Poviem jej to?Alebo nie?Čo s tým?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
smutny49
Novice
Novice
Používateľov profilový obrázok

Poviem jej to?Alebo nie?Čo s tým?

Príspevok od používateľa smutny49 »

No, tak som sa po dlhej dobe a na odporucania mojho kamarata obratil sem na vas.
Vidim toto forum orvy krat no uz ked som pozrel prve nazvy tem a zhruba rekacie vidim ze nemozem urobit lepsie ako vam sem napisat.Teda mam takuto dylemu: Jeden cas som chodil s jednou dievcinou akoze v pohode, Strasne som ju miloval ,mali sme sa radi bolo nam spolu uplne uzasne,no co cert nechcel rozysli sme sa, pre par uplnych somarin ako to vzdy byva, bolo mi zanou strasne smutno, dlho dlho som to nemohol rozchodit, myslim ze niektori to poznate ti co to prezili, no ale hold musel som sa zakusnut(a poviem vam ze to chcelo vela odvahy) a prestali sme spolu komunikovat asi polroka ak nie uz vyse. No poslednu bodu zavse mi napisala ona, zavse ja jej a tak sme si pisali. Vsetko ok az poslednu dobu zacinam zistovat ze mi chyba :( ze ju mam rad stale rad. Sam som si myslel ze je to prec ze to oprchlo ako sa vravi zijde z oci zijde z mysle.No myslel som si. hold nestalo sa(asi) je mi zanou smutno.Napisal som jej to, napisala mi to iste.Mne chyba to vsetko co bolo predtym chyba mi a hlavne ona,Snazim sa nase rozhovori vies inou cestou ale dakedy mi to neda a napisem jej a tak pospominame co bolo so slzami v ociach a podobne..a zase neskor je o ok..no mne zacina byt cim viac tym horsie..posledne dni uvazujem ze jej to vsetko napisem..ako mi chyba a tak..a zeby som sa chcel vratit spat a tak..len neviem co by sa stalo :( vsetko by sa asi zmenilo, neviem, rozmyslam Za a Proti no stale neviem a preto som napisal sem kedze je tu dost skusenych ludi na to aby povedali svoj nazor(teda aspon myslim) pre upresnenie obaja mame po 18 rokov...no skuste mi daco na to povedat..a vopred sa ospravedlnujem za gramaticke chyby
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

co mozes stratit? asi nic. urob ako chces a vychodiska budu len dve: 1. odmietne ta a bude to pre teba povel na to aby si sa nato vysral a zil dalej. 2. zobere ta spat a budete spolu stastny az do smrti. no mozno nie az dovtedy.

btw. ked sa k nej chces vratit lebo na to zle si uz zabudol tak si na to spomen a popremyslaj ci by ti to nevadilo. alebo jej. neviem co su tie drobnosti kvoli ktorym ste sa rozisli ale kedze su to asi drobnosti tak ste mali asi horuce hlavy a nedokazali premyslat a predvidat.

takze skus to. nemas co stratit.
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Nestrácaj ani minútu. Očividne by sa aj ona k tebe chela vrátiť. Veľké veci na drobnostiach padajú, tak tomu bolo aj v tomto vzťahu. Dajte sa znova dokopy, uvidíš, že nebudeš ľutovať. :) Však ozvala sa ona tebe.. Na tvojom mieste by som neváhal.
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

myslim ze ak jej to napises nic nestratis ale mozes vela ziskat :) :!:
will.i.am
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa will.i.am »

nic nestratis. pri najhorsom si nebudete pisat uz vobec. a ked si to vydrzal pol roka tak to nebude take strasne.
ja mam podobny problem. boli sme spolu pol roka. ja ju stale velmi millujem ale ona mna uz nie. chce ostat kamaratka, preotze tak sme aj zacali. aj ja by soms nou ra ostal kamarat, len neviem ci to dokazem. dala mi najavo ze ma sice ma velmi rada, ale uz len ako kamarata a ta laska uz z jej strany vyprchala. neviem co mam robit. lebo svojho casu sme boli najlepsi kamarati... :(
smutny49
Novice
Novice

will.i.am napísal:boli sme spolu pol roka. ja ju stale velmi millujem ale ona mna uz nie. chce ostat kamaratka, preotze tak sme aj zacali. aj ja by soms nou ra ostal kamarat, len neviem ci to dokazem. dala mi najavo ze ma sice ma velmi rada, ale uz len ako kamarata a ta laska uz z jej strany vyprchala. neviem co mam robit. lebo svojho casu sme boli najlepsi kamarati... :(
william vies ze je to presne to iste co u mna? tiez sme zacinali ako naj kamarati.tiez sa bojim ze nebude chciet ma ma rada no vneviem ci az tak..neviem :(

//EDIT: Tak je to teda zamnou malo to 6000 znakov ufff.a pockam si co mi na to odpise ak budem v stave si to vobec precitat.dakujem chalanom ktori stihli napisat a podporit ma v tom ze mam ist do toho velke DAKUJEM
will.i.am
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

tak cakame ako to dopadne. drzim ti pace :-)
zuzkazuzka
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzkazuzka »

Dobre si urobil.
Myslím, že keď ona začala kontaktovať teba, tak zrejme jej nie si úplne ukradnutý a vzniká tam istý priestor na to, aby ste to znovu skúsili. Uvidíš, ako zareaguje na ten tvoj list... Ale každopádne, takto si aspoň niečo podnikol a určite sa to pohne nejakým smerom a ty nebudeš v neistote a konečne budeš vedieť na čom si.
smutny49
Novice
Novice

zuzkazuzka napísal:Dobre si urobil.
Myslím, že keď ona začala kontaktovať teba, tak zrejme jej nie si úplne ukradnutý a vzniká tam istý priestor na to, aby ste to znovu skúsili. Uvidíš, ako zareaguje na ten tvoj list... Ale každopádne, takto si aspoň niečo podnikol a určite sa to pohne nejakým smerom a ty nebudeš v neistote a konečne budeš vedieť na čom si.
vies zuzka bojim sa ze mi napisala iba preto ze sme sa dlho "nepoculi" a tak.a ze jej chybam tam s kamaratstva..neviem..nebudem vyvodzovat predcasne zavery uvidime co mi odpise ;)
zuzkazuzka
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

No, to je možné... Nikdy nevieš, ako na tom je a čo ju viedlo k tomu, že sa začala viac ozývať... Uvidíme, čo sa bude diať po tom liste. A čo si jej v ňom vlastne písal? Si jej ho poslal alebo to bol mail? (len aby som bola v obraze)
Jungle
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Jungle »

Pred pár mesiacmi som prežil na vlastnej koži takmer úplne to isté... Napísal si jej... To je dobre... Prečo?

Ak by si to neurobil, neprestane ťa to tak ľahko trápiť a stále to bude horšie a horšie, nakoniec s ňou ty sám prestaneš komunikovať, pretože to bude pre teba moc bolestivé, budeš chcieť zabudnúť atď. Týmto prístupom nič nezískaš, len trápenie...

Keďže si to urobil, budeš jednak ty vnútorne vyrovnanejší, budeš "to mať za sebou", odľahne ti, pretože nebudeš musieť v hlave riešiť dilemu každý večer pred spaním... Tu sa ponúka viac možností, ako to môže skončiť... 1.) prizná aj ona, že stále niečo k tebe cíti... Získaš veľmi veľa - ju... 2.) povie ti, že už si pre ňu len kamarát... Ak je rozumná, nič nestratíš, bude to síce ťažké vyrovnať sa s tým, ale aj ako kamarátka môže byť pre teba veľa...

Áno, možno je tento príspevok pre teba už zbytočný, ale sú tu aj iní a možno sa ocitnú v podobnej situácii... A im to môže pomôcť sa správne rozhodnúť... Čo sa teba týka, držím ti palce...
smutny49
Novice
Novice

whisper napísal:Pred pár mesiacmi som prežil na vlastnej koži takmer úplne to isté... Napísal si jej... To je dobre... Prečo?

Ak by si to neurobil, neprestane ťa to tak ľahko trápiť a stále to bude horšie a horšie, nakoniec s ňou ty sám prestaneš komunikovať, pretože to bude pre teba moc bolestivé, budeš chcieť zabudnúť atď. Týmto prístupom nič nezískaš, len trápenie...

Keďže si to urobil, budeš jednak ty vnútorne vyrovnanejší, budeš "to mať za sebou", odľahne ti, pretože nebudeš musieť v hlave riešiť dilemu každý večer pred spaním... Tu sa ponúka viac možností, ako to môže skončiť... 1.) prizná aj ona, že stále niečo k tebe cíti... Získaš veľmi veľa - ju... 2.) povie ti, že už si pre ňu len kamarát... Ak je rozumná, nič nestratíš, bude to síce ťažké vyrovnať sa s tým, ale aj ako kamarátka môže byť pre teba veľa...

Áno, možno je tento príspevok pre teba už zbytočný, ale sú tu aj iní a možno sa ocitnú v podobnej situácii... A im to môže pomôcť sa správne rozhodnúť... Čo sa teba týka, držím ti palce...
kazdy s tychto prispevkov mi velmi pomaha ver mi....ano viem pekne si to napisal ;) momentalne musim najst odvahu pozriet sa ci mi odpisala..otvorit to..a precitat si to..
zuzkazuzka
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

počkaj ešte chvíľu, ona sa musí spamätať z toho, čo si prečítala a tak si to checkni až tak navečer... určite sa nejako vyjadrí, neboj :wink:
Jungle
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Jungle »

smutny49 napísal:kazdy s tychto prispevkov mi velmi pomaha ver mi....ano viem pekne si to napisal ;) momentalne musim najst odvahu pozriet sa ci mi odpisala..otvorit to..a precitat si to..
Ako tak spomínam, ja som mal tiež podobný strach pred tým, čo sa dozviem, keď som sa mojej bývalej (s ňou som zažil to isté, čo tu teraz ty popisuješ a dopadlo to ako možnosť 1.) :) )... Pýtal som sa jej totiž, či s niekým spala počas tých 8 mesiacov, čo sme neboli spolu... Respektíve občas boli, ale len ako kamaráti, i keď obaja sme vnútri cítili, že nás spája niečo viac, ale ani jeden to nepriznal, lebo si myslel, že jeho láska je jednostranná... No ale pred pravdou sa neoplatí utekať a ja verím, že tá pravda ťa poteší a zaleje ťa po celom tele ten krásny horúci pocit šťastia zvaný láska, opätovaná láska :wink:
smutny49
Novice
Novice

whisper napísal:Ako tak spomínam, ja som mal tiež podobný strach pred tým, čo sa dozviem, keď som sa mojej bývalej (s ňou som zažil to isté, čo tu teraz ty popisuješ a dopadlo to ako možnosť 1.) :) )... Pýtal som sa jej totiž, či s niekým spala počas tých 8 mesiacov, čo sme neboli spolu... Respektíve občas boli, ale len ako kamaráti, i keď obaja sme vnútri cítili, že nás spája niečo viac, ale ani jeden to nepriznal, lebo si myslel, že jeho láska je jednostranná:
Darmo..najlepsie vie poradit ten kdo to zazil na vlastnej kozi
whisper napísal:a ja verím, že tá pravda ťa poteší a zaleje ťa po celom tele ten krásny horúci pocit šťastia zvaný láska, opätovaná láska :wink:
no jo bodaj by si mal pravdu...

//tak a je to tu...prave som prisiella co blika mi ikonka posty :cry: nazov znaci (MTWR 4ever ;( ) uz len to ze to bude nieso smutne..cize sa idem do toho pustit a pak uvidime... ufffff

///No tak som to docital..a dopadlo to tak ako som asi aj predpokladal ako to dopadne..to co bolo bolo..ma ma rada .hold ako priatela.a podobne veci.tak mozno troska sklamany no ale aspon viem na com stojim.skusit som to musel, aspon budem kludnejsie spavat..och joj
will.i.am
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

smutny49 napísal:no jo bodaj by si mal pravdu...

//tak a je to tu...prave som prisiella co blika mi ikonka posty :cry: nazov znaci (MTWR 4ever ;( ) uz len to ze to bude nieso smutne..cize sa idem do toho pustit a pak uvidime... ufffff

///No tak som to docital..a dopadlo to tak ako som asi aj predpokladal ako to dopadne..to co bolo bolo..ma ma rada .hold ako priatela.a podobne veci.tak mozno troska sklamany no ale aspon viem na com stojim.skusit som to musel, aspon budem kludnejsie spavat..och joj
hlavne sa mozes posunut dalej. myslism si, ze by si si mal dat od neja znova nejaku pauzu. tyzden, 2, mesiac... a potom pokracovat ako kamarati... nic ine ti povedat neviem... mozno o pol roka budem mat taku istu dilemu ako ty. ale mam pocit, ze vahat velmi nebudem a ak to budem este citit poviem jej to... a teraz mam pocit, ze to budem citit este dlhsie ako pol roka. no mozno najdem dievca ktore mi pomoze vytlacit ju zo srdca...
smutny49
Novice
Novice

will.i.am napísal:hlavne sa mozes posunut dalej. myslism si, ze by si si mal dat od neja znova nejaku pauzu. tyzden, 2, mesiac... a potom pokracovat ako kamarati... nic ine ti povedat neviem... mozno o pol roka budem mat taku istu dilemu ako ty. ale mam pocit, ze vahat velmi nebudem a ak to budem este citit poviem jej to... a teraz mam pocit, ze to budem citit este dlhsie ako pol roka. no mozno najdem dievca ktore mi pomoze vytlacit ju zo srdca...
tak dako wiliam...asi je na case fakt sa posunut v zivote dalej a najst niekoho kdo pomoze "zazehnat" tuto mensi krizu..ale aku tu bolo spominane vydrzal som to polroka..vydrzim to hadam aj dalej :)
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Krok si spravil určite dôležitý a určite to chápe (ak nie, vysvetlíš jej to :) ) aj ona.
-Si predstav, že by si sa neodhodlal, by ti namiesto tejto správy došla iná, nad ktorou by si so slzami v očiach spomínal na staré dobré časy a prebúdzal dávne city k nej..
- Takto vieš na čom si a môžete začať od znova, ako kamaráti.. :wink:
smutny49
Novice
Novice

Frikso napísal:Takto vieš na čom si a môžete začať od znova, ako kamaráti.. :wink:
frikso troska ta upresnim ;) mozeme pokracovat ako kamarati...myslim ze text ktory mi napisala bol dost jasny.. :wink: ..diky vam vsetkym za rady...pomohli ste mi odvazit sa k tomu povedat jej to vobec
will.i.am
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

smutny49 napísal:frikso troska ta upresnim ;) mozeme pokracovat ako kamarati...myslim ze text ktory mi napisala bol dost jasny.. :wink: ..diky vam vsetkym za rady...pomohli ste mi odvazit sa k tomu povedat jej to vobec
myslim si ze najlepsi liek je laska. a najst niekoho komu tu lasku budes moct dat a kto ti ju aj vrati... vtedy na nu zabudnes a bude ti fajn...
tak nejako to je aj somnou...
Napísať odpoveď