mam taky plan: chcem si teraz kupit nejaku graficku kartu (co najlacnejsiu, ale co najvykonnejsiu) do 5000sk PCI-EX a potom ked dosetrim si k nej kupim este jednu taku istu a budem ich mat zapojene v pare.... ja som uvazoval nad ATI Radeon X1950Pro 256MB ktoru viem zohnat za 4500sk, ak by bolo nieco lepsie poradte... dakujem
lepsiu zatial nezozenies ale ked si priplatis tak mas http://www.agem.sk/?cmd=tovar_detail&product=9453780 SAPPHIRE Radeon X1950XT 256MB DDR3 PCI TD VIVO a ta je ovela vykonejssia
/edit v ageme ju mas za 4950 sk bez dph priplat si 900 sk a mas ju
reno23 napísal:jasne ze GF 8800 ma vacsi vykon. SLI/Crossfire je podla mna zbytocnost ak si nejdes kupit karty nad 9-10 000 SK. Tam uz je vykon brutalny
keby som mal tolko penazi tak si hned kupim grafiku hoci aj za 17k, ale fakt je ze namam tak chcem kupit najprv jednu a potom ked dosetrim tak dalsiu.pepe646 pokial ja viem ta X1950XT nieje parova kamarat ju ma a viem ze je fajne vykonna.tak hovorite ze tie ATI Saphire X1950Pro 256MB??alebo mam brat rovno 512MB?
on vobec v prispevku nehovoril ze ci je vykonejsia alebo nie. Jasne ze je XT lepsia. On hovoril ze XT verzia nepodporuje crossfire ale v tom sa myli, XT-cka podporuje crossfire
reno23 napísal:on vobec v prispevku nehovoril ze ci je vykonejsia alebo nie. Jasne ze je XT lepsia. On hovoril ze XT verzia nepodporuje crossfire ale v tom sa myli, XT-cka podporuje crossfire