je to krestanska televizia. mali sme ju, kym sme mali satro. nepozeral som ju, ale obcas som videl, ze boli aj nejake mozno celkom zaujimave historicke dokumenty. nevadila mi, akurat sme mohli miesto nej mat nieco, co by som aj pozeral...
ja tu stanicu mam ale vobec ju nepozeram...akurad raz som pozeral nejaky dokument z historie krastanstva...uz ani nepametam o com presne to bolo ale viem ze ma to zaujalo lebo dokumenty si rad pozriem...
ale inak tu stanicu ignorujem...
uz sme tu mali temu o radiu Lumen, teraz TV Noe, nabuduce Kino Mojzis, WEB Kajajme Sa Vrucne a neviem co este...a odpoved na otazku:nie, nepozeram a aj keby to bol jediny kanal v bedni, aj tak nie...politici vymyvaju mozgy dost, netreba este nieco viac...
seth82 napísal:uz sme tu mali temu o radiu Lumen, teraz TV Noe, nabuduce Kino Mojzis, WEB Kajajme Sa Vrucne a neviem co este...a odpoved na otazku:nie, nepozeram a aj keby to bol jediny kanal v bedni, aj tak nie...politici vymyvaju mozgy dost, netreba este nieco viac...
LubosZ napísal:Povedal ten co je cely cas v anglicku a nevie co sa tu deje a neurazaj tu ludi !
pozri ja som nikoho neurazil...a ak vidis niekde urazku, prosim, pastni mi ju sem...a co sa doma deje viem vdaka netu, staci mi citat (btw, predvcerom som sa vratil z dovolenky, takze som to mal aj LIVE)...vyjadril som svoj nazor, to sa hadam moze, nie?...Diskusne forum...
seth82 napísal:pozri ja som nikoho neurazil...a ak vidis niekde urazku, prosim, pastni mi ju sem...a co sa doma deje viem vdaka netu, staci mi citat (btw, predvcerom som sa vratil z dovolenky, takze som to mal aj LIVE)...vyjadril som svoj nazor, to sa hadam moze, nie?...Diskusne forum...
[quote=""J""]aj LubosZ vyjadril svoj nazor[/quote]toto uz nebol nazor, to bolo obvinenie mojej osoby z niecoho, co som neurobil...nazor a obvinenie su 2 rozdielne veci, takze tak...a vies mi vysvetlit, cim je teda jeho nazor podlozeny? Co ma moja pritomnost v UK spolocne s TV Noe?prosim, kludne sa vyjadri.
[quote=""J""]jeho nazor ze urazas ludi. hm len mozno trochu "inac" napisane. ocakavam k- od teba
a podla mna si toto uz nemusel ze Kajajme sa vrucne ci co to... [/quote]pozri sa...ak v tom niekto urazku hlada, alebo cakal prave na nu, tak ju tam aj najde...Pre mna (ako ateistu) moze byt urazka, ze tu vobec spomina taku televiziu...nazor som si napisal, pytal sa, tak som odpovedal...a ja ti karmicku neuberiem, neboj sa:)