Win nenastartuje koli Ati ovladacom

Informácie o software, ankety...
Andik8
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Win nenastartuje koli Ati ovladacom

Príspevok od používateľa Andik8 »

Len tak z nicoho nic kamosovy po spusteny PC windows zastane na ciernej obrazovke , ked povoli VGA rezim Windows ide , ovladace som skusal odinstalovat aj vtedy ide Win , skusil som DriverCleaner aj Net framework tam ma ale stale ak nainstalujem Ati drivre aj nanovsia aj z CD stale Win nenabehne uz neviem ci m to moze byt , nasledne v nudzaku je vykricnik pri zariadeni Plug and Play Bios extension , ked ovladace odinstaujem a nahodim Windows normalne tak uz nieje nikde vykriscnik proste neviem ako by som to vyriesil , nutne , sik za pomoc
reno23
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa reno23 »

toto iste sa aj mne stalo, stiahol a nainstaloval som si nove ovladace na GK a po restarte mi nenabehol win. Vyriesil som to tak ze som odinstaloval tie nove ovladace a nainstaloval stare. Ze vraj tie nove neboli kompatibilne s mojou GK... Potom to uz islo...
Andik8
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

hej ale jemu vsetko slo , proste ked bol system v klude tak dal reset a odvtedy to nejde ale sere ma to ze ked odserem drivre tak ide svina , aj som to precistil tym driver cleanerom , vsetko ide pokial nenahodim Ati driver , Ati su haklive strasne ,
Andik8
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

vyriesene , karta sa povysunula zo slotu
fikus-kukis
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa fikus-kukis »

Mne to robila iba určitá generácia ovládačov (neviem presne ktorá), ktoré boli tak blbo nastavené, že pri mojom 15" monitore (keď bol používaný) nastavili pri 640x480 nejak divoko refresh; dalo sa použiť len 60, 70, 72 Hz, hoci monitor zvládal bežne 85Hz. Keď som nastavil 75, 85Hz, obrazovka sa vypla, monitor sa prepol do stand by režimu a PC úplne zamrzol (ani na veľa stlačených klávesov nepípal).
Napísať odpoveď