Program ma otvorenie partu bez ostatnych partov
Program ma otvorenie partu bez ostatnych partov
Prosim vas ako sa vola program ktory s ktorym dokazem otvorit napriklad PART1 bez PART-u2 ktory je vytvoreny vo WinRAR-e...davnejsie som to niekde videl lenze nieako ma to nenapadlo stiahnut a teraz by som to dost potreboval pretoze mam part z jedenho filmu a chcem si pozriet aku to ma kvalitu
Ja by som použil rar.exe. V príkazovom riadku spusť:(rar.exe je v adresári s WinRAR; asi ho budeš musieť skopírovať do adresára s filmom (alebo použiješ celú cestu)).
Kód: Vybrať všetko
rar.exe x -kb film.rar.part1diky za pomoc ale nieako mi to nefunguje....ten rar.exe som nasiel...nahodil do system32..skusim som to a neslo lebo ho nenasiel ten part1..tak som to skusil hodit len do zlozky s filmom...potom mi cmd preistotu nenasiel rar.exe...akoze moze mi niekto vysvetlit kde robim chybu? teraz ako pisem toto ma nieco napadlo.....aaaaaa ide to...ja blbec som zadaval len nazov toho raru a teraz ma napadlo ze co sa stane ak tam napisem cestu...co som mal zhulenu mysel......ale pockat...v tom cmd-cku mi napise ze neocakavany koniec archivu a skonci to extrahovanie....nechapem tomu