto strach, tak aj zabudne, co a ci naozaj nieco...(zo mna si raz asi 2 a pol roka dozadu urobil kamarat s jeho kamaratom srandu, ohladom nakup a konzumacie alkoholu maloletych a tiez som mal chvilu bobky
...ten jeho kamarat mi volal ako policajt, ale boli tam nejake nezrovnalosti...a nakoniec mi zavolal ten kamarat, ze to vsetko bol for
)
A na stranke armada.sk nie je momentalne uplne nic.
Inac, teraz ako rozmyslam to s tym snenezim sa mi nezda, ved vobec neboli v rovnakom meste (keby to bol admin tej stranky)...
alebo to bol fake, proste dvaja chalani sa nudili...GothaR napísal:No zaujimave, ale nezdalo sa mi to, ze ten vojak, ktory by mohol mat odhadom 40 rokov tak dobre poznal styl pisania mladych na icqPotom to, ze najprv tvrdil, ze je vysetrovatel, potom povedal, ze je iba operator a sadzbu necha na vysetrovatelovi.
Ale tipoval by som to na to, ze holka si s niekym pisala, ale prisiel tam aj jej kamos, ktory sa rozhodol zabavitLebo ak by to mal byt premysleny fake s tym, ze sa zoberie zaciatok rozhovoru s babou a potom sa to dopise s vysetrovatelom, tak by to bolo premyslenejsie, ale vyzeralo to byt pisane "real-time"
alebo si z neho mohol naozaj aj vystrelit, ved ked niekomu nazenie niekto strach, tak aj zabudne, co a ci naozaj nieco...(zo mna si raz asi 2 a pol roka dozadu urobil kamarat s jeho kamaratom srandu, ohladom nakup a konzumacie alkoholu maloletych a tiez som mal chvilu bobky
A na stranke armada.sk nie je momentalne uplne nic.
Inac, teraz ako rozmyslam to s tym snenezim sa mi nezda, ved vobec neboli v rovnakom meste (keby to bol admin tej stranky)...