viete mi niekto poradit kde mozem vypnut (ak sa to vobec da) tie bublinove hlasky vzdy ked spustim system: 'Pocitac je vystaveny moznemu riziku' kedze mam vypnute automaticke akualizacie aj firewall ??? bezo toho aby som tie aktualizacie a firewall musel zapnut samozrejme
da sa to, momentalne nemam pristup ku win xp, ale spamati ti dufam pomozem. klikni na ten cerveny stit co mas pri hodinkach. sa ti otvori okno a nalavo v nom mas moznosti, tak sa mi zda ze ta uplne dole je spravna volba pre teba. klikni tam a vyber si co chces
nastavenia... ovladacie panely.. centrum zabezpecenia
nalavo.. zmenit sposob akym ma centrum zabezpecenia upozornuje a tam si to mozes povypinat co sa ti nepaci
-=wolf=- napísal:neviem ako vam ale ked som preinstaloval windows tak mi to stale hlasilo....po 3 dnoch to same od seba prestalo
zalezi ze co ti hlasilo... ake ze nemas antivirus a potom si ho nainstaloval tak je jasne ze to prestalo.. taktiez aj s FW alebo ked si si zapol automaticke aktualizacie tak tiez to prestalo... zalezi ze co ti hlasilo.. alebo ti to mozno niekto vypol