Hladam kodera...

Programovacie jazyky, rady, poradňa...
snaque
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Hladam kodera...

Príspevok od používateľa snaque »

Zdravim, haldam kodera...

HTML - PRO
CSS - PRO
PHP - ZAKLADY
mySQL - ZAKLADY

....

ide o prevod designov do kodov...

za jednoduchy design (HTML) cca 5 liniek - najmenej 500sk...

Piste SS alebo na ICQ pre viac info....
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

500 SKK za pure css layout so SEO a validnym kodom s unikatnou strukturou?

Alebo 500 SKK za html tabulkovy smejd bez SEO a totalne nevalidny? Toto druhe by malo cenu tak brigady, lebo menej ako 2-5 hodin a doladenie netrva nahadzanie obsahu do hotoveho html templatu, popripade formulare na kontakt a olinkovanie. Za 80-100 SKK mozem ist robit do tesca ;)

Ak ta prva moznost pridaj tam nulu a mozno sa dohodneme. Ked su to nejaki studaci z vychodu ochotni robit tak su hlupi, ak nie su donuteni okolnostami, lebo je to totalne znevazenie prace. Predstav si, to blbe kodenie ma o dost vacsiu hodnotu ako za*raty billboard v Blave, ale to nas narod nevie, tak by ho to bol cas naucit. Ak budu slovaci, cesi, podaktori rusi, ukrajinci znizovat uroven celosvetovej tvorby webstranok, tak sa dufam dockame nejakej zmeny [v podobe hubovej polievky od ostatnych narodov], lebo toto nema obdoby.

Vies keby Tvoja poziadavka trvala 30 minut, tak to ide, problem je ten ze ak to nema byt pasova vyroba a ma to mat hlavu aj patu, semanticky zladene, tak za tu cenu to spravi fakt len niekto, kto robi za 30 korun na hodinu.
ehm123
King
King

Príspevok od používateľa ehm123 »

aj ja si myslim ze je to total znevazenie prace ak by to niekto siel robit...

nieco podobne sa mi stalo minule,

kamosovi napisal jeden chalan ze co by sme chceli za design do tusim php fusion...ja ze budem musiet kuknut aky to ma kod previest do toho,zvalidnit atd tak aspon 2000sk (podla mna je to az moc lacne) a on ze leachim to spravi za 1000sk - nechapem toho chlana,bud je az tak sprosti,alebo neviem.
Leachim
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Leachim »

keď myslíš, template na fusion aj na php nuke, alebo united nuke je práca na hodinku, možno dve... Pokial sa v tom vieš rýchlo orientovať, nieje problém... Je to iba tabulkový layout, takže to je chvílková záležitosť..

toto prevádzanie designov na valídne templaty s vyuźitím beztabulkovej technológie je iná vec
mastermind
VIP
VIP

Príspevok od používateľa mastermind »

LoL. sorry ale za 500Sk ani nezapnem pocitac :)
takze bud daj normalnu ponuku alebo to tu mozme zavriet
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

myslel som si, ze som narocny, ale ako vidim, tak nie som jediny ktoremu sa to zda byt malo. nakodit dizajn, aby sa mu dalo povedat ujo dizajn je kopa prace. 500sk mozem zarobit aj pri pokladni ako pisal uplink tusim. no ale to nie je riesenie. radsej ako anketar. praca s ludmi je ovela lepsia ako praca s PC. takze treba si to zobrat z dvoch hladisk. skus radsej presne napisat, co myslis pod tymi pojmami, lebo dizajn za 500sk si ani nechcem predstavit. hod nejake linky, ze ako asi si to predstavujes a tak ;)
Leachim
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

On nemyslel design za 500,-Skk, on myslel previesť design v Psku z obrázku na html kód
turtlak69
Guru
Guru

no to je podla mna jedno. aj prevedenie je vlastne spravenie "noveho" dizajnu...
Leachim
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Ani nie, je to ovela lahšie, nemusíš sa trápť v Psku, alebo v Gimpe aby sedeli jednotlivé prvky, aby to bolo presne tak, ako to chceš a potobne.. toto je len strojová práca, nepotrebuješ tam takmer žiadnu kreativitu
ehm123
King
King

Príspevok od používateľa ehm123 »

[quote="Leachim"]keď myslíš, template na fusion aj na php nuke, alebo united nuke je práca na hodinku, možno dve... Pokial sa v tom vieš rýchlo orientovať, nieje problém... Je to iba tabulkový layout, takže to je chvílková záležitosť..

toto prevádzanie designov na valídne templaty s vyuźitím beztabulkovej

nechapem ako je to praca na hodinu,grafik nakresli dizajn a ja ho prevediem do html...to chces spravit za hodinu??si nejaky rychli
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Leachim napísal:Ani nie, je to ovela lahšie, nemusíš sa trápť v Psku, alebo v Gimpe aby sedeli jednotlivé prvky, aby to bolo presne tak, ako to chceš a potobne.. toto je len strojová práca, nepotrebuješ tam takmer žiadnu kreativitu
leachim to je sice pekne ze layout z doby kamennej robeny cez tabulky mozes skopat za par minut [hodin], ale co nieco kvalitne cez CSS? Neviem kolko si nakodil unikatnych css layoutov a vytrapil si sa s nimy do minimalne troch prehliadacov [MSiE, Opera, Firefox...] tak, aby vsade vyzerali rovnako. Ja ich mam za sebou par desiatok a mozem Ti povedat ze napr. layout na www.jedalen.eu som robil tyzden a daco. Vies preco? Aby sa lepil za****y sticky footer dole, kvoli vsetkym rozliseniam a aby to korektne zobrazovalo obsah a neprekreslovalo to footer cez hlavny content. Niekto by povedal blbost, naco sticky footer, no je to otazka prestize. Btw. ten trik s footerom vymyslel chrono, koniec koncov tam ma aj insigniu :).

Je lahke spravit odpadovu tuctovu templatovu stranku a len do nej nastrihat obrazky, ale spravit to tak aby to bolo validne, aby to bolo semanticke [aby tomu ujo google rozumel] a rychle, to si vyzaduje nejaky ten cas.

Mne osobne sa nepaci ako vyzera 80% slovenskych stranok. Su neprehladne, graficky skarede a google v nich nevie hladat, lebo ludia netusia co je to SEO.

Pekne vyzerajuci design sa da spravit za par hodin, to aby design fungoval v layoute je otazka 5-10x viac casu. Ak si myslis ze nie, tak mi skus odpovedat preco su vsetky stranky robene cez php fusion [php nuke] a ine templatove systemy tak nehorazne derave? Vyrobit dobre funkcny template chce viac ako par minut. Mne osobne je na vracanie z tych odfusovanych templatov, len niektore maju uroven a tie ludia nerobili kratko.

Clovek co ponukne 500 SKK za prevedenie designu do existujuceho layoutu je bud velmi odvazny, alebo velmi hlupy. Ak si mysli ze niekto sa bude trapit s kvalitnym layoutom od zakladu za 500 SKK, tak na to moze zabudnut. Ale urcite sa najdu chytraci co to odflaknu. Ved mozete stranky rovno riesit cez mapy a obrazky, aj s takym som sa uz stretol. Stranka = 10 jpgov s mapami. Congratulations.
turtlak69
Guru
Guru

tie stranky z obrazkov by som si teda pozrel :D to by ma nikdy nenapadlo takto spravit :D to muselo byt pekne dielo. stranka jak maria :D hod link ak mas ;)
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

turtlak69 napísal:tie stranky z obrazkov by som si teda pozrel :D to by ma nikdy nenapadlo takto spravit :D to muselo byt pekne dielo. stranka jak maria :D hod link ak mas ;)
link Ti Bohu zial nehodim, lebo to bolo davnejsie, ale mozem Ti taku vyrobit ;) Skusim pogooglit, len neviem ake mam pouzit keywordy. Ci morons and html, alebo image maps orgazm :D
turtlak69
Guru
Guru

:D no tak keby bol google clovek, tak urcite by sa to tymi keywordmi dalo najst :D niekedy ked sa naskytne taka exemplarna stranka, tak hod link ;) na pobavenie to moze byt podla mna super :D
chrono
VIP
VIP

Príspevok od používateľa chrono »

Inšpirácie môžete hľadať napr. na:
http://www.worstoftheweb.com/
http://www.webpagesthatsuck.com/
http://www.angelfire.com/super/badwebs/main.htm
(Google určite pomôže s nájdením podobných stránok, ktoré by ste mali vidieť :) )
turtlak69
Guru
Guru

katastrofa :D hlavne ten prvy link je za 100 bodov :D texty v obrazkoch som fakt este nevidel :D
snaque
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa snaque »

Tak to je pekne :)

mozte lock...
jimino
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa jimino »

sry ze otvaram staru temu, ale neda mi nehodit link na sajt jednoho experta, ktory ti spravi kvalitnu prezentaciu za 200 kolacikov 8) :lol:
http://drakoswebdesign.all4um.net/

//kvalitu vidno najma v pouzitom fonte
turtlak69
Guru
Guru

no neviem co je zle na tom pisme. to co ma v menu sa mi nahodou velmi paci. a ak myslis svabach, tak to je asi najkrajsie pismo ake poznam (len sa absolutne nehodi na takuto stranku) :) predpokladam, ze dizajner nema viac ako 18 (alebo skor 15) :)
jimino
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa jimino »

to pismo uz zmenil, boli tam povodne taketo haky baky
http://imageshock.eu/?img=drako.jpg
Napísať odpoveď