Dik
P: Nokia 6600 s nabkou a mesiac zaruka.
-
misokgb
King
- Kontaktovať používateľa:
P: Nokia 6600 s nabkou a mesiac zaruka.
Hi, ked som dosiel sem do DE, tak som si kupil tento telefon LEN kvoli internetu, ja inak taky tel. nepotrebujem, takze teraz ho predavam. Stal ma 3300Sk dpcky, takze bych rad nieco blizko tejto cene. Je k nemu nabijacka a do konca septembra zaruka, sice v ger
Ale JE
Je neblokovana, fw 5.27.0. Telefon nema problem, nemrzne mi, vsetko funguje tak ako ma. Kryt je novy neoriginal, folia na displayi, modra farba. Baterka vydrzi velmi dobre, co som sa cudoval. Pamatovka nie je ziadna, len nabka + blockek z mobilshopu. Kolko by ste dali? Skusim aj foto, kryt je tak 70% stav, mozno 80... Ale na predaj bude az o jeden, alebo dva tyzdne, ked dojdem na SK... Mate niekto zaujem? Ak ano, tak hodte cenu, pripadne mozna vymena za autoradio/repro do auta. Alebo nejaky tuningovy part do auta 
Dik
Dik
-
Lord ANAKIN
Professional
-
Lord ANAKIN
Professional
-
erik_tt
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: P: Nokia 6600 s nabkou a mesiac zaruka.
Miso ja ti dam 4000tisic urcite si sa o ten telefon dobre staral z lasku ked mi posles este tu audinu co chces kupi k tomu tak sme dohodnutymisokgb napísal:Hi, ked som dosiel sem do DE, tak som si kupil tento telefon LEN kvoli internetu, ja inak taky tel. nepotrebujem, takze teraz ho predavam. Stal ma 3300Sk dpcky, takze bych rad nieco blizko tejto cene. Je k nemu nabijacka a do konca septembra zaruka, sice v gerAle JE
Je neblokovana, fw 5.27.0. Telefon nema problem, nemrzne mi, vsetko funguje tak ako ma. Kryt je novy neoriginal, folia na displayi, modra farba. Baterka vydrzi velmi dobre, co som sa cudoval. Pamatovka nie je ziadna, len nabka + blockek z mobilshopu. Kolko by ste dali? Skusim aj foto, kryt je tak 70% stav, mozno 80... Ale na predaj bude az o jeden, alebo dva tyzdne, ked dojdem na SK... Mate niekto zaujem? Ak ano, tak hodte cenu, pripadne mozna vymena za autoradio/repro do auta. Alebo nejaky tuningovy part do auta
Dik