The Simpsons Movie
-
MP4-27
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Neboj...Ked dokazali tocit a spracovavat 2 Matrixi naraz tak to ide...viem ze Matrix je nieco ine ale tiez casovo narocne...hojko napísal:Urcite nie, pretoze spravit dobry scenar a namet, vsetko to pokreslit a vyanimovat nie je robota na par mesiacov
Namet a scenar je uz podla mna niekde nacrtnuty..ked nie do roka tak max do 2
-
MP4-27
Guru wannabe
Den NezavislostiKibo napísal: 1, green day - titanic
2, matrix - ked bart ide nahy na skateboarde, ked mu ustrelia koliesko, ale to si len myslim
3, spiderman - spidervepr
4, harry poter - harry poser
5, prison break - utek cez kukuricu
6, hory maju oci - ked naspat prisli do mesta
ked ma napadne este nieco, napisem, napada vas este nieco?
asi by som matrix a simpsnov neporovnaval... imho boli matrix 2 a 3 dost na nic a dali vzniknut teorii o 2. a 3. dieloch filmov: 2. diel je uplne o nicom a sluzi ako lakadlo na diel 3.. ten je trochu lepsi ako 2. ale nemoze konkurovat dielu 1.. ak v amerike stale funguje tento trend bojim sa dalsieho dielu simpsonovcovMP4-22 napísal:Neboj...Ked dokazali tocit a spracovavat 2 Matrixi naraz tak to ide...viem ze Matrix je nieco ine ale tiez casovo narocne...
Namet a scenar je uz podla mna niekde nacrtnuty..ked nie do roka tak max do 2
-
zuzkazuzka
VIP
-
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
sa mi zda ze aj ked homer siel z bartom na motorke a sli cez taky kanal ako v prvom meste v san andreasKelko napísal:jj este aj na san andreas tam bola parodia jak hral ten automat na aliaske
to sa pacilo asi kazdemuzuzkazuzka napísal:Mne sa zo Simpsonovcov strašne páčila scéna ako Homer prišiel s tým prasiatkom a nechal ho chodiť po strope a k tomu tie slová, že "Spider vepř, spider vepř...."
heh bol som vcera v kine a nelutujem
.. toto je fakt podarena praca za ktoru sa oplati utratit tych par korun, co sa zial o mnohych filmoch povedat neda.
Priznam sa nikdy som nevidel ani jeden diel simpsov, takze zo zaciatku som ani nevedel co mam cakat, a chvilku mi trvalo nez som prisiel na chut tamojsiemu humoru... Ale davno som sa na nejakom filme takto nepobavil, budem si musiet pozhanat serialy
z heftov ktore tam padli si ani nedokazem vybrat ten naj, kedze ich tam bolo mnozstvo podarenych...
Priznam sa nikdy som nevidel ani jeden diel simpsov, takze zo zaciatku som ani nevedel co mam cakat, a chvilku mi trvalo nez som prisiel na chut tamojsiemu humoru... Ale davno som sa na nejakom filme takto nepobavil, budem si musiet pozhanat serialy
z heftov ktore tam padli si ani nedokazem vybrat ten naj, kedze ich tam bolo mnozstvo podarenych...
-
mastermind
VIP
bol som na premiere takze si to uz velmi dobre nepamatam ale isto tam bol The Godfather a takisto beetlejuice. Vtedy som sa chichotal asi jediny v kineKibo napísal:kolko tam vlastne bolo odkazov na filmy, kludne by sa to dalo nazvat parodie? ja som nasiel asi 6, mozno nebudu poporadi, napisem ich ako ma momentalne napadaju
1, green day - titanic
2, matrix - ked bart ide nahy na skateboarde, ked mu ustrelia koliesko, ale to si len myslim
3, spiderman - spidervepr
4, harry poter - harry poser
5, prison break - utek cez kukuricu
6, hory maju oci - ked naspat prisli do mesta
ked ma napadne este nieco, napisem, napada vas este nieco?
PArada, vobec som nebol sklamany, na tento film som cakal dost dlho a oplatilo sa ...
Najlepsia scenka bola asi s prasiatkom na strope... ked zapotil Spider vepr, tak sme sa s kamaratom isli popukat od smiechu, dovod > den pred tym nas dalsi kamarat na jednom byte husto napodobnoval Spidermana ked bol naliaty.
Najlepsia scenka bola asi s prasiatkom na strope... ked zapotil Spider vepr, tak sme sa s kamaratom isli popukat od smiechu, dovod > den pred tym nas dalsi kamarat na jednom byte husto napodobnoval Spidermana ked bol naliaty.
Čítali ste toto ?
http://www.aktuality.sk/spravy/krimi/za ... ov-vazenie
http://www.aktuality.sk/spravy/krimi/za ... ov-vazenie
-
nejakymarko
Addict
-
nejakymarko
Addict