Koss Porta Pro
Koss Porta Pro
Chcem sa spytat co hovorite na koss porta pro + creative zen nano plus... ci to bude aspon good hrat... a este ze ci hraju good disko a house.... thx
-
dair
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Re: Koss Porta Pro
OMG, a preco si myslis ze by to nemalo byt kompatibilne a nehrat dobre house alebo disko???jonym napísal:Chcem sa spytat co hovorite na koss porta pro + creative zen nano plus... ci to bude aspon good hrat... a este ze ci hraju good disko a house.... thx
no kvolti tomu lebo som pocul ze su velmi prebassovane a chcem takisto vediet ci sa mi pri nich oplati mat ten creative alebo ci mam kupit aj nejaky new playerdair napísal:OMG, a preco si myslis ze by to nemalo byt kompatibilne a nehrat dobre house alebo disko???
-
t0m4s3
Admin
iRiver ma velmi kvalitne sluchatka, ktore dodava k svojim mp3kam. Par dni dozadu som ich porovnaval s kossami a jedine v com zaostavali bolo "dohravanie" bassov - rychlejsie ich tlmili pretoze to boli spunty.jonym napísal:takze hovoris ze pohode heJ? lebo som ich mal na ksc/75 a oproti iRiver bol onicom![]()
...
-
dair
Guru wannabe
tak na basy som sa nikdy nestazoval, su krasne ciste a hlboke, mozno by som niekedy este pridal ale rozhodne KOSS rulezzjonym napísal:no kvolti tomu lebo som pocul ze su velmi prebassovane a chcem takisto vediet ci sa mi pri nich oplati mat ten creative alebo ci mam kupit aj nejaky new player
(mam porty aj sporty)
-
t0m4s3
Admin
V tom pripade to bola asi nejaka vynimka modelu, ktory ma kolega. Priame porovnavanie som robil minuly utorok a sam som bol velmi prekvapeny, ze tie basy sa takmer vyrovnaju Porta pro.dodo_mt napísal:tak to sa mylis mam iriver x20 a tie sluchadla co tam boli tak to su fak len take spunty do usi asi tolko k iriver sluchadlam
dodo