Padanie Internetu
Padanie Internetu
Mam adsl od Tcomu 512 dotovany a pocas normalnom pouzivani (icq, ff, Team Speak) mi nepada. ale ked zacnem hrat po nete Tocu alebo F1 alebo CSko a pri tom mam zapaty TS alebo Skype tak mi padne net. Neviem cim to je. Pochybujem ze to je Tcomom, skor ma napada problem s USB. Lebo so starym pocitacom sa mi to nestalo nikdy. Az od kupi noveho (doska Asus M2A-VM hdmi procak a ostatne si myslim neni podstastne) mi pada. Inak windows ten isty ako pred tym. 
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
To by ciastocne mohol by aj problem, ze po zmene dosky si mozno presiel na inu platformu. V systeme ostali stare ovladace, ako k chipsetu, zvukovej karte, tak aj k USB. Najlepsi by bol format disku a pekne nanovo nainstalovat system, ale mozno by mohlo pomoct odinstalovanie starych ovladacov a aplikacii, ktore boli urcene na predchadzajucu dosku. Kedze by malo ist aj o ovladace USB, urcite tam bude potrebny restart pocitaca. Potom by som zvolil instalaciu chipsetu a driverov k USB, mohlo by to pomoct. Dalsia moznost je v spravcovi zariadenia (ovladaci panel - system) najst USBcka a zvolit aktualizaciu ovladaca, ako lokalizaciu uvedies CDcko s drivermi od dosky.
no
reinstal celeho winu, nahodenie novych ovladacov na modem, stiahnutie zaplaty na USB mojej dosky vobec nepomohlo k zlepseniu spojenia.. skor to zacalo robit este vacsi bordel v tom, ze ked mi padol net tak sa automaticky po nejakej xvilke napojil, teraz padne a nedeje sa nic a ked dam vytocit tak sa prihlasim na svoje konto win detekuje normalne spojenie ale internet prakticky nefunguje - nejde qip ani FF ani TS ...
ako vidim pomoze akurat tak telefonat do Tcom-u a ziadost o vymenenie tohto seliakeho modemu za nejaky iny
Vie mi niekto povedat ci budu ochotni ludia z Tcom-u vymenit modem AD2622 za iny typ?
reinstal celeho winu, nahodenie novych ovladacov na modem, stiahnutie zaplaty na USB mojej dosky vobec nepomohlo k zlepseniu spojenia.. skor to zacalo robit este vacsi bordel v tom, ze ked mi padol net tak sa automaticky po nejakej xvilke napojil, teraz padne a nedeje sa nic a ked dam vytocit tak sa prihlasim na svoje konto win detekuje normalne spojenie ale internet prakticky nefunguje - nejde qip ani FF ani TS ...
ako vidim pomoze akurat tak telefonat do Tcom-u a ziadost o vymenenie tohto seliakeho modemu za nejaky iny
Vie mi niekto povedat ci budu ochotni ludia z Tcom-u vymenit modem AD2622 za iny typ?