Adrenalin
Re: Adrenalin
ked som isiel o polnoci cez cigansku dedinu aj s kamaratom asi pred 7 rokmi a oproti nam sa objavilo asi 20 nafetovanych degesov
tak zdrhaj het 
No ako tak rozmyslam, tak zatial celkom nuda, chcelo by to zoskok padakom alebo aspon bungee 
Ale co som si dost uzil, bola snaha o prekonanie maximalnej rychlosti na bobovej drahe v Proseku. Kde to skoncilo tak, ze som vyletel z bobov, skoro odletel do lesa, narazil si rebra a trochu sa odrel
Nie je to totiz draha ako v Kosiciach, ktora sa da prejst aj bez brzdenia...
Potom tam maju aj lanovu drahu, s tym je tiez sranda, ale na tie pretazenia a rychlost na boboch to nema
Ale co som si dost uzil, bola snaha o prekonanie maximalnej rychlosti na bobovej drahe v Proseku. Kde to skoncilo tak, ze som vyletel z bobov, skoro odletel do lesa, narazil si rebra a trochu sa odrel
Potom tam maju aj lanovu drahu, s tym je tiez sranda, ale na tie pretazenia a rychlost na boboch to nema
-
danpark
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
bývam na 13 poschodí(no keď prízemie nerátam ako poschodie tak 12) a kedˇsom mal asi 13 rokov , tak so sa dal celý do okna a som sa prehupol do vonkajšej strany držiac sa dnu , sadol som si na rám okna , držal sa jednou rukou a kopal nohami von a potom keď sa na mňa rozbehol kamoš a chcel ma chytiť lebo ten ma to videl robiť len poprvé (druhý kamoš si už zvykol) , tak tento si myslel , že vypadnem a samozrejme bolo toho viac , ale to si nespomeniem pri čom bol taký adrenalín
-
dexter7007
Zablokovaný
- Kontaktovať používateľa: