Problém s IL-2 Sturmovik: 1946
Problém s IL-2 Sturmovik: 1946
Mám problém s IL2 1946. Keď som na letisku a chcem štartovať, tak normálne odbrzdím, zapnem motor, klapky na Take Off, trošku pridám power, a akonáhle sa pohnem, vynáša ma to do jednej strany, aj keď odpojím joystick a volant, pričom aj v nastaveniach mám zapnutú voľbú "Disable Joystick". Neviete kde je chyba alebo kde robím chybu? Díky moc.
btw neviete ako tú hru nastaviť aby som lietadlo ovládal myšou?
btw neviete ako tú hru nastaviť aby som lietadlo ovládal myšou?
Díky, práve som to išiel vyskúšať a zistil som že už ma vytáča aj pri lete
, pri maximálnej rýchlosti (čiže vietor nemá vplyv) a najnižšej možnej obtiažnosti.
Vyskúšal som aj joystick, aj volant, obidva naraz, osobitne - s rovnakým výsledkom. V ostatných hrách fungujú na 100%, žiadne vady. Dosť ma to serie, lebo som sa tešil...
A po nete som to chcel už dávnejšie rozbehať, ale originál nemám a je tam tá geniálna internetová služba Ubisoftu - ubi.com - vďaka ktorej mi od Ubisoftu cez net nejde nič. Tebe to baví normálne?
//eru: njn, ale ono ma to vytáča dosť prudko na takú malichernosť
Vyskúšal som aj joystick, aj volant, obidva naraz, osobitne - s rovnakým výsledkom. V ostatných hrách fungujú na 100%, žiadne vady. Dosť ma to serie, lebo som sa tešil...
A po nete som to chcel už dávnejšie rozbehať, ale originál nemám a je tam tá geniálna internetová služba Ubisoftu - ubi.com - vďaka ktorej mi od Ubisoftu cez net nejde nič. Tebe to baví normálne?
-
Hannibal
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
tak skus to este ovladat sipkami tak to hravam ja ....a ide to uplne super ...a ak ti to aj tak nepojde tak si stiahni ten Pack co je vlastne -FB+AEP+PF a to cez net fici v pohodealfonz napísal:Díky, práve som to išiel vyskúšať a zistil som že už ma vytáča aj pri lete, pri maximálnej rýchlosti (čiže vietor nemá vplyv) a najnižšej možnej obtiažnosti.
-
Eru
Light Professional
j zo sipkami to ide v poho. da sa to hrat. a cez net to nehraj cez tu ich sluzbu. stiahni si program ktory sa vola hypperlobby tam sa regni a jedes. vypise zoznam serverov a mozes hrat
Alfonz: skusal si to vlastne bez joysticku? lebo potom by to mohlo byt iba zle nastavene. chod do start/ubisoft/sturmovik tam daj setup a nakalibruj ho spravne. alebo mozno vo windowse je zle nakalabrivany. dunno. treba sa s tym pohrat
Alfonz: skusal si to vlastne bez joysticku? lebo potom by to mohlo byt iba zle nastavene. chod do start/ubisoft/sturmovik tam daj setup a nakalibruj ho spravne. alebo mozno vo windowse je zle nakalabrivany. dunno. treba sa s tym pohrat
-
Snowmannn
Medium Star
vetrom to nie je, pretoze v il-2 nie je vietor namodelovany, pravdepodobne ta prekvapil krutivy moment vrtule.
startovat treba na vacsine lietadiel s vykopnutou smerovkou a korigovat smer, ked letis tak treba vytrimovat smerovku aby netahalo do strany
pripadne si vyskusaj zaletiet s nejakym viacmotorovym lietadlom (napr P-38L) to by nemalo mat tendenciu samovolne vybocovat so smeru
startovat treba na vacsine lietadiel s vykopnutou smerovkou a korigovat smer, ked letis tak treba vytrimovat smerovku aby netahalo do strany
pripadne si vyskusaj zaletiet s nejakym viacmotorovym lietadlom (napr P-38L) to by nemalo mat tendenciu samovolne vybocovat so smeru
-
Snowmannn
Medium Star
skus pouzit ten trim smerovky na tu a-20 a malo by sa ti to bez problemov vyvazit do vodorovneho letu
co sa tyka toho multiplayeru, nechcem tu robit reklamu, ale celkom fajn server:
http://217.117.216.144/woe/?page=home
co sa tyka toho multiplayeru, nechcem tu robit reklamu, ale celkom fajn server:
http://217.117.216.144/woe/?page=home
OK, dík 
Inak už som si myslel že fakt mám niečo blbo nastavené v PC ale som skúsil Lock On: MAC a všetko ide jak po masle...takže niečo bude v hre, resp. v mojom štýle hrania...
A na tej stránke so serverom hore píše "IL-2 Sturmovik Forgotten Battles v4.08m Dedicated Server". To rozchodím aj na Sturmoviku 1946?
//skúsil som patch 4.08m, nepomohlo.
Inak už som si myslel že fakt mám niečo blbo nastavené v PC ale som skúsil Lock On: MAC a všetko ide jak po masle...takže niečo bude v hre, resp. v mojom štýle hrania...
A na tej stránke so serverom hore píše "IL-2 Sturmovik Forgotten Battles v4.08m Dedicated Server". To rozchodím aj na Sturmoviku 1946?
//skúsil som patch 4.08m, nepomohlo.
Re: Problém s IL-2 Sturmovik: 1946
Zdravím mam aký problém že tú hru mám v ruštine a nemám ani tušenie kde sa prehadzuje jazyk. Neviete mi prosím pomôcť?