DSL Študent T-com

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
N@pster
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

DSL Študent T-com

Príspevok od používateľa N@pster »

Zdravím vás mám taký problém moja priateľka má net od t-comu program Dsl študent rýcholsť to má mat 512kb/s a download by mal byt kolo tych 60KB/s a viac lenže ked da dačo tahat napr z rapidshare tak jej to ide 20KB/s maximalne 40KB/s ale ked dám tahat napr nieco zo stranky svojej co tam mám upnute tak to ide plnou rýchlosťou newiete kde je problém uz som aj čistil pc od spywaru a podobných veci a nič..

newiete ako to spravim tak aby tahalo z rapidu a podobnych serverov plnou rýchlosťou??

Ďakujem
sundevil
VIP
VIP

Re: DSL Študent T-com

Príspevok od používateľa sundevil »

N@pster napísal:newiete ako to spravim tak aby tahalo z rapidu a podobnych serverov plnou rýchlosťou??
kupis si premium konto :wink:
N@pster
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

hmm dobra rada ale rapid by a jtak mal ist tych 60 aj ked nema premium ale ma dynamicku ip tak preto by som to chcel dat niejak do poriadku
sundevil
VIP
VIP

ked nemas premium tak ti nerucia za rychlost, takze ti to moze ist od 1KB/s az po (neviem kolko)MB/s zalezi od vytazenia ich servera, konektu a pod. dalsich milion veci
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

A neblokuje to t-com? Mali uz take sklony, ze pri tychto studentskych akciach blokovali p2p siete na nejakych 30kb!! (ano kilobitov) za sekundu, takze tomu rapidu by som sa vobec nedivil. Nemaju o tom nieco v zmluve?
sundevil
VIP
VIP

v zmluve su len p2p siete, rapid co ja viem tak chodi dobre (studentske flatko 512kbit/s down)
N@pster
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

no tak newiete co s tim moze byt ?? ci je to tim ze je to v zmluve alebo je to niejaka ina chyba?
Monako2
Medium Professional
Medium Professional

re

Príspevok od používateľa Monako2 »

ja nemam premium a tiez mam t-com ale z rapidu mi ide stale takych 260 kb/s a neni nikdy problem, mne tiez jedneho casu skakala rychlost a nabehol som do t-comu trochu ich prevetral a od vtedy spokojnost. skus zavolat na cislo 0800 123 777 (je to bezplatne) a priprav si prihlasovacie meno a heslo, oni zresetuju linku alebo spravia nieco v nastaveniach a malo by to pomoct -> vyskusane :!:
chrono
VIP
VIP

Príspevok od používateľa chrono »

Pri tom programe obmedzujú iba p2p siete. Z rapidu mi sťahuje plnou rýchlosťou.
Hannibal
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hannibal »

N@pster napísal:no tak newiete co s tim moze byt ?? ci je to tim ze je to v zmluve alebo je to niejaka ina chyba?
to bude 100pro tym rapidom ja mam 1536/256 a download mam kolo 210 a rapid mi ide 130-150kb/s
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

ja mam ten isty problem ako ty N@pster ;) akurat v posl. case to uz ide sem tam aj full speed.. inokedy nikdy..
sharky-no
King
King

Príspevok od používateľa sharky-no »

ja tak isto DSL Student s dotaciou a rychlost rapidu od 20-40 max ani nahodou...cely rok co to mam to rychlo neslo ... p2p je cez prac. dni block ide len cez vykendy a v case 00:00 - 07:00 (ak sa nemylim)
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

v poslednom case ma dost sere ze sa musim odpojit a pripojit aj na 3x.. ip sa zmeni..lenze dana IP uz z rapidu tahala cize zase zmenit.. a ta uz tiez.. heh :D
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

nemam premium a z rapidu mi sosa 0,5 MB/s stale. obcas raz za mesiac mi zakolise "len" na 300kB/s. premium acc netreba kvoli rychlosti. problem bude v tom, ze spojenie so zahranicnymi servermi asi bude nejake slabsie. ja by som skusil sosat zo SVK masin a potom z nejakych vzdialenych. a potom uvidis, ci je to len rapid alebo aj ine zahranicne...
sharky-no
King
King

Príspevok od používateľa sharky-no »

turtlak69 napísal:nemam premium a z rapidu mi sosa 0,5 MB/s stale. obcas raz za mesiac mi zakolise "len" na 300kB/s. premium acc netreba kvoli rychlosti. problem bude v tom, ze spojenie so zahranicnymi servermi asi bude nejake slabsie. ja by som skusil sosat zo SVK masin a potom z nejakych vzdialenych. a potom uvidis, ci je to len rapid alebo aj ine zahranicne...
co ja viem, mne to skor tak pripada ze tii co maju net 1024vyssie tak moc nepocituju to kolisanie.. mozno aj u nich to kolise tych 20kbs hore dole ale to nejak nepocituju, ale my chudaci polmegaci uz citime ked ide nieco o 10kbs pomalsie co ma dost se*ie :cry: :evil: aa ani odstupit od zmluvy a prejst na vyssi program nemozem lebo 24mes nieje 18mes (kto ma dotovaneho studenta pochopi)
jurino88
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jurino88 »

ja mam tiez tneto net studentsky a mne to ide tiez najviac 40 a oni to neblokuju niak aspon to nebolo v papieroch a ostatnych serverov mi to ide klasicky v rozpety 60-80 :D
Napísať odpoveď