par otazok ohladom prveho stretka
To bolo tak sme si pisali na pokeci no a kus sme to aj porozoberali vsetko fajn ale potom ako uz isla off tak napisala ze uz sa nemam tolko tym zaoberat ta neviem no ... mne to dajak blbo vyznelo ... mozno to tak nemyslela .. ale len mozno .. ja neviem .. no nic uvidi sa casom .. nerobim z toho tragediu sak bolo dnes fajn aspon som sa nenudil doma a ked z toho nic viac nebude prezijem to
Asi mas pravdu .. aj mi to potom doslo heh .. myslim ze nabuduce (ak niejake nabuduce bude ) sa stretneme v Levoci to mame obaja na pol ceste tak myslim ze to bude fajn kompromis ... ona dnes kvoli mne musela na dvoch autobusoch prestupovat ... no ale ked to kvoli mne urobila tak to hadam neni az tak zletereza napísal:slavo: viem, ze uz pisem neskoro.. no podla mna si mal ty ist za nou. ak si pisal nejaky dovod, preco ona dosla a nevsimla som si, tak sorry. ale ak bola ochotna docestovat, tak je to potom fajna prajem aby ti to vyslo
-
midnight_man
Guru
slavo120 napísal: ona dnes kvoli mne musela na dvoch autobusoch prestupovat ...
-
triple
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
len ti poradím, že neočakávaj od toho veľa.. radšej menej. .lebo môžeš byť sklamaný a potom ťa to bude bolieť a mrzieť.. radšej menej a ked dostaneš viac budeš iba štastnýslavo120 napísal:........... .. len neviem co mam od toho ocakavat heh tak radsej nebudem prehanat a uvidi sa
Out of toppic: ty vole ja som natrtkaný ako prasa
a to som sa este dozvedel ked sme sa tak rozpravali ze nedavno bola na operacii s nohou a este ju to trochu boli takze nechcela aby sme moc chodili ... ja idiot som mal ja za nou istmidnight_man napísal:kamo tak to si vaz!! mne osobne by sa nechcelo tolko cestovania a podobne..pokial by sa mi ta holka fakt nepacila a nebola mi sympaticka....ja myslim ze je to na prvy raz az moc dobre
no jednoznacne nabuduce chod ty zanou
jasne v pohode chapem ... tak berem ju ako kamaratku a ked to i tak ostane tak nevaditriple napísal:len ti poradím, že neočakávaj od toho veľa.. radšej menej. .lebo môžeš byť sklamaný a potom ťa to bude bolieť a mrzieť.. radšej menej a ked dostaneš viac budeš iba štastný
No tak vyzera to tak ze ostaneme kamarati ... neviem no ja mam taky tusak ze z toho viac nebude ... Dnes rano som s nou pisal na pokeci a tak neviem no vsetko v pohode , ale dajak sa mi zdalo ze pisala po menej ako zvycajne tak väcsinou ludia na pokeci ledva dva tri slova popisu ale s nou som vzdy v pohode i par riadkov napisal obcas mi uz ani do rpcky nevoslo co som chcel napisat
.. a dnes mam pocit ze take suche odpovede pisala neviem ci to chapete ako to myslim no proste pisala tak po menej a nie tak ako pred tym neviem no dajak ako to mam vysvetlit (hadam sa chapeme) a vlastne ani neviem kedy ju zase uvidim niejak nemame naplanovane dalsie stretko tak ja akosi ani neviem ci sa mam snazit ci mam este nieco skusit , spytat sa jej ci niekedy zas niekde nezbehneme alebo to brat tak ze sme kamarati mozno sa zas niekedy stretneme a staci ... proste aby som sa zbytocne nesnazil a zatial moc neviem ako na tom som viac menej sa mi zda ze "len" kamarat ako mozno by sa to po dalsich stretnutiach zmenilo no je otazne ci ano a tak ja neviem hmm aby som sa moc nesnazil nenamotal nezacal to brat prilis vazne a nakoniec zas narazil ... takto sme kamarati , obcas mozme popisat ked jej to bude vyhovovat aj stretnut a nic viac nic menej
//edit.. a este ma tak napadlo ze ako uz isla off vzdy napisala este nieco v zmysle ze uz budem koncit maj sa pekne paa .. alebo nieco take no a dnes proste nic len zmizla .... a vazne pisala akosi po menej ... ja mam taky tusak ze to robi najme preto aby mi naznacila ze viac z toho nebude a aby som to bral tak ako to je ... hmm neviem mozno sa mylim , ved to su zeny
, ale ja mam taky pocit... a ktovie mozno len zbrklo reagujem a neni to tak .. ale dalo by sa asi polemizovat riadne dlho ako to teda je hmm
//edit.. a este ma tak napadlo ze ako uz isla off vzdy napisala este nieco v zmysle ze uz budem koncit maj sa pekne paa .. alebo nieco take no a dnes proste nic len zmizla .... a vazne pisala akosi po menej ... ja mam taky tusak ze to robi najme preto aby mi naznacila ze viac z toho nebude a aby som to bral tak ako to je ... hmm neviem mozno sa mylim , ved to su zeny
-
triple
Guru wannabe
jj slavo veľmi to analyzuješ...
ja by som to na tvojom mieste spravil tak že by som ju prekvapil ako sa zatvári...
proste ked si budete písať nejako totalne nenápadne zisti či zajtra bude doma.. napr aké máš plány na zajtra a tak.. proste aby si si bol na 90 % istý že bude doma.. no a sadni na bus a potom jej len tak zavojal .. že ahoj bla bla ako sa máš a tak .. potom čo robíš? samozrejem nie tak ako by si ju chcel kontrolovať a pak daj ked sa spýta že prečo.. no lebo som tu tak že prišiel si kuknúť a nech ťa nejako neviguje alebo sa dakde stretnete.... príjemné prekvapanie nemá čo pokaziť... a pri stretku už nebuduť tak nervozny.. skús trošku ukázať že si chlap a trošku ľahostajnosť trošku nie zase veľa.. na každú platí iné.. a to si musíš všimnúť.. ak sa ti bude zdať veľmi sebavedomá tak ty musíš byť minimálne na jej urovni... a vo všetkom by si mal mať navrh aby si s nou dokázal spraviť to čo chceš ty a nie ona mávala s tebou...
A tieto "malíé prekvapenia" u mna to vzdy zabralo a potom kočka sa sama ozvala že bolo mi s tebou fakt dobre a bla bla...
nečakaj teraz že ona spraví prvý krok chyť veci za pačesy a nedaj sa...
samozrejme ked odmietne na tretí krát tak dost. proste tri krát a dosť.. nebudeš zase robiť zo sobe šaša...
pfff ešte by som ti dal pár scenárov ale kto to bude také dlhé čítať možno ak sa ti toto nebude pozdávať tak súsime dačo iné vymyslieť.. ale ja si myslím že je dobre stretnúť sa snou v blýzkej dobe
no je tu dosť preklepov ale fakt sa mi to nechce opravovať
ja by som to na tvojom mieste spravil tak že by som ju prekvapil ako sa zatvári...
proste ked si budete písať nejako totalne nenápadne zisti či zajtra bude doma.. napr aké máš plány na zajtra a tak.. proste aby si si bol na 90 % istý že bude doma.. no a sadni na bus a potom jej len tak zavojal .. že ahoj bla bla ako sa máš a tak .. potom čo robíš? samozrejem nie tak ako by si ju chcel kontrolovať a pak daj ked sa spýta že prečo.. no lebo som tu tak že prišiel si kuknúť a nech ťa nejako neviguje alebo sa dakde stretnete.... príjemné prekvapanie nemá čo pokaziť... a pri stretku už nebuduť tak nervozny.. skús trošku ukázať že si chlap a trošku ľahostajnosť trošku nie zase veľa.. na každú platí iné.. a to si musíš všimnúť.. ak sa ti bude zdať veľmi sebavedomá tak ty musíš byť minimálne na jej urovni... a vo všetkom by si mal mať navrh aby si s nou dokázal spraviť to čo chceš ty a nie ona mávala s tebou...
A tieto "malíé prekvapenia" u mna to vzdy zabralo a potom kočka sa sama ozvala že bolo mi s tebou fakt dobre a bla bla...
nečakaj teraz že ona spraví prvý krok chyť veci za pačesy a nedaj sa...
samozrejme ked odmietne na tretí krát tak dost. proste tri krát a dosť.. nebudeš zase robiť zo sobe šaša...
pfff ešte by som ti dal pár scenárov ale kto to bude také dlhé čítať možno ak sa ti toto nebude pozdávať tak súsime dačo iné vymyslieť.. ale ja si myslím že je dobre stretnúť sa snou v blýzkej dobe
no je tu dosť preklepov ale fakt sa mi to nechce opravovať
velmi analyzuje? podla mna analyzovat treba, aby sme vedeli ako sme na tom s danym objektom
pozri sa, to ze isla offline bez odzdravenia moze mat dve stranky. ta prva - padne ti internet, popripade elektrika a pod. "zivly". je to dost neprijemne (aj mne sa to stalo), ked si s niekym pises, vyzera to nadejne a zrazu ti padne net. je to akokeby si naznacil, ze mas danu osobu vies kde, popripade, ze nemas zaujem rozpravat sa atd. je to velmi neprijemne, mozno este neprijemnejsie ako ticho na rande, pretoze to sa da prerusit povzdychom: uch toto som nechcel aby bolo trapne ticho (sam si tu vetu pouzil, takze vies o co tu ide
). na druhej strane ti mozno chcela ukazat, ze sa zmenil ten "vztah", ze si jej nebol sympaticky apod. ale ked sama ti napisala kladne ohlasy, v tomto problem nevidim. mozno chcela na teba zahrat aka je nedostupna. vies to je tzv. zenska logika. (podla principov zenskej logiky sa zena nepozera na muza, ktory sa jej zda sympaticky
). takze si mozes vybrat, ktora verzia "offline" sa ti paci viac
50:50
to, ze odpovedala pomenej je tiez znak na styl "daj mi pokoj". aspon ja toto uplatnujem v praxi, ked ma naserie nejaky kamos a pise mi cez net, odpovede su jj, nn a ziadne ine. moze tym naznacovat mensie rozhorcenie (ako ja), ale je to zena a v zene sa zenska logika nezaprie. (zase pravdepodobne platia principy zenskej logiky)
kazdopadne, ked chces viac, jednoznacne ju prekvap. ako kolega spominal, bude bud velmi rada (spoznas jej to na ociach), alebo nebude rada (aj to jej spoznas na ociach
). myslim, ze ak si spravny chlap a zbadas jej reakciu pochopis ci je rada, alebo nie
a potom sa zachovaj podla jej reakcie - pozvi ju na kofolu, chodte na luku apod. , popripade ju len pozdrav a prac sa "kadelahsie"
- ale pochybujem, ze by nebola rada, ked si rezal taku vzdialenost dajme tomu na bicykli. zena vs. muz je ako sach. a ty mas biele figurky. ona sa pohla vezou, si na rade, vyuzi strelca 
to, ze odpovedala pomenej je tiez znak na styl "daj mi pokoj". aspon ja toto uplatnujem v praxi, ked ma naserie nejaky kamos a pise mi cez net, odpovede su jj, nn a ziadne ine. moze tym naznacovat mensie rozhorcenie (ako ja), ale je to zena a v zene sa zenska logika nezaprie. (zase pravdepodobne platia principy zenskej logiky)
kazdopadne, ked chces viac, jednoznacne ju prekvap. ako kolega spominal, bude bud velmi rada (spoznas jej to na ociach), alebo nebude rada (aj to jej spoznas na ociach
ja to kludne precitam len pistetriple napísal:pfff ešte by som ti dal pár scenárov ale kto to bude také dlhé čítať možno ak sa ti toto nebude pozdávať tak súsime dačo iné vymyslieť.. ale ja si myslím že je dobre stretnúť sa snou v blýzkej dobe
podla mna by bolo dobre, keby si to tak nakamufloval, ze do tohoho podhradia pojdes "primarne" akoze za niecim inym (napr. za tym spoluziakom) a ked uz si sa tam dotrepal, tak ta napadlo, ze tam zhodou okolnosti byva aj ona
(teda nie tak doslova, ale prosto, ze ked uz si tam dosiel, tak skocis ju pozriet) 
btw, take to s tym chatovanim co si poposal, poznam velmi dobre
(dost neprijemne, ked v tom chate necitit z druhej strany ziadnu iniciativu (doslova len /co najkratsie/ odpovede na otazky, nic viac)
btw, take to s tym chatovanim co si poposal, poznam velmi dobre
-
tereza
Medium Star
mozno existuju zeny ktorym sa take necakane prekvapenia typu aha som tu pacia.. no co ak ona nie je ten typ? ja by som neohlasene nikam nechodila. nic v zlom. len si myslim, ze to nie je najlepsi napad - ja som uz take zazila a nebolo to nic prijemne... veru...
vsak skus normalne navrhnut cez net dalsie stretko. a udaj aj cas a miesto. ak jej to bude vyhovovat, tak ti napise hned, ze ok moze byt. ak by jej to nevyhovovalo, ale chcela by ist, tak by navrhla iny datum resp. miesto. a ak nebude chciet, tak cakaj nejaku za vlasy pritiahnutu vyhovorku
ale to sa nestane
vela stastia.
vsak skus normalne navrhnut cez net dalsie stretko. a udaj aj cas a miesto. ak jej to bude vyhovovat, tak ti napise hned, ze ok moze byt. ak by jej to nevyhovovalo, ale chcela by ist, tak by navrhla iny datum resp. miesto. a ak nebude chciet, tak cakaj nejaku za vlasy pritiahnutu vyhovorku
ale to sa nestane
v takych pripadoch a väcsinou na stvem a uz ani neodpisemsmejo napísal:btw, take to s tym chatovanim co si poposal, poznam velmi dobre(dost neprijemne, ked v tom chate necitit z druhej strany ziadnu iniciativu (doslova len /co najkratsie/ odpovede na otazky, nic viac)
-
Te-wei
Medium Professional
tak toto sú veci na ktoré zabudni a rozhodne sa prestaň nimi utešovať, že šak ked toto a toto spravila tak niečo z toho dube... ja som sa už mnohokrát vo svojom živote presvedčil, že na takéto veci na neopláca spoliehať, aLE absolutne.slavo120 napísal:Asi mas pravdu .. aj mi to potom doslo heh .. myslim ze nabuduce (ak niejake nabuduce bude ) sa stretneme v Levoci to mame obaja na pol ceste tak myslim ze to bude fajn kompromis ... ona dnes kvoli mne musela na dvoch autobusoch prestupovat ... no ale ked to kvoli mne urobila tak to hadam neni az tak zle
A druhá vec, prestaň analyzovať, analyzovať jej spravanie sa, rozpravanie, gesta a vôbec všetko. nerieš to a ber čo prídfe a to, že ti nejako dala najavo, že nemôžete byť viac než kamarati, tak to by som tiež neriešil, ved čo ine by si chcel počuť po takom krátkom poznaní sa... a vieš ako to je; človek mieni, Pán Boh mení...
-
triple
Guru wannabe
sorry že až teraz .. včera som bol strašne na tom. .heheh
no k veci.. slavo nemyslel som že teraz prídeš za nou a budete spolu celý den.. proste ako kolega povedal že si tam na prišiel len na to a na to a kežde tam už býva aj ona tak dve muchy jednou ranou ... a stretko len také chvylkové že aby si ju videl a ona teba a hlavne aby si videl reakciu...
ked ju pozveš cez net tak môže veľmi ľahko odmietnuť a vymyslieť si že nemá čas.. ale ked už si sa dotrepal namala by mať to srdce odmietnuť ťa... ale ja by som to robil hlavne preto aby som si bol aspon trocha istý či tento "vzťah" má zmysel rozvíjať alebo ostať iba frendovia.. všetko záleží na jej reakcii.. je to skôr taký tes..
ak dopadne dobre.. večer padaj na net a čakaj či sa neobjaví a že si veľmi rád že si ju dne videl a musíte si to nejak zopáknuť.. trebarz aj v tej levoči..
Dnes poobede zmizni do toho podhradia hehe
no k veci.. slavo nemyslel som že teraz prídeš za nou a budete spolu celý den.. proste ako kolega povedal že si tam na prišiel len na to a na to a kežde tam už býva aj ona tak dve muchy jednou ranou ... a stretko len také chvylkové že aby si ju videl a ona teba a hlavne aby si videl reakciu...
ked ju pozveš cez net tak môže veľmi ľahko odmietnuť a vymyslieť si že nemá čas.. ale ked už si sa dotrepal namala by mať to srdce odmietnuť ťa... ale ja by som to robil hlavne preto aby som si bol aspon trocha istý či tento "vzťah" má zmysel rozvíjať alebo ostať iba frendovia.. všetko záleží na jej reakcii.. je to skôr taký tes..
ak dopadne dobre.. večer padaj na net a čakaj či sa neobjaví a že si veľmi rád že si ju dne videl a musíte si to nejak zopáknuť.. trebarz aj v tej levoči..
Dnes poobede zmizni do toho podhradia hehe
-
midnight_man
Guru
No triple nesuhlasim...vies vsadzat na to ze nebude mat to srdce odmietnut to..co ja viem..je to istym sposobom vypocitavost.mne osobne sa to nepaci..sak ak holka ma zaujem tak pojde..ak nie..tak nepojde..a ak nebude mat zaujem a pojde tak to moze dopadnut velmi zle a aj tak s toho nic nebude..cize normalne ju mozes cez net pozvat podla mnatriple napísal:ked ju pozveš cez net tak môže veľmi ľahko odmietnuť a vymyslieť si že nemá čas.. ale ked už si sa dotrepal namala by mať to srdce odmietnuť ťa...
Rozhodne by som tomu slavo nedaval velke sance a urcite nie takto skoro..si správny chlap..a necakaj od toho vela lebo cim viac cakas tym vacsie je sklamanie alebo inac povedane "cim vyssie vylezies, tym z vacsej vysky spadnes" cize sa drz pekne pri zemi..a mozno neskor...a fakt neskor..lebo teraz je aj ona mozno plna emocii..dojmov..a vsetkeho..a obaja vieme ake su zeny..cizetriple napísal:či tento "vzťah" má zmysel rozvíjať alebo ostať iba frendovia.. všetko záleží na jej reakcii..
OK dobre dakujem vsetkym za vsetko za kazdu radu ... ja to urobim asi tak ako poradil midnight neviem s tym prekvapkom to asi nie tak to teda skusim normalne niekam ju pozvem cez net a uvidi sa ... ja som s nou i pisal no a niejak som moc s tym uz nechcel zacinat a niejak cez net od nej vyzvedat co ako to medzi nami je , ale myslim ze sme to specatili tak ze sme kamarati a to je fajn
... ved ju este niekedy niekde pozvem a casom sa uvidi ci sa z toho nieco vykluje ved ak to ma prist tak to pride ako sa to hovori "laska je trpezliva" tusim nie ... z mojej strany tam su sympatie paci sa mi i ako dievca i to aka je ,no a aspon mam fajn kamaratku dobre sa s nou da popisat obcas si mozme zavolat , hadam sa niekedy aj stretnut no a ci z toho bude nieco viac je asi vo hviezdach ... ak bude nieco nove tak istotne napisem ... zatial dakujem za vsetko 
(hmm to bolo v niejakom filme tusim ) , ale jasne ja sa budem drzat pri zemi budem brat co pride a ukaze sa casom a ak sa i nic neukaze nic sa nedeje
No ale preco padame ? aby sme opät vstalimidnight_man napísal:"cim vyssie vylezies, tym z vacsej vysky spadnes" cize sa drz pekne pri zemi
-
triple
Guru wannabe
jj toto som už spomínal:midnight_man napísal:a necakaj od toho vela lebo cim viac cakas tym vacsie je sklamanie alebo inac povedane "cim vyssie vylezies, tym z vacsej vysky spadnes" cize sa drz pekne pri zemi..a mozno neskor..
len ako tu tak toto všetko čítam od začiatku nejako príchádzam k záveru sorry Slavo ale tu sa bavíme o tom že .. boha ako to povedať... ako keby teraz stretol tú pravu a ostane s nou do konca života.. páni slavo ved si mladý potrebuješ si trochu užiť a zistiť o čom to všetko je.. pak prídu prvé sklamania a radosti.. a potom môžeš uvažovať o vážnejšom vzťahu.... vieš koľko som ja mal len takých že "vzťahov"?ale pri každom som sa niečo naučil a teraz už hladám niečo iné. už ma to všetko omrzelo ale musel som si tým prejsť a tak isto aj ty.... .si zober z tejto situácie si môžeš zobrať to že ako sa prvý raz stretnúť s holkou a tak vieš resp. môžeš si vyskúšať niečo iné.. viem znie to blobo ako keby som ťa navádzal k tomu aby si ju nejak poriešil a pak sklamal.. to vôbec nieje môj úmysel..triple napísal:len ti poradím, že neočakávaj od toho veľa.. radšej menej. .lebo môžeš byť sklamaný a potom ťa to bude bolieť a mrzieť.. radšej menej a ked dostaneš viac budeš iba štastný
no radšej to nejdem rozvádzať lebo nie som si istý či to píšem tak ako to myslím a potom by to mohlo byť zle pochopené