mno podla toho sa rozhodni.... z Hojkom som si pisal a ten ma panel A tak ak bude mat cas nech napise svoje skusenosti (ci ho treba nastavovat atd..) pretoze ho chcem aj ja kupit ale zasa ma znepokojuje ta recenzia resp. porovnanie tych panelov, ked som ho videl v shope tak sa zdal v pohode
ja som dneska v Metre kupil 20" LCD Fujitsu-Siemens za smiesnych 5300Sk a zatial je v uplne v pohode. Na pozeranie filmov a beznu robotu myslim ze uplne staci. A mali tam v akcii aj 22" okolo 8000Sk, ten mal aj DVI.
Jednoznacne ber Samsung 226bw mam tento monitor a je fakt dobry ma kontrast 3000:1 a odozvu 2ms je vhodny akurat na pozeranie filmov hier a vsetko mozne
/edit a je bez reprakov ODPORUCAM a ps ma DVI vystup
K|OZZY: Neviem co chces pocut, mne na nom nevadi nic. Urcite sa neda porovnvat s dakym 25 tisicovym NECom alebo niecim podobnym. Kontrast je az moc velky, mam ho podstatne stiahnuty, farby sa mi zdaju tiez OK. Pri hrani som si cmuhy nevsimol, taktiez ani pri pozerani filmov. Ja som s kupou tohto LCD velmi spokojny.
ja by som ti odporucil LG 226WTQ... tvojim poziadavkam
vyhovuje... je priraveny na vistu, svietivost ma neuveritelnu
3000:1 kontrast 300:1.... proste pecka prave som si ho kupil
pred 2 tyzdnami za 11kil co je podla mna na taky monitor
malo
...a etse nieco. ma neuveritelne nizku latenciu takze na hranie
hier je priam stvoreny...
Xanthy napísal:ja by som ti odporucil LG 226WTQ... tvojim poziadavkam
vyhovuje... je priraveny na vistu, svietivost ma neuveritelnu
3000:1 kontrast 300:1.... proste pecka prave som si ho kupil
pred 2 tyzdnami za 11kil co je podla mna na taky monitor
malo
...a etse nieco. ma neuveritelne nizku latenciu takze na hranie
hier je priam stvoreny...
nenasiel som zatial nic zle na toto LCD tak asi bude fajn
dik za info
mam tiez LF 226WTQ a som nadmieru spokojny, v hrach problem nieje a ani vo filmoch, teda aspon som ani jeden nevidel na nom ale pozeram na nom TV takze ziadny problem
ale kludne mozes kupit aj ten Samsung co ma hojko
teraz nedavno mi padol do oka ASUS 22" VW222S, popozeral som si toho čerta a za tie koruny.. vynikajúce LCD + vo filmoch a hlavne hrach ziadny problem. jedina negatina vec: vertikalny pozorovaci uhol=bieda. ale to nie ja az tak podstatne. za 8100skk-bomba.