Potrebujem nejaky tmavsi, asi abstraktny... Rozlisenie by malo byt cca 3346x2116.
Sam som nevedel ziadnty vhodny najst.
dakujem za pomoc
Intellidata?GothaR napísal:Ja som to tiez zhanal, potom som nasiel take velke trojfarebne logo a povedali mi, ze tam nemozu byt velke jednofarebne plochy, vraj najlepsie sa tlaci fotka![]()
Tak zatial tam nemam nic a hladam nieco originalne, ak na nieco natrafis, tak to sem pls hod, to iste spravim aj ja ak sa podari
V tom pripade skus napr.piton napísal:Prave to skusam, ale ked dam velkost "velke", tak to je asi od 1024 viac, najde dost malo naozaj velkych obrazkov. Skor by ma zaujimalo ci niekto nepozna nejaku stranku kde maju dobru galeriu, a zadarmo.
Diki moc, na sxc.hu si asi nieco vyberiem, maju tam fakt dobre veci :)thx again... k+ btwTomasito napísal:V tom pripade skus napr.
www.sxc.hu
www.macdesktops.com
http://community.webshots.com/
...
Ano, Intelidatapiton napísal:Prave to skusam, ale ked dam velkost "velke", tak to je asi od 1024 viac, najde dost malo naozaj velkych obrazkov. Skor by ma zaujimalo ci niekto nepozna nejaku stranku kde maju dobru galeriu, a zadarmo.
EDIT: Intellidata?