čooooo ???? ... dpc , u nás napr. s Chrenovej do Krškán dobrých 250 sk , a to je pesi hodina maximalnep4ra napísal:Bratislavcania minu asi vela na taxiky. Tu v NZ mame nastastie taxik po celom meste za 50 SK.
Party narocna na penazenku
Viem ze cim dalej na zapad tym su vysie ceny. Chvala Bohu ze byvam na vychode.erytrocyt napísal:Dáš mi návod ako na narodky utratiť 1500 Skk a k tomu byť generálny sponzor? To sa mne ešte nepodariloLen raz som bol sponzor na mojich narodeninách, a bratku, tak vtedy šla pálka
"Oslavovali" sme 6 kamosi. Ak si dobre spominam tak kazdy vypil 9-10 polda. Ked si zoberies ze tequila stoji 27, fernet 30, ceresna 20, vodka 18, + nejake peniaze na pizzu, ktoru sme ja tak nedojedli (kto vie preco) a na stolny futbal.
A to este nehovorim o tych flaskach co som dostal a jasne ze s nimi vypil.
-
BlaDey
Spammer
- Kontaktovať používateľa:
80k na sampanskee...GothaR napísal:hmmm, mame co dohanat:
http://www.bleskovky.sk/cl/13/165913/V- ... 000-libier
no pred rokom to vyzeralo tak ze v piatok maximalne 3kila,, teraz je realita asi nasledovna som rad ked sa do litra stanem..dobre to sadne ked po narocnom tyzdni sa v piatok s dobrymi kamosmi rozbit..no moja skromnost vzrastla asi o 2krat kvoli tomu ze uz mi nechuti lacny chlast t.j vodka, gin a podobne..ked su peniaze tak teqila,havana,bacardi,absolutka..
dnes idem na ibiza party na siravu a beriem si dostatok peniazi lebo viem ze to nebude nic lacne + zajtra sa robi u mna doma after ibiza party cize zase pojdu financie len tak vyhodene do vzduchu... ach bude to narocny vikend. minaju sa mi financie. rodicia moji vrate sa uz domov
a celkovo kde sa ide vonku tak ni je problem len tak vyhodit 4 stovky. a to sme na vychode pani a dievcata :-X ked mam tak ich rychlo rozbijem a ked nemam tak drzgrosim. ale to asi vsetci takto....
a celkovo kde sa ide vonku tak ni je problem len tak vyhodit 4 stovky. a to sme na vychode pani a dievcata :-X ked mam tak ich rychlo rozbijem a ked nemam tak drzgrosim. ale to asi vsetci takto....
Na bytových akciách miniem tak rádovo stovky korún, nad 500 Sk to však nie je... Čo sa týka akcií všeobecne, tak chaty sú trochu drahšie - na tri dni okolo 1000-ky... No a najdrahšie sú festivaly, tam je to aj s lístkami v tisíckach korún, zvyčajne 2-4 litre... Peniaze sú z 80% moje, rodičia mi zvyknú prispieť akurát na cestu či na jedlo, čo poteší...
-
El Bastardo
Light Star
-
seth82
Darca
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
myslim ze aj tych 500 korun bol problem prechlastat. vecer v meste vela neminam, masove akcie ma odpudzuju a co prepijem v krcme platim pausalne raz za mesiac a tiez to niesu horibilne sumy. vzhladom na to ze drinky nepijem kedze len malokde ich vedia dobre robit tak chlascem len pivo a obcas daky buzi fernet. a vzhladom na to ze sa rychlo opijam tak vela neminiem, a dievcata nepozyvam lebo tie su take uvedomele ze aj ked chcem tak ani za boha nechcu.Kibo napísal:...
najhorsie to ide do penazi ked ste vacsia skupina ako 3... tych troch sa da este zatiahnut(pri cenach pivo 30-, poldeco 30,-) ja zoberem kolo,ty a potom on
nuz ale ked vas je viac tak to ide nechutne do $ preto mam radsej uzavretejsie posedenia
. a zase prechlastat vsetko a potom zrat suche rozky tot "not my style".
myslel som ze minam vela, ale jak citam, este som v normale..
..za "obycajny" vecer neminiem nikdy viac ako 400-500..zas ked je nejaka fakt dobra akcia, neoplati sa setrit..
takze je tak na kaviarne, cigy a chlast davam tak 1000 tyzdenne..
a maximalne co sa mi podarilo, tak to bol nejaky litrik, viac urcite nie..
..za "obycajny" vecer neminiem nikdy viac ako 400-500..zas ked je nejaka fakt dobra akcia, neoplati sa setrit..
takze je tak na kaviarne, cigy a chlast davam tak 1000 tyzdenne..
a maximalne co sa mi podarilo, tak to bol nejaky litrik, viac urcite nie..