a s tymi typmi..
KRASA
-
Eritrea
Star
- Kontaktovať používateľa:
podla mna aj ked sa s nou citis velmi dobre musi ta aspon trochu pritahovat aby ste nieco zacali riesit..:)ja mam tiez tak naj kamosa..stale bedakame ze sme sami.
heh ale nedokazalaa by som s nim nic mat ..no zatial.
a s tymi typmi..
mna musi chalan zaujat , dost som zatazena na dlhe vlasy a nezavislakov..
ale moze to byt aj ina malickost , oci , ruky..pery..
zadok:P hocico.:)a potom uz myslim len na neho
a zrazu je pre mna dokonaly
a s tymi typmi..
-
dexter7007
Zablokovaný
-
Sagittarius
Guru
-
Sagittarius
Guru
Take nefukane krasky, ktore sa nevedia ani usmiat tiez nemusim...a naozaj je dievca krajsie, ked sa obcas, mozno aj castejsie usmeje...`peace` napísal:Podľa mňa na kráse dievčaťu pridá aj to, že sa často usmieva. Nemusí byť ani tak pekná, ale keď sa usmieva, na kráse jej to isto pridá. Nejaké veľmi pekné dievča, ktoré sa ani nedokáže usmiať, je u mňa nič moc.. Takisto si myslím, že toto platí aj s inteligenciou.
-
Začiatok Konca
Professional
Ja mam momentalne obrovske stastie,pretoze som si nasiel dievca vnutorne(krasne,pre mna),ale aj vyzorom(pekne,tiez pre mna)...a to je myslim to najhlavnejsie...Ani ona sa mi zo zaciatku nepacila..no pacila,ale nie az tak velmi...taka dopohody babenka a teraz bez nej neviem existovat...
K teme:aj ked nieje velmi pekna a paci sa ti vnutorne,tak to s nou skus...postupne na nej budes objavovat to svoje,kt.malokto bude chapat..a hlavne je,aby si bol stastny ty...
K teme:aj ked nieje velmi pekna a paci sa ti vnutorne,tak to s nou skus...postupne na nej budes objavovat to svoje,kt.malokto bude chapat..a hlavne je,aby si bol stastny ty...
-
fikus-kukis
Guru wannabe
Trochu z druhého súdka: (nejaký prieskum to bol či čo)
ženy sa radi nechajú zviesť svalnatým, vyšportovaným mužom; no pokiaľ ide o dlhodobejší vzťah, vyhľadávajú nie až tak fyzicky ideálnych partnerov s tým, že sa cítia pri nich byť istejšie/vzťah je stabilnejší
Pýtam sa: PREČO?!?
(žeby si domýšľali, že aktraktívneho muža zvedie skvor nejaká fiflena/aktraktívny muž má v povahe zviesť nejakú fiflenu, keďže na to má proporcie ?)
Toto naväzuje k úvahám zakladateľa našej témy.
Je to len nejaký prieskum; berte ho s rezervou.
ženy sa radi nechajú zviesť svalnatým, vyšportovaným mužom; no pokiaľ ide o dlhodobejší vzťah, vyhľadávajú nie až tak fyzicky ideálnych partnerov s tým, že sa cítia pri nich byť istejšie/vzťah je stabilnejší
Pýtam sa: PREČO?!?
(žeby si domýšľali, že aktraktívneho muža zvedie skvor nejaká fiflena/aktraktívny muž má v povahe zviesť nejakú fiflenu, keďže na to má proporcie ?)
-
bolek
Guru
Z opačnej strany: vraj mužov lákajú viac blondínky, ale dlhodobejšiu budúcnosť plánujú s brunetkami. PREČO?fikus-kukis napísal:Trochu z druhého súdka: (nejaký prieskum to bol či čo)
Pýtam sa: PREČO?!?![]()
A čo sa týka tých mužov, tak mohlo by to byť tak, ako si napísal. S takým krásavcom je "veľa roboty". Kto by ho stále strážil, aby neutiekol za nejakou krajšou;-)
Ja som si vsimol ze ja som skor na tmavsiebolek napísal:Z opačnej strany: vraj mužov lákajú viac blondínky
-
triple
Guru wannabe
jj tmavovlásky s modrými očami a pekne opalené a biele zúbky.. pekná postavička..slavo120 napísal:Ja som si vsimol ze ja som skor na tmavsieteda brunety a tak ... neviem no nijak vedome to nerobim ,ale ked sa mi uz niejaka baba paci a pozrem sa tak spätne kto vsetko sa mi pacil tak vzdy to boli tmavovlasky
.. sorry za OT to ja len tak
tak vetedy aom ako slon v ruji ked ju vidím hehe