Zdar, somv Nemecku a ked chcem zavolat niekomu na inzerat, abo tak... Proste potrebujem kredit na skype, kde sa da nejak zohnat? Nejaki ludia, co by ho mali co ja viem nejak zadarmo. Napr. brat mi vcera poslal retazec, na 1 euro kredit, kupil nejaku Asus dosku novu a tam bol tento retazec, nemate niekto nieco taketo? Alebo ako jednoducho ziskat kredit na skype? Cez paypal/banku to nechcem riesit, drahy prevod a co ja viem co... Ako na to pls? Nema niekto taketo kody? By som kupil ... Ale viac..
dik
Skype kredit...
Paypal je easy pokial vies po nemecky za predpokladu ze si v nemecku tak si precitaj navod.misokgb napísal:Nemam paypal a neviem ani ako sa s tym zaobchadza... Nebol by tu niekto ochotny mi to dobit? A ja mu poslem love na slovensky ucet... Hm? Dik B) Abo navod jak na to..
Jednoducha registracia vytvoris meno heslo email musi byt spravny, korektny ktory pouzivas a najdolezitejsie debit or credid card to musis mat
Takze sa snaz staci iba citat.
PS Aj keby sa dakto nasiel co o tom pochybujem kto ti to dobije tak ten prevod na slovensko ta vijde drahse ako ten samotny kredit
Preco nepouzijes program justvoip je to zadarmo a volas na pevne liky kolko cches a zadara ja tro pouzivam a volam kamosom do holand
tu mas stranku a je tam aj aplikacia :
tu mas stranku a je tam aj aplikacia :
Kód: Vybrať všetko
http://www.justvoip.com/en/index.html