Predám PREMIUM konto na RapidShare s 8063 bodmi
-
klaveflasa
Amateur
Predám PREMIUM konto na RapidShare s 8063 bodmi
Predám PREMIUM konto na RapidShare s 8063 bodmi.
Cena: 150,-Sk.
Bližšie informácie: [email protected].
Cena: 150,-Sk.
Bližšie informácie: [email protected].
-
klaveflasa
Amateur
Toto fórum mi bolo poradné, pretože nechcem ďalej predlžovať PREMIUM ACCOUNT na RS a nechcem to len tak nechať zaniknúť aj s UPLOADOM.NuSuey napísal:ehm.. konto zalozene 8.8.2007..
zaujimave
jasne.. dat niekomu peniaze za lakavy 'produkt' kto sa tu zaregistruje prave dnesrespektive si spravil nove konto.. kvoli tomuto ucelu
-
klaveflasa
Amateur
-
klaveflasa
Amateur
Mne je jedno, či pochybuješ, alebo nie. Netuším, ako Ti to dokázať. Ide o to, že som si tu založil dnes konto? Veď predsa keby som chcel dakoho o*ebať, tak počkám dva roky, prispievam sem somariny k veci a potom zlanárim pár ľudí, čo zaplatia a zdúchnem.NuSuey napísal:tak potom vazne pochybujem ze nejde o nejaky o*eb..
-
klaveflasa
Amateur
-
klaveflasa
Amateur
No, ja som ho kupoval na 30 dní (1 mesiac). Prvýkrát to bolo u mňa, takže som netušil, že body si nemôžem presunúť do FREE account. Tak ak bude mať niekto záujem, rád mu konto poskytnem, lenže aspoň niečo nech sa mi z toho vráti. Tak som to zlacnel o 100 korún. Samozrejme si to bude vyžadovať investíciu do ďalšieho mesiaca.NuSuey napísal:to uz znie lepsie![]()
ja som to pochopil ze ho mas aktivne este na 30 dni ..a takto ahaze uz ti skoncilo predplatenie
chapem..
porozmyslam nad tym.. ale uz jedno konto mam :p
Ale nikdy nevieš, kto bude mať záujem.
-
klaveflasa
Amateur
-
klaveflasa
Amateur
Akože tam bolo jasné ukázané aj povedané, že konto je už plne použité, že ho treba obnoviť.erytrocyt napísal:podľa toho čo tam píšu - o_ebal ťa
To, že som ho chcel predať ešte neznamená, že ide mi o to, aby som niekoho o*ebal o peniaze. Rád ich vrátim. Išlo mi len o uchovanie upload-u a zbieranie bodov ďalej. Mal som možno povedať, že hľadám človeka, ktorý udrží konto živé aj naďalej.