repro 2+1

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
Matej18
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Matej18 »

zas som sa nedočkal odpovede pokial ideo tie mašiny od creativu píšu že sú trvale nedostupné to poznám tie neprídu pekne dlho neviete nejaký shop kde by som si mohol vybrať s viacej repro s bassakom a pokia lide o výkon chcem už niečo lepšie a tie geniusi no neviem každý píše že majú na prd basy že sú nejaké letmé alebo okresané a ked hrajú na plno tak rýchlo odídu a také a potom aký je rozdiel medzi višeň a smrek čo je tam vo vysvetleniach ja som niekde čítal že vo višeň sú úplne iné tafaky a podobné veci takže neviem čo s toho.
Hm píšeš že majú dobrý zvuk:-) hm a si do toho odborník alebo laik hm skús nejaké bass testy napr ten illegal car bass mp3 tam to skúsiš cez bass
Stano J.
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Stano J. »

Sk1llord napísal:Preto som pýsal že su pecky lebo ja osobne som s nimi nadmieru spokojny :wink: . Ale vies ako to chodi, zalezi aj odkial kupujes... Ja hovorim mam ich uz asi 6 mesiacov a perfektne idu len troska v noci bzucia ak nieje v zadu vypaty vypinac.
a nerozumiem sa moc reprakom ale tieto sa my pozdavaju: http://www.alza.sk/repro-creative-gigaw ... d56720.htm
ale nech sa vyjadri ten kto ich ma.
ten subak vypada ako miesto kde mozem dat drevo na kurenie
mishenko
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mishenko »

Tie GENIUS SP-HF1250X som pocul a nic moc podanie, na to, ze je to drevo. Ale daktorym ludom sa to pacilo. Akurat tiez riesim daco take skladne do kanclu, zatial vedu X-230 od Logitechu.
Matej18
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Matej18 »

možno vyzera tn sub ako si to nazval ale 130wat rms na subwoffer to by malo byť dosť a tak tiež 36 watt rms na tie satelity toby bolo ok ale zas ako to bude hrať ked to nie je drevo hm zišla by sa nejaká recenzia a vyzerajú zvukovo dosť dobre ale či je to aj pravda a ako som už povedal chcem 5.1 alebo 7.1 aby to bolo už nejak necem kúpiť somarinu
Stano J.
Medium Expert
Medium Expert

repro 2+1

Príspevok od používateľa Stano J. »

tie geniusi vypadaju schpne asi si tie kupim diky za pomoc
Napísať odpoveď