caute, spravil som si logo do cs, aj som ho vlozil do hry v tom formate wad, do cstrike zlozky, ale mam ho len ak hrajem s botmi, nie ked hrajem po nete, kde je chyba? ako to spravit, aby to slo aj po nete?
edit-uz som na to prisiel
este mam jednu otazku, akym programom sa da spravit nejake graficky kvalitne loho? lebo cez halflife logo creator to ide, ale neni to moc kvalitne, text sa neda vobec citat. je zretelne velky.
CS - Logo+aky program?
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
http://www.cstrikeworld.net/index.php?page=logo
je to moj/nas portal ... podla toho navodu si spravis dost kvalitny spray, mas tam potom aj link na stiahnutie... program sa vola Wally
je to moj/nas portal ... podla toho navodu si spravis dost kvalitny spray, mas tam potom aj link na stiahnutie... program sa vola Wally
-
*****HERO*****
Guru wannabe
-
caesar1987
Addict
- Kontaktovať používateľa:
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
Re: CS - Logo+aky program?
a jako si tam to logo dostal?? mam ten isti problem a nevim jak na to... helpny my2Pacaveli napísal:caute, spravil som si logo do cs, aj som ho vlozil do hry v tom formate wad, do cstrike zlozky, ale mam ho len ak hrajem s botmi, nie ked hrajem po nete, kde je chyba? ako to spravit, aby to slo aj po nete?
edit-uz som na to prisiel
este mam jednu otazku, akym programom sa da spravit nejake graficky kvalitne loho? lebo cez halflife logo creator to ide, ale neni to moc kvalitne, text sa neda vobec citat. je zretelne velky.
-
asterix3691
Medium Star
- Kontaktovať používateľa: