dufam ze nemam maticnu v p...
problem z neviem scim
problem z neviem scim
mi nechce dat comp moj HDD jak master furt ho dava jak slave a master je not detected,skusal som aj kabel prehodit ale nic,a jumper v nom nemam lebo pise ze ked jumper neni tak je HDD master,a potom ked chcem napojit moj novy HDD tak ze budem mat dva tak mi najde len ten co je zapojeny jak slave a master mi da not detected,pls co s tym je?!
ale oba HDD su dobre,lebo ked som prehodil kabel raz naslo ten WD200EB ze je slave a raz Maxtor ze je slave ale master je furt not detected,aj ked mam len jeden HDD v compe nemam master ale len slave,skusal som dat aj kabel z DVD-romky na HDD a tiez to robilo,tak nwm uz som stiahol aj novu verziu BIOSU,nwm co sa da este robit
pls help
pls help
ked som dal na obidva HDD jumper na cable select tak mi zase naslo ze je WD slave a master not detected,ked som napojil len ten WD tak ho dalo jak slave ked tam nebol jumper(co ked neni jumper je automaticky master)a ked som napojil maxtor tak ho dalo normal master,a ked som dal do WD jumper na miesto cable select a zapojil ho dalo ze not detected,tak podla mna uz asi moc spravne nejde,ale ja sa nehadam ja expert do compov nesom