Od 30. októbra 2007 letisko Košice zavádza nové linky do /z európskych destinácií lietadlom typu Boeing 737-700 nasledovne: 3x týždenne Londýn, 3x týždenne Dublin, 7x týždenne Praha a 22x týždenne Bratislava. Otvorením nových liniek očakávame v Košiciach nárast počtu vybavených cestujúcich o 250 tisíc ročne.
fizz napísal:Najradsej chodim vlakom, ten zvuk ma uzasne ukludnuje minuly rok som v priebehu jedneho tyzdna videla filmy hady v lietadle a Let cislo 93 a som pevne rozhodnuta, ze do lietadla NIKDY nevkrocim
Lol, no ja som pred mojim poslednym letom pozeral 3 filmy s leteckou tematikou (Hady v Lietadle, United 93, Red Eye) a to bolo 1 hod pred transferom na letisko
Lietanie je uplne super letel som 4x na dovolenku do Tuniska let trval asi dve a pol hodiny. Najsuprovejsi je start to zrychlenie nema chybu je to proste uzasne. Teraz ked som sa vracal z Tuniska tak sme prelietali cez oblaky a boli suprove turbulencie len neviem ako by som sa tvaril a ci by som este sadol do lietadla keby sme mali najke problemy alebo by sme pristavali na 5x
raz som letel a myslel som ze umriem...letiet sa my velmy paci vsak jak maly som chcel byt pilot...ale dostal som taky tlak pri pristati ze som myslel ze my prasknu bubienky v usiach(hrozna bolest)
ja som letel celkom 2x raz na dovolenku do Grecka a teraz pred mesiacom do Belgicka za rodinou..... a vzdy bolo pre mna horise odlietanie neviem taky zvlastny pocit ale ked som siel naspat tak to bolo uz v pohode
do bulharska si letel BUC-kou? Bulgarian Air charter?
ja raz (tam s5) a bolo to hrozne ale fakt respekt MD-83 nato ze je to taky srot sa slusne drzalo...
este dodam ze milujem turbulencie
pershing napísal:do bulharska si letel BUC-kou? Bulgarian Air charter?
ja raz (tam s5) a bolo to hrozne ale fakt respekt MD-83 nato ze je to taky srot sa slusne drzalo...
pershing napísal:do bulharska si letel BUC-kou? Bulgarian Air charter?
no ja som prvykrat letela do anglicka s maminou... ja som sa nebala skor moja mama a bolo to superne.... ale moc som sa nudila v tom lietadle normalne som nevedal co mam robit. podla mna to je skoro to iste ako bus no az na to ze v buse to moc trase, ale zase som zvyknuta kedze chodim kazdy rok volakde k moru hehe
pershing napísal:sak airbus ne?
ja si v plane stale dam mp3 oprem sa o okno a spim, ach tie vibracie
presne ako ja, naposledy mi ale povedali že to mám vypnúť o_O nevim čo sa im nepáčilo ale bolo to pár minút pred pristánim o 4 ráno tak sa mi nechcelo hádať a radšej som vytiahol foťák
ja som letela zatial len raz.. z Prahy do Kosic..bolo to fajn hoci na zaciatku pri vzlietavani som mal dost divny pocit
let bol pekny, najma ten vyhlad..ale kratky..trebalo by niekedy zopakovat
Steju napísal:presne ako ja, naposledy mi ale povedali že to mám vypnúť o_O nevim čo sa im nepáčilo ale bolo to pár minút pred pristánim o 4 ráno tak sa mi nechcelo hádať a radšej som vytiahol foťák
pri pristavani to musis vypnut, aspon vo vacsine lietadiel...kvoli bezpecnosti
letela som lietadlom tri krat v zivote toho roku ked sme sli do turecka a bolo to cosi uzasne..)je pravda ze mi stale leteli gate ked som musela prejst chekinom a dat dolu opasok.. ale inac ta chvila ked sa lietadlo odlepuje od zeme..a potom uz len nadherny vyhlad..cestovala by som tam stale..