čo je zlé na vypočitavosti?midnight_man napísal:No triple nesuhlasim...vies vsadzat na to ze nebude mat to srdce odmietnut to..co ja viem..je to istym sposobom vypocitavost.mne osobne sa to nepaci..sak ak holka ma zaujem tak pojde..ak nie..tak nepojde..a ak nebude mat zaujem a pojde tak to moze dopadnut velmi zle a aj tak s toho nic nebude..cize normalne ju mozes cez net pozvat podla mna
par otazok ohladom prveho stretka
-
Te-wei
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
-
midnight_man
Guru
-
Te-wei
Medium Professional
Ale jak nutil? čím nutil? ju bral na silu za ruku? vyhražal sa jej? uniesol ju? ake nutil, ppre boha! A to,že tá holka nemá srdce mu to povedať, tak to je už jej problém nie môj. s tým sa musí vysporiadať ona a "ja" by som jej to takto neulahčoval... nech sa naučí životom pretlkať a pekne zažne tymto! nauči sa uprimne odmietať.
a ďalšia vec, možno s ím pojde z lútosti (čomu neverím,čomu neverím, podla mňa mu povie nie, keď nnebude chcieť, resp. sa bude vykrucať) ale ten večer môže dopadnúť veľmi dobre a ona môže svoj postoj zmeniť, keď ho bližšie spozná.
a ďalšia vec, možno s ím pojde z lútosti (čomu neverím,čomu neverím, podla mňa mu povie nie, keď nnebude chcieť, resp. sa bude vykrucať) ale ten večer môže dopadnúť veľmi dobre a ona môže svoj postoj zmeniť, keď ho bližšie spozná.
No ja by som povedal ze obaja mate ten svoj kusok pravdy ... ja som skor toho nazoru ze je to vypocitave , co ja viem mne by bolo tiez blbe odmietnut a ne ist ak by mi niejake dievca zavolalo ze je v SNV atd... uz i keby sa mi s nou asi moc nechcelo tak by som siel ved by ma to nezabilo a toto si moze povedat i ona no respektive moze ist aj rada ... je to bud alebo ... no ak bude mat zaujem so mnou ist tak neodmietne ani pozvanie cez net a tak naletiet "cistou nahodou" do podhradia a brknut jej ze som tu na blizku ci neskocime na chvilu von co ja viem no moze sa i nahnevat nie vsetky maju rady taketo prekvapka
a tak by mohla ist len zo sucitu respektive by nemusela ist vobec no to zistim i ked ju pozvem niekde cez net ...
-
Te-wei
Medium Professional
Ak by s tebou nechcela ísť, tak by ti povedala, že nemôže, že neni doma, je u babky, alebo niečo podobné... ale proste že z nejakého dôvodu nemôže...
A pokiaľ niekto ide za babou do jej mesta aby ju zavolal von a bude sa spoliehať na to, že ho neodmietne len preto, že už tam je, tak je to pekná naivka a vypočitavosť 0 bodov.
A pokiaľ niekto ide za babou do jej mesta aby ju zavolal von a bude sa spoliehať na to, že ho neodmietne len preto, že už tam je, tak je to pekná naivka a vypočitavosť 0 bodov.
-
triple
Guru wannabe
vypočítavosť je v tom len tá že možno by za nejakých okolností povedala nie nejdem nikam... ked už to tak zrieši je väčšia pravdepodobnosť že s ním von pôjde.. a potom je už iba na tebe Slavo aby sa s tebou cítila dobre a nelutovala svoje rozhodnutie.. a ked to tak bude tak máš vyhraté...Te-wei napísal:Ale jak nutil? čím nutil? ju bral na silu za ruku? vyhražal sa jej? uniesol ju? ake nutil, ppre boha! A to,že tá holka nemá srdce mu to povedať, tak to je už jej problém nie môj. s tým sa musí vysporiadať ona a "ja" by som jej to takto neulahčoval... nech sa naučí životom pretlkať a pekne zažne tymto! nauči sa uprimne odmietať.
a ruku na srdce .. kde vživote dojdeš zo spravodlivosťou, skromnosťou a čestnostou? ja ti poviem ja som sa dostal na súd
-
midnight_man
Guru
Ok dobre dakujem za vsetko ... uz to mozme uzavriet myslim ... zatial tu uz neni nic na riesenia ak by sa to pohlo tak napisem ak sa to nepohne tak mozte byt vsetci na tom ze som s nou taky kamarat z netu na obcasne stretka
zaujimava kombinacia ... lebo v podstate uz pri rozlucke sme si povedali ze sa niekedy este stretneme ... ale niekedy je dost taky neurcity pojem a dajak nechcem ju tlacit do dalsieho stretka .. necham to tak budeme si pisat ocas jej brknem poslem niejaku to SMS a mozno sa i zase stretneme ... a ktovie co sa z toho vykluje mozno nic a mozno vsetko ... takze myslim ze to mozme uzavriet asi takto