Ved presne o tom hovorim, ze 16bit je na smoke lepsie a ty si pisal ze hras jedine 800*600@32bit, ja hravam 16bit a na publicoch som vzdy potencionalny cheater s antismokompershing napísal:pozri, pri rozlisku to pochopis ked budes kusa sledovat aim, priznam sa ze aj ja dakedy menim ked mi nejde a zrazu zacne ist potomje to vec zvyku a dost dlha debata
k 32bit: no by si sa divilskus si porovnat screen s 16bit smoke a 32bit smoke ") 16 bit ked nahadzes 10 sg ta ajtak cez nich vidno a v 32 vidis ledva cez 1:) podla pc
Counter-Strike - diskusia, rady, problemy...
-
blazer
Professional
- Kontaktovať používateľa:
prosim vas pomozte mi!nejde mi spustit cs 1.6 po vistou. ked ho spustim tak sa mi zobrazi len biela obrazovka...mam graf. kratu ATI RADEON 9550 128 MB!!Skusal som aj program GamePreLauncher ale ten pod vistou mi nesiel..neviem ci existuje aj na vistu...lebo chcel by som hrat na viste csko a neviem ho rozbehat..prosim len pomoc!!!!
-
ProfionQQ
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
tam pomoze len zmenit hrumamutv napísal:prosim vas pomozte mi!nejde mi spustit cs 1.6 po vistou. ked ho spustim tak sa mi zobrazi len biela obrazovka...mam graf. kratu ATI RADEON 9550 128 MB!!Skusal som aj program GamePreLauncher ale ten pod vistou mi nesiel..neviem ci existuje aj na vistu...lebo chcel by som hrat na viste csko a neviem ho rozbehat..prosim len pomoc!!!!
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
-
Nicitel_boss
Amateur
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
Boh dal kazdemu ine schopnosti, musis sa naucit mierit srdcom
ale nie
to co si pytas je nemozne, kazdy ma iny styl mierenia, na to prides sam... musis sa naucit uznat kedy treba singleshoot alebo kedy dat fullout ... trenuj, hravaj a pride to samo, uvidis
singleshoot = davkovanie po 1 naboji,najlepsie do dialky, nedviha zbran
fullout = strielas zaradom, stale... najlepsie na blizku, dviha zbran, musis sa naucit mierit tak aby ked dvihlo gun tak aby si ho aj tak zabil... musis strielat kapanek pod neho, ale kazda zbran ma ine hodnoty... iny recoil
takze GL&HF v trenovani a zlepsovani sa
ale nie
singleshoot = davkovanie po 1 naboji,najlepsie do dialky, nedviha zbran
fullout = strielas zaradom, stale... najlepsie na blizku, dviha zbran, musis sa naucit mierit tak aby ked dvihlo gun tak aby si ho aj tak zabil... musis strielat kapanek pod neho, ale kazda zbran ma ine hodnoty... iny recoil
takze GL&HF v trenovani a zlepsovani sa
-
Nicitel_boss
Amateur
-
Nicitel_boss
Amateur
-
Nicitel_boss
Amateur
napr toto
Kód: Vybrať všetko