Ako vymenit prioritu na particiach?
Ako vymenit prioritu na particiach?
cafte,
mam disk rozdeleny na particie C a D, dnes som formatoval C particiu a po nainstalovani winu sa akosi vymenili a teraz systemova je D a datova C, dost ma to stve kedze system je zavisly na particii C a tam mam dolzite data ktore by som nechcel nedopatrenim stratit...skratka chcem to mat po starom...
poradte niekto jak to opravit...
mam disk rozdeleny na particie C a D, dnes som formatoval C particiu a po nainstalovani winu sa akosi vymenili a teraz systemova je D a datova C, dost ma to stve kedze system je zavisly na particii C a tam mam dolzite data ktore by som nechcel nedopatrenim stratit...skratka chcem to mat po starom...
poradte niekto jak to opravit...
Asi pomôže iba opätovný reinšťal, pri výbere partície, na ktorú sa má dať Windows, označ tú prvú C:..
//Ale asi som zle pochopil problém. Máš FAT32.. že?
Tak inak.. skús si zohnať bootovacie CD od Partition Magic.. všetko si zazálohuj, opätovne preformátuj systémovú partíciu a pred inštaláciou Windowsu skús nabootovať Partition Magic a tam by sa malo dať zmeniť písmenko.
A možno to pôjde aj iným softom.....
//Ale asi som zle pochopil problém. Máš FAT32.. že?
A možno to pôjde aj iným softom.....
neda sa s obidvoma robit nic...chrono napísal:A nedá sa z tej dátovej (čo je teraz C) urobiť napr. E a po reštarte presunúť tú druhú na C?
brm: chcel som to robit cestou bez formatu ale nemam inu moznost...skratka mam tam velke mnozstvo dat ktore asi budem musiet zalohovat na nejaky iny disk a zmazat vsetko a odznova, problem je uz len ten ze je tam asi 60 000 suborov a toto dokym skopiruje a potom naspat tak sa zblaznim...
a mam NTFS obdive particie...