Caute, chcel by som sa spytat ci sa da toto nastavit do podpisu na forum atd... Ak ano tak ako, lebo mne to akosi nejde, asi tym ze to sa dava iba na web... No ale mozno sa to nejak predsa len da
chrono napísal:Tak potom neviem, v čom je problém. Na tej stránke, čo si sem dal, sa ti vygeneruje kód a ty z neho použiješ iba adresu obrázku.
Ty tomu nechapes ??? Mne nejde o to aby som tam mal len obrazok, ale princip tejto ikonky spociva v tom ze ak niekto na nu klikne tak ti zavola na skype a keby som do podpisu skopiroval len adresu obrazku tak by to nefungovalo
Ty tomuto celkom nechapes, chrono ti dobre povedal, na tej stranke musis postupovat podla bodov. V prvom zadas svoje skype meno, v druhom kliknes na tlacitko ktoré sa ti najviac paci. V trojke sa ti zobrazi ako to bude vyzerat a v stvrtom bode sa ti vygeneruje javascript, ktorý. ked si hodis do podpisu, tak ti zobrazi tebou zvolený button. Ked nan niekto klikne, tak automaticky ta vytoci. Pozri si ten kod js a zistis, ze je to ok.
pato83 napísal:Ty tomuto celkom nechapes, chrono ti dobre povedal, na tej stranke musis postupovat podla bodov. V prvom zadas svoje skype meno, v druhom kliknes na tlacitko ktoré sa ti najviac paci. V trojke sa ti zobrazi ako to bude vyzerat a v stvrtom bode sa ti vygeneruje javascript, ktorý. ked si hodis do podpisu, tak ti zobrazi tebou zvolený button. Ked nan niekto klikne, tak automaticky ta vytoci. Pozri si ten kod js a zistis, ze je to ok.
no ale ja som ten kod uz kopiroval do podpisu a vobec ziaden button som tam nemal, iba ten kod... nefunguje to proste, skusal som to na pcfore