Auto z Nemecka. Co vsetko potrebujem?

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

no kedze vdaka strasne blbym zakonom u nas stoji ten perpis a vsetko s tym spojene dost vela a tych 30 000 je dost realnych..zalezi od toho kdo vam ide po to auto..a tak..alebo ci ide po svojich odtial....ved si ratajte uz len COC certifikat stoji peknych par tisic..a to nevravim o dalsich poplatkoch...cize v tejto dobe sa pomaly uz ani neoplati doviest auto...oplaca sa to iba tym ktori to robia vo velkom..a samozrejme kus dekus zavse podvod atak...ti co vedia o com hovorim poznaju :D cize ak chce niekdo doviest auto tak nech necaka ze na tom zarobi hh.. a auta pod 200-300 tisic sa ani moc neoplaca dovazat...skor tie novsie..pretoze je tam vacsia uspora..
"J"
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa "J" »

martinrozok napísal:si si isty ze chces auto z Nemecka ved nemci jazdia ako draci uzcite bolo 100-krat naburane
nemas pravdu
midnight_man
Guru
Guru

[quote=""J""]nemas pravdu[/quote]jasne ze nema ..praveze v nemecku je lepsie kupit len si to musis dobre vyhliadnut lebo ked si priratas veci s tym spojene tak aby to nebolo aj viac ako u nas.ale v nemecku nemusis cakat ze to bude mat pretoceny tachometer..alebo podobne.proste nemci kaslu na to..aj nasa octavka je z nemecka len preto ze nemcovi prestalo ist auto tak sa vysral nan a za 150 000 to predal ..im to je 99
mishenko
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mishenko »

vacsina nemcov je takych, ze ked tuknu auto, tak radsej kupia nove a bud to kupi turek (nemeckej narodnosti) na kseft alebo to rovno kupi slovak, cech, poliak, etc.
midnight_man
Guru
Guru

mishenko napísal:vacsina nemcov je takych, ze ked tuknu auto, tak radsej kupia nove a bud to kupi turek (nemeckej narodnosti) na kseft alebo to rovno kupi slovak, cech, poliak, etc.
co uz s nami :D hej a toto iste je v anglicku..VB a podobne..mam tam rodinu.. krsna mi ukazala foto auta ktore jej ukradli a potom sa naslo a tak..akoze odbite spetne a poskrabany lak a dnuka spinacia skrinka vylomena..verdikt? DO SROTU..mi padla sanka ked som to auto videl..kazdy slovak-automechanik by sa stym prplal v garazi(ja nevynimajuc) a oni to hodia do srotu..co uz s nimi
Napísať odpoveď