halogenka

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Lojzo66
Light Expert
Light Expert

halogenka

Príspevok od používateľa Lojzo66 »

mam problem s tymto svietidlom je 500W a ma detektor pohybu a svieti iba ked sa nieco pohne a ja potrebujem aby svietila stale nevie mi niekto poradit ako odstranit tento detektor pohybu dik za pomoc
paradajka
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa paradajka »

skus ju otvorit a pozri kde je to cidlo pohybu a tie kable co do neho vedu spoj dokopy :wink:
dudo02
King
King
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa dudo02 »

paradajka napísal:skus ju otvorit a pozri kde je to cidlo pohybu a tie kable co do neho vedu spoj dokopy :wink:
Tak toto nie je dobry napad :!: .Vedie tam totiz viac vodicov(zavisy od typu) a medzi nimi musi byt L-FAZA(hneda,alebo cierna farba) a aj N-stredny pracovny(modra farba).No a ako iste vies spojenie tychto dvoch=SKRAT.Spojit to treba to mas pravdu,ale nie hocico :idea:
Lojzo66 napísal:mam problem s tymto svietidlom je 500W a ma detektor pohybu a svieti iba ked sa nieco pohne a ja potrebujem aby svietila stale nevie mi niekto poradit ako odstranit tento detektor pohybu dik za pomoc
Do toho senzoru(to o com pisal paradajka),by mali viest 3 vodice-2hnede(cierne) a 1modry.No a prave tieto dva hnede(cierne)treba spojit.No moze to byt aj inac-zalezi od typu svietidla.Najlepsie by bolo ak by si sem hodil foto vnutrajska toho svietidla(tam kde sa zapaja kabel).Dufam,ze ti je jasne,ze manipulovat s tym mozes len pri odpojenom privode :!:
Napísať odpoveď