Sluchadla

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
ST1
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Sluchadla

Príspevok od používateľa ST1 »

Ahoj. Chcem si kupit sluchadla typu http://www.progamingshop.sk/koss-spark-plug-p-1630.html ale som pozeral aj po senheiseroch alebo razerpro odporucte mi plz nejake sluchadla.....male do usi a poriadne bassove za co najnizsiu cenu popripade nejake lacne shopy ktore sa tymito vecami zaoberaju....dakujem
gwixt
Addict
Addict

Príspevok od používateľa gwixt »

tymi Spark Plugmi asi nic nepokazis .. a ta akcia za 690,- dost dobra cena
puccik
Star
Star

Príspevok od používateľa puccik »

tie koss plugi su dobre ale ak pocuvas niake tie hip hop veci kde poznaju iba basy tak su pre teba ako robene ale ak ine styli tak koss porta pro najlepsie co sa da kupit a dostanes ich uz aj za 1400 som videl skus poguglovat
ST1
King
King
Kontaktovať používateľa:

puccik napísal:tie koss plugi su dobre ale ak pocuvas niake tie hip hop veci kde poznaju iba basy tak su pre teba ako robene ale ak ine styli tak koss porta pro najlepsie co sa da kupit a dostanes ich uz aj za 1400 som videl skus poguglovat
fasa vo pocuvam hip hop / rap obcas padne aj ten DNB a tak ae hlavne ten hop a su naozaj basove ako maju SE telefony sluchatka ? a da sa cez ne rorzoznat hlasy vsetko ne ze buem pocut len buuum buuum a nikde nebue pocut to co repuju abo tak...
ST1
King
King
Kontaktovať používateľa:

puccik
Star
Star

JA ti radim koss je to precalen verana znacka a ma dozivotnu zaruku a su trocha prebasovane ako budes pocut aj spev ale viac basove tony nieco ako se hm-70
ST1
King
King
Kontaktovať používateľa:

puccik napísal:JA ti radim koss je to precalen verana znacka a ma dozivotnu zaruku a su trocha prebasovane ako budes pocut aj spev ale viac basove tony nieco ako se hm-70
ok ae na dozivotnu zaruku si treba priplatit mas to na ten stranke http://www.progamingshop.sk/koss-spark- ... -7621.html
puccik
Star
Star

Ale oplati sa to sak dozivotna je dozivotna
ST1
King
King
Kontaktovať používateľa:

puccik napísal:Ale oplati sa to sak dozivotna je dozivotna
este som azvudol dodat ze za tu dozivotnu zaruku ked sa neco pokazi po 2 rokoch treba priplacat....tak asi tak
jurino88
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jurino88 »

inak ani tym creative nic nepokazis kamarat si ich kupil asu to riadne bomby fest dobre sluchadla
ST1
King
King
Kontaktovať používateľa:

jaaaj ludia teraz fakt nefim ktore mam kupit bo aj kossi aj creative su super asi dam uz len na vzhlad a tie parametre :)
ST1
King
King
Kontaktovať používateľa:

ae pri tych creativoch http://www.progamingshop.sk/creative-ea ... -4338.html je napisane Zapojenie vstupu : pozlatená 3.5 mm stereo minizástrčka dufam ze sa zapaja normalne do mp3 ? a este jedna vec ktore su parametrami lepsie ?? creative abo tie kossi ?
puccik
Star
Star

KOSS je s para lepsie
peace
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa peace »

Len si nikto nekupujte Koss Spark Plug. Pri vyberaní z uší tak vznikne podtlak a namáha sa membrána, až vám nakoniec praskne. Dočítal som sa to aj na fórach a aj bratov spolužiak ich má, fakt asi jediné od Kossu, ktoré stoja za nič. Inak je Koss je fakt kvalitka. A pýtate sa na lacné slúchadlá, na stránke

Kód: Vybrať všetko

http://sk.sluchatka.net/
sú fakt lacné slúchadlá, je to tam aj odôvodnené. Pri niektorých modeloch aj polovičné ceny, ako v obchodoch. :wink:
violator
Star
Star

Príspevok od používateľa violator »

ja by som siel do sennheiserov alebo este lepsie su AKG, len neviem ci by si ich zohnal :D a mimochodom ak by si chcel naozaj kvalitne in-ear tak rozhodne shure
ST1
King
King
Kontaktovať používateľa:

iank som sa pozeral n reakcie a lame sa tym kosom ten kabel velmi rychlo a nektorym uz prisli pokazene domov a nektorym zase ine problemy
violator napísal:ja by som siel do sennheiserov alebo este lepsie su AKG, len neviem ci by si ich zohnal :D a mimochodom ak by si chcel naozaj kvalitne in-ear tak rozhodne shure
mozes mi prosim ta poslat stranku kde ich najdem ??
puccik
Star
Star

ST1 napísal:iank som sa pozeral n reakcie a lame sa tym kosom ten kabel velmi rychlo a nektorym uz prisli pokazene domov a nektorym zase ine problemy mozes mi prosim ta poslat stranku kde ich najdem ??
Tu najdes tie senhaizery :

http://www.progamingshop.sk/sluchadla-sennheiser-c-46_547.html

Ale mal som ich ale po pouzivani asi mesiac tak v nizch zacalo tak chrapcat pri viskach ako ked som dal viski naplno na fone tak som ich reklamoval a rychlo predal
ST1
King
King
Kontaktovať používateľa:

puccik napísal:Tu najdes tie senhaizery :

http://www.progamingshop.sk/sluchadla-sennheiser-c-46_547.html

Ale mal som ich ale po pouzivani asi mesiac tak v nizch zacalo tak chrapcat pri viskach ako ked som dal viski naplno na fone tak som ich reklamoval a rychlo predal
ja som myslel tie AKG a este inu znacku nie seinzhery tie by som ani nekupoval viac ako 1.3k nejdem
Napísať odpoveď