zas som sa nedočkal odpovede pokial ideo tie mašiny od creativu píšu že sú trvale nedostupné to poznám tie neprídu pekne dlho neviete nejaký shop kde by som si mohol vybrať s viacej repro s bassakom a pokia lide o výkon chcem už niečo lepšie a tie geniusi no neviem každý píše že majú na prd basy že sú nejaké letmé alebo okresané a ked hrajú na plno tak rýchlo odídu a také a potom aký je rozdiel medzi višeň a smrek čo je tam vo vysvetleniach ja som niekde čítal že vo višeň sú úplne iné tafaky a podobné veci takže neviem čo s toho.
Hm píšeš že majú dobrý zvuk:-) hm a si do toho odborník alebo laik hm skús nejaké bass testy napr ten illegal car bass mp3 tam to skúsiš cez bass
repro 2+1
ten subak vypada ako miesto kde mozem dat drevo na kurenieSk1llord napísal:Preto som pýsal že su pecky lebo ja osobne som s nimi nadmieru spokojny. Ale vies ako to chodi, zalezi aj odkial kupujes... Ja hovorim mam ich uz asi 6 mesiacov a perfektne idu len troska v noci bzucia ak nieje v zadu vypaty vypinac.
a nerozumiem sa moc reprakom ale tieto sa my pozdavaju: http://www.alza.sk/repro-creative-gigaw ... d56720.htm
ale nech sa vyjadri ten kto ich ma.
možno vyzera tn sub ako si to nazval ale 130wat rms na subwoffer to by malo byť dosť a tak tiež 36 watt rms na tie satelity toby bolo ok ale zas ako to bude hrať ked to nie je drevo hm zišla by sa nejaká recenzia a vyzerajú zvukovo dosť dobre ale či je to aj pravda a ako som už povedal chcem 5.1 alebo 7.1 aby to bolo už nejak necem kúpiť somarinu