ja sa dalej vyjadrim budem rada ak mi pomozete pochopit o co takemu clooveku ide nerozumiem tomu a hlavne aj co si myslite ako by ste to vnimali vy z vasho pohladu..vdaka
Vojerizmus
Vojerizmus
co si o nom myslite?predtsavte si ze mate vazny vztah zakladate rodinu buducnost planujete a vsetko je krasne ako tak a odrazu pridete alebo resp.najdete nejake videa z daneho dna ked si to prave nahodne pozerate netusiac ze tam nenajdete svoje nahravky rodiny ale akesi spehovanie suseda kde vasa partnerka hodiny a hodiny sleduje ludi zasahuje im do sukromia a nataca im rozkrok
nie uplne vazne nerobim si srandu ani sa nenudim potrebujem sa pohnut dalej som v soku
ja sa dalej vyjadrim budem rada ak mi pomozete pochopit o co takemu clooveku ide nerozumiem tomu a hlavne aj co si myslite ako by ste to vnimali vy z vasho pohladu..vdaka
Re: vojerizmus
skus to napisat kus inak lebo nejak tazkopadne tomu rozumiem, ale zda sa mi ze je to ziarlivost alebo nejaka posadnutost...vacsinou sa stym stretavam vo filmoch 
nie ide o spehovanie ludi alebo natacani pri ocm oni to netusia..kazdopadne urcite narusanie sukromiaSheep napísal:skus to napisat kus inak lebo nejak tazkopadne tomu rozumiem, ale zda sa mi ze je to ziarlivost alebo nejaka posadnutost...vacsinou sa stym stretavam vo filmoch
-
Old Dirty Bastard
Guru
skus použiť googleSheep napísal:skus to napisat kus inak lebo nejak tazkopadne tomu rozumiem, ale zda sa mi ze je to ziarlivost alebo nejaka posadnutost...vacsinou sa stym stretavam vo filmoch
http://www.google.sk/search?hl=sk&sa=X& ... us&spell=1
-
Old Dirty Bastard
Guru
dobre ze si precital ten clanok na wikipediiOld Dirty Bastard napísal:KALUPINKA: a čo ta konkretne na tom zaujima? no je to sexualna uchylka.. to si mysli asi každy normalny človek.. čo viac dodať
Voyeurizmus sa vyskytuje častejšie u mužov a považuje sa za pretrvávanie sexuálnej zvedavosti z detstva
a ja si otom myslim ze je to uchylka jedincov bez partnerov asi tolko to...
Ťažko sa mi čítajú tvoje prispevky. Máš ty nejakého partnera, čo toto praktizuje alebo "len aby sa nezabudlo"?KALUPINKA napísal:co si o nom myslite?predtsavte si ze mate vazny vztah zakladate rodinu buducnost planujete a vsetko je krasne ako tak a odrazu pridete alebo resp.najdete nejake videa z daneho dna ked si to prave nahodne pozerate netusiac ze tam nenajdete svoje nahravky rodiny ale akesi spehovanie suseda kde vasa partnerka hodiny a hodiny sleduje ludi zasahuje im do sukromia a nataca im rozkroknie uplne vazne nerobim si srandu ani sa nenudim potrebujem sa pohnut dalej som v soku
-Inak podľa mňa je to úchylka, ktorá môže prerásť do posadnutosti alebo až obťažovania. S takým človekom by som nič nechcel mať spoločné..
to je to iste akokeby ti prisla do prace kolegyna brunetka, inteligentna, so vsetkymi prednostami a vytiahla by z kabelky kena a barbie a hrala by sa s nimi... nie je to normalneschw33k napísal:osobne by som z toho tragédiu nerobil , však každý sme nejaký
Ja keď som bol malý chlapec , čumeli sme s kamarátmi do okien ... no a niekto čumí do okien aj keď je už veľký chlapec ; )
ak je ten clovek inteligentny, ma uspesnu pracu, je laskavy atd... snazil by som sa presvedcit ho aby s tym prestal, nech si predstavi, ze niekto tajne nataca jeho... na druhej strane ak je to nejake zarastene individuum so zakladnym vzdelanim a agresivnym chovanim, tak by som utekal kadelahsie. agresia + uchylka = nic dobre. (ta druha moznost ale nemusi byt tvoj pripad a aj dufam, ze to nie je tvoj pripad)
-
zuzkazuzka
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Skús to napísať trochu zrozumiteľnejšie, nie celkom rozumiem, čo sa stalo. To ako tvoj priateľ, či tvoja priateľka (??) špehujú susedov a natáčajú ich???
Každopádne myslím, že to nie je normálne a ak by jej/jemu na to prišli, tak z toho môže mať dosť zle...
Rada sa ti vyjadrím obšírnejšie, ale bohužiaľ nechápem kto to koho špehuje....
Každopádne myslím, že to nie je normálne a ak by jej/jemu na to prišli, tak z toho môže mať dosť zle...
Rada sa ti vyjadrím obšírnejšie, ale bohužiaľ nechápem kto to koho špehuje....
re
robi to pravidelne alebo ma len jedno video? dost kamosov ma fotky susediek a nemyslim ze by boli nejaky zvrateny. kazdy je zvedavy ja tiez
. nejake voyer video videl asi kazdy chalan ale ak uch ma vela a dlhsi cas tak chyba je asi inde. asi to je tvoj priatel/manzel tak sa treba porozpravat a az potom radikalne zakrocit, alebo zeby psycholog.
ide o mojho partnera zijeme spolu a vychovavame spolu dcerku planujeme druhe babatko vsetko je uplne superFrikso napísal:Ťažko sa mi čítajú tvoje prispevky. Máš ty nejakého partnera, čo toto praktizuje alebo "len aby sa nezabudlo"?
-Inak podľa mňa je to úchylka, ktorá môže prerásť do posadnutosti alebo až obťažovania. S takým človekom by som nič nechcel mať spoločné..
-
krija
VIP
poniektori sa tym aj zivia (paparazzi). ja viem, nie je to sranda. ale, ze si to este aj nataca, to uz je fakt silne kafe.
nenapisala si kde si to videla, ako si sa k tomu videu dostala. aby na teba nevybehol, ze sa staras do jeho sukromia, do jeho osobnych veci. kazdopadne si myslim, ze ak sa ho na to opytas, tak nastane peklo. ste vo vztahu priliz daleko, a ak to nenarusuje tvoje stastie, tak to nechaj plavat.
nenapisala si kde si to videla, ako si sa k tomu videu dostala. aby na teba nevybehol, ze sa staras do jeho sukromia, do jeho osobnych veci. kazdopadne si myslim, ze ak sa ho na to opytas, tak nastane peklo. ste vo vztahu priliz daleko, a ak to nenarusuje tvoje stastie, tak to nechaj plavat.
videla som to na kamere ktoru mame doma natacame na nu rodinu mailnku a podobnekrija napísal:poniektori sa tym aj zivia (paparazzi). ja viem, nie je to sranda. ale, ze si to este aj nataca, to uz je fakt silne kafe.
nveim cos tym dusit je to tiez tazke
-
dexter7007
Zablokovaný
ja ked som bol maly chalan tak som chcel byt gynekologom a pozeral som zenske telo v encyklopedii cloveka.........bez ot....:takze stymto ti asi moc nepomozeme.....aj ked furt tomu clanku nechapu....mas to tazke teraz ale jedine co helfne je podiskutovat trochaschw33k napísal:osobne by som z toho tragédiu nerobil , však každý sme nejaký
Ja keď som bol malý chlapec , čumeli sme s kamarátmi do okien ... no a niekto čumí do okien aj keď je už veľký chlapec ; )
-
Point
Professional
s voyerizmom sa stretavam prvy krat..ale teda ten tvoj manzel to robi len preto ze ho to bavi natacat? abo ho bavi spehovat niekoho cudzieho? abo mu to video (kedze som tu niekde cital ze natacal rozkrok) sluzi na nieco ine ...? je to video este v kamere? ze by si "naaahodou" potrebovala pozicat kameru a "naaahodou" pred nim to video uvidela? tym padom by si mohla ziadat vysvetlenie.. a nebol by to zasah do jeho sukromnych veci.. ak tam to video nie je ..odhadni chvilku ked bude odpocinuty, uvolneny.. a normalne mu povec ze si minule omylom spustila kameru a videla si to.. rozumne sa podla mna da vsetko vyriesit..a hlavne u vas.. teda ked uz mate babo a rozmyslate nad druhym tak je podla mna vas vztah dost silny na to aby ste sa o takomto niecom porozpravali.. nie ze by som mohol ja usudzovat kto ma vazny a kto nema vazny vztah
ale to dieta je predsa len puto..podla mna dusit to v sebe nema zmysel.. a co ty vies mozno to nie je voyerizmus ale ma to uplne logicke vysvetlenie
drzim prsty