SPEED 8
SPEED 8
chcem sa spytat, ci s tym mate nejake skusenosti. viem co to obsahuje, chcem len vediet vase skusenosti s tym, ako sa to prejavilo na vykone, pripadne nejake negativne ucinky. dakujem
//este ze za kolko to asi zacne "slapat"
//este ze za kolko to asi zacne "slapat"
povedal by som, ze vsetky tieto energy drinky su viac-menej placebo, je tam nieco, co ta nabudi, ale nie su to take mnozstva aby som zaplaval o 10 sekund lepsi cas alebo ja neviemco... ak mam pravdu povedat, redbull necitim. speed8 je o dost silnejsi, mam to vyskusane na vlastnej kozi, slapal som na tom celu noc, lebo som nevedel vobec zaspat. je to ale silne individualne, zavisi to od metabolizmu daneho cloveka ako rychlo dokaze odburavat povzbudzujuce latky, niekto ma po hodine po srande a iny nevie spat cely tyzden. obrazne povedane
-
krupica_dnb
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
no takze vam poviem, ze radsej cistu vodu. to ze je to kentus na chut, to mi je jedno, ale myslim ze mi to v tomto pripade skorej zobralo, ako dalo. dal som si to asi 30 minut pred zavodom, isiel som sa rozjazdit a tak. po starte to celkom slo (dole kopcom
) ale potom prisli kopce. den pred tym som si prechadzal trat a v tom istom kopci som mal o dva kvalty tazsi prevod a este som sa smial, teraz som to ledva na strednej dal. potom mi nejako strvrdli nohy (vela krat som o tom pocul, ale mne sa to nikdy nestalo) stale som chcel ist rychlejsie, ale sa nedalo. potom prisiel dost rychly zjazd, normalne som nemal sily to ani rozmakat dolu kopcom, len som sa viezol. nieco strasne. po rovine som sa strasne trapil. ale vcelku to dopadlo dobre, z konecnym vysledkom som nadmieru spokojni. bol som z 25-tich 9-ty a to bolo predo mnou 6 profikov (majster sr v xc a spol.) frajerka skoncila tretia v zenach
tak sme po ceste domov obidvaja spokojne zmokli ako mysi