Pre všetkých, ktorí hľadajú NÁZOV PESNIČKY
zdravim. chcel by som vas poprosit, ci neviete nahodou nazov pesnicky od jamiroquai, ktoru hraju momentalne dost casto vo funradiu a tiez pesnicku od skupiny lucie (nie je to panic), tiez ju pocut skoro kazdy den
dakujem za odpovede (viem o tom, ze staci poslat sms, ale jednak som pri sebe nemal mobil a tiez sa mi dost casto stava, ze pride nazov uplne inej pesnicky ako prave hraju)
Ades v radiu od lucie pocut iba 2 songy. Ak si vylucil panica tak potom to je Lucie - Černí Andělé (Sex je náš).
A skus este mrknut na song Jamiroquai - Canned Heat.
A skus este mrknut na song Jamiroquai - Canned Heat.
Rocky Soundtrack - Eye of the Tigermetallista napísal:ako sa vola ta pesnicka co ju hraju vo Filme rocky v kazdej casti to je tusim to je od scorpions alebo sa mýlym ?
nevjete nazov týchto pesničiek?
prvá :
druhá:
a ešte táto tretia ???

prvá :
druhá:
a ešte táto tretia ???
- Prílohy
-
- jjjjjjjj.rar
- ???
- (1.29 MiB) 44 stiahnutí
-
fikus-kukis
Guru wannabe
Pozor, dnes som započul na Funku od Lucie - Sen, Ona ví, Panic. A ešte niekde v Slovenskom éteri som započul aj Srdce, Daniela, Pod mědeným nebem, Amerika, (otrepanú) Chci zas v tobě spát.pHysIQ napísal:Ades v radiu od lucie pocut iba 2 songy. Ak si vylucil panica tak potom to je Lucie - Černí Andělé (Sex je náš).
Keď prispeješ sebenajmenším úryvkom z pesničky, podarí sa mi ju lepšie diagnostikovať.
-
fikus-kukis
Guru wannabe
-
fikus-kukis
Guru wannabe
tak sa mi mari, ze je to z filmu get rich or die tryin´ a rapoval to v tom studiu na Majestica, ci ako sa to pise, ale nazov neviem a pokial dobre viem, ani v OST albume nebol..roman3338 napísal:http://zdielanie.sk/.7XyHzcW5FSIvCulvDXeXw/Nahravka.mp3
hladam nazov akurat viem ze je to 50cent
-
ezechiel88
Star
- Kontaktovať používateľa:
Ako sa vola nazov pesnicky z videa na tejto stranke ide tam od 5:30 .
Kód: Vybrať všetko
http://www.trgo.sk/clanok/go-sk8-skate-skateboarding-day-v-mesto-martin.html