internet pre viac ludi

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
dexter7007
Zablokovaný
Zablokovaný
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

internet pre viac ludi

Príspevok od používateľa dexter7007 »

ahojte tak zacnem od zaciatku:takze momentalne byvam v BB a maam net od suseda za 200.-sk....docela rychli,neobmedzeny datami....ale ide ootoo ze sa ideme stahovat do piestan a pridem o net a mama nebude mat peniaze na normallny(viete ako myslim.....)......takze sa cem spytat newiete co by som potreboval alebo nemate nejaky link na prirucku nebo neco takvyho????moc krat vam dakujem......vazne dakujem za rady.......chel by som aby to bolo maximalne pre 4susedov alebo 3..... :smt042 :smt003
dodo_mt
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa dodo_mt »

chlape ty sa nauc pisat lebo tebe neporozumie nikto :shock: :shock:

k teme: myslis net ktory by ste si objednali v piestanoch a rozdelili by ste si ho pre 3 az 4 osoby ?? chapem dobre

dodo
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

co vlastne chces vediet? prirucku naco? pisal si ze mas net od suseda ale ze sa stahujes tak ho uz nebudes mat...a co dalej?
Vlado6230
Star
Star

Príspevok od používateľa Vlado6230 »

Hmm nestaci ti to na polovicu alebo ked tak max. pre 3 ludi. sak to ta musi riadne brzdit a nepoviem este ak mas aj stahovat s nim naraz.... Nula bodov. A najprv si zisti ci Tam bude chciet niekto net s tebou....
dexter7007
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Vlado6230 napísal:Hmm nestaci ti to na polovicu alebo ked tak max. pre 3 ludi. sak to ta musi riadne brzdit a nepoviem este ak mas aj stahovat s nim naraz.... Nula bodov. A najprv si zisti ci Tam bude chciet niekto net s tebou....
3ludi mam istych
dodo_mt napísal:chlape ty sa nauc pisat lebo tebe neporozumie nikto :shock: :shock:

k teme: myslis net ktory by ste si objednali v piestanoch a rozdelili by ste si ho pre 3 az 4 osoby ?? chapem dobre

dodo
jo
Sheep
Addict
Addict

nevymyslaj, si kup DSL od Tcomu so statnym prispevkom a mas ho za 400sk a to uz neni ziadny velky peniaz...
dexter7007
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Sheep napísal:nevymyslaj, si kup DSL od Tcomu so statnym prispevkom a mas ho za 400sk a to uz neni ziadny velky peniaz...
...neobmedzeny????rychly???
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

dexter7007 napísal:...neobmedzeny????rychly???
http://www.t-com.sk/Default.aspx?CatID= ... ction=home
Za 600 Sk mas neobmedzeny net, k tomu si kupite dsl router za 2 tisicky a mozete surfovat aj bezdrotovo :)
dexter7007
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

GothaR napísal:http://www.t-com.sk/Default.aspx?CatID= ... ction=home
Za 600 Sk mas neobmedzeny net, k tomu si kupite dsl router za 2 tisicky a mozete surfovat aj bezdrotovo :)
...sorry ja len tak lebo som z toho debil......naco bude router???
sundevil
VIP
VIP

Príspevok od používateľa sundevil »

dexter7007 napísal:...sorry ja len tak lebo som z toho debil......naco bude router???
aby si mohol so susedmi zdielat net bez problemov a s minimalnou namahou
dexter7007
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

sundevil napísal:aby si mohol so susedmi zdielat net bez problemov a s minimalnou namahou
thnks a oni by sa cez drat prpojili nebo co....nemate prirucku alebo bol by niekto prosim ochotne srdeecko vysvtlit mi to co treba a tak....lebo bolo by dobre aj zarobit z toho(ne zeby som bol pazravy) :smt035
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Tak si vypýtaj od každého suseda 1200sk to máš 3600 -600sk mesačne na net, to máš 3000 čistý zisk mesačne. Ak odpočítaš router, tak dajme tomu, že prvý mesiac budeš bez zisku :wink:
sundevil
VIP
VIP

Frikso napísal:Tak si vypýtaj od každého suseda 1200sk to máš 3600 -600sk mesačne na net, to máš 3000 čistý zisk mesačne. Ak odpočítaš router, tak dajme tomu, že prvý mesiac budeš bez zisku :wink:
najskor mu niekto tych 1200 za ten net musi dat :lol: hlavne ze za polovicu by ten isty net a navyse nezdielany, ale mozno sa najdu aj pomalsie rozmyslajuci ludia a skocia mu na to, aj ked ...
dexter7007
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

decka teraz neriesime sadzbu ale co a ako robit.....to musim kupit rputer a potom co?ci len same odseba :lol:
sundevil
VIP
VIP

dexter7007 napísal:decka teraz neriesime sadzbu ale co a ako robit.....to musim kupit rputer a potom co?ci len same odseba :lol:
nakonfigurovat, natahat kable/zapnut wifi + nastavit sietovky
dexter7007
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

sundevil napísal:nakonfigurovat, natahat kable/zapnut wifi + nastavit sietovky
a co takto podrobne
Sheep
Addict
Addict

dexter7007 napísal:decka teraz neriesime sadzbu ale co a ako robit.....to musim kupit rputer a potom co?ci len same odseba :lol:
a co si myslel ze co? ze chces internet medzi susedov takze 2x zatlieskas a budes ho mat? :lol:

proste kup si internet a rozdel linku routrom, akurat ze ked ta vymaknu tak ta odpoja a stanes sa nedvoveryhodnym zakaznikom :P
dexter7007 napísal:a co takto podrobne
kazdy router sa nastavuje inak, co takto rozmyslat logicky a prist nato ako nastavit? alebo sa spytaj ked uz s tym zariadenim daco budes mat :!:
dexter7007
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

omg

a jak ma mozu prekuknut???tak potom akoze existuje router ked je to nelegalne....ci je to pre firmy ako nech ma kazdy comp net??
Sheep
Addict
Addict

Re: omg

dexter7007 napísal:a jak ma mozu prekuknut???tak potom akoze existuje router ked je to nelegalne....ci je to pre firmy ako nech ma kazdy comp net??
ale sak preco by router nemal existovat? router je zariadenie ktore riadi LAN siet a umoznuje ju pripojit na internet a administrovat, samozrejme ze pouzivanie routru nato aby si dal susedom net a zato vyberal peniaze je zakazane kedze ty mas "domaci" internet od svojho intrnetoveho providera a ty na jeho sluzbe zarabas vedlajsou cestou, pokial by si si doma rozdelil linku napr. pre 2 pocitace, tak sa nic nestane...
dexter7007
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Re: omg

Sheep napísal:ale sak preco by router nemal existovat? router je zariadenie ktore riadi LAN siet a umoznuje ju pripojit na internet a administrovat, samozrejme ze pouzivanie routru nato aby si dal susedom net a zato vyberal peniaze je zakazane kedze ty mas "domaci" internet od svojho intrnetoveho providera a ty na jeho sluzbe zarabas vedlajsou cestou, pokial by si si doma rozdelil linku napr. pre 2 pocitace, tak sa nic nestane...
a jak to moze zistitt
??
Napísať odpoveď