- PHP5
MySQL5
pár domén 3. úrovne (čím viac)
minimálne 100 MB
modr_rewrite
dobrý support
normálna rýchlosť (nie ako freehostingy typu wz.cz, ic.cz)
Aky plateny webhosting by ste mi odporucili? (1000 Sk / rok)
-
iyo
Amateur
- Kontaktovať používateľa:
Aky plateny webhosting by ste mi odporucili? (1000 Sk / rok)
Aký platený webhosting by ste mi odporucili? Chcem vratane domeny (Sk) za rok zaplatit okolo tisícky. Potrebujem :
No keďže iba sk doména stojí 714sk, tak ma nenapadá nič iné, ako freeserver.sk.
Možno nejaký start balíček od elbiahosting.sk ale neviem neviem, či sa do tisícky vpraceš..
//edit: Kukal som to, nevrpraceš. 49sk/mesiac, to máš nejako 600sk/rok. Možno ti za tie 3 stovky spravia ponuku na customhostingu od websupportu, ale žiadna sláva to nebude
radšej by som si priplatil.
//edit: Kukal som to, nevrpraceš. 49sk/mesiac, to máš nejako 600sk/rok. Možno ti za tie 3 stovky spravia ponuku na customhostingu od websupportu, ale žiadna sláva to nebude
Na websupporte stojí .sk doména "len" 490sk, takže ostane ešte 510sk ročne, resp. 42,50 mesačne na hosting. Možno Tebou spomínaný customhosting by mohol byť: http://customhosting.sk/
//ehm.. tak požadovaných 100MB je na customhostingu za 70sk/mesiac, takže ani tu cesta nevedie.
//ehm.. tak požadovaných 100MB je na customhostingu za 70sk/mesiac, takže ani tu cesta nevedie.
zoberme si to takto...
1000sk = jedna vecera v solidnej restike = 2dni brigadovania = nanic hosting, vela obmedzeni
2000sk = dve vecere = 4 dni brigadovania = lepsi support, viac moznosti
ked to s nejakym projektom mysils vazne, tak podla mna nie je problem tie 4 dni brigadovat a mat na rok dobry hosting.
1000sk = jedna vecera v solidnej restike = 2dni brigadovania = nanic hosting, vela obmedzeni
ked to s nejakym projektom mysils vazne, tak podla mna nie je problem tie 4 dni brigadovat a mat na rok dobry hosting.
10GB.sk
webhosting http://10gb.sk , 10GB za 90SK
tazkym pracovanimhojko napísal:warezman: K tomu poctu viac a menej ako sto domen si sa ako dopracoval???
http://www.lupa.cz/clanky/nova-pravidla ... nu-odporu/
tak sry registrator musi mat 1000 domen aby mal cenu 475sk s dph..ked ma 100 tak 600sk s dph a ked ne menej ako 100 tak 720sk s dph...
ale to mas v podstate jedno..
za 1000sk mas nadmieru dobry hosting,ale bez domeny...turtlak69 napísal:zoberme si to takto...
warezman napísal:to frikso:sk domena nestoji 714sk,ked tvoj registrator ma viac ako 100domen tak to kupis za 475 ak menej tak za 675sk...ale ziadnych 714sk možno tak u domains
Kód: Vybrať všetko
Ročný poplatok = 600sk (714sk s dph)
Manipulačný poplatok za zmenu Registrátora = 200sk
Administratívny poplatok = 200sk
Cenník je platný od 13.1.2003Mediahost.sk:
domena 560sk
hosting A 708sk, jedna pridavna databaza 100sk jednorazovo
spolu:1368sk konecna suma.
Mediahost.sk je spolahlivym partnerom roznych spolocnosti, ktore potrebuju vykonne servery. Pokial by ste mali zaujem, mozte ma kontaktovat na [email protected]
Rozhodnite sa slobodne.
domena 560sk
hosting A 708sk, jedna pridavna databaza 100sk jednorazovo
spolu:1368sk konecna suma.
Mediahost.sk je spolahlivym partnerom roznych spolocnosti, ktore potrebuju vykonne servery. Pokial by ste mali zaujem, mozte ma kontaktovat na [email protected]
Rozhodnite sa slobodne.
Uplink, mckapco: No reklama jak Brno

iyo:Tak sa mi zdá, že z tých platených hostingov si moc nenavyberáš. Pri tvojom rozpočte by som si zvolil zrejme ten freeserver.sk. Platíš tam len za doménu, máš tam php, MySQL, 333MB priestoru, neobmedzený počet databáz. Majú tam akurát kritérium 3GB mesačný traffic a zákaz uploadu multimedii nad 5MB na server.
-Ozaj, na aký projekt to vlastne potrebuješ? Ak ide o osobnú stránku, myslím, že toto ti bohate postačí.
iyo:Tak sa mi zdá, že z tých platených hostingov si moc nenavyberáš. Pri tvojom rozpočte by som si zvolil zrejme ten freeserver.sk. Platíš tam len za doménu, máš tam php, MySQL, 333MB priestoru, neobmedzený počet databáz. Majú tam akurát kritérium 3GB mesačný traffic a zákaz uploadu multimedii nad 5MB na server.
-Ozaj, na aký projekt to vlastne potrebuješ? Ak ide o osobnú stránku, myslím, že toto ti bohate postačí.
vidis ber domenu od exohosting.sk a mas ju za 475skFrikso napísal:Neviem, takto je to uvedené na stránke sk-nic.sk, žiadne zľavy podľa registrátora sa tam neuvádzajú. 2 roky mám doménu zaregistrovanú u yegonu (ktorý o sebe tvrdí, že je najväčší registrátor počtom domén na slovensku) a 2x som platil 714sk tak z toho som aj vychádzal.Kód: Vybrať všetko
Ročný poplatok = 600sk (714sk s dph) Manipulačný poplatok za zmenu Registrátora = 200sk Administratívny poplatok = 200sk Cenník je platný od 13.1.2003
Poskytované zľavy sa zobrazujú v cenníku len do systému prihláseným Registrátorom.
mediahost urcite nie!aristox tam mal forum mozno mal 100 000 dotazov mozno 200 000 mesacne a vyhodil ho pre PRETAZOVANIE !!! imho loluplink napísal:mediahost