neviem presne ako sa to vola a nieako ma to ani nezaujima: Slovak a syn...dobra krcma ktora byva pri hokejovych zapasoch preplnena opitymi dedkovarmi dalsich uz fakt nepoznam nazvy
kedysi davno som tu pisal ze do Royalu v PB .. uz to nebude byvat pravda .. lebo tam nasukali do slusnej kaviarne dva herne automaty ... tak a okrem toho do bistra Cross (v zivote som tam nevidel zranicu, ale maju to tam fajne), do Namornika, do Humna, do Drevarne, obcas do Bunkru a to hadam aj bude stacit ... este s jednou kamoskou v tescu Film cafe ...
V radosti som par krat bol,ale fajky sa mi nezdali byt moc dobre,aj ked urcite sa do fajok nevyznam ako ty...A obsluja sa mi tiez nepacila inak je tam dobre
Od 5 rokov, čo som tam bol prvý raz s otcom chodievam do Rampy. Prečo Rampa ? Lebo je to pri stanici pri železničnom priecestí.
Škoda že už nenalejú pivo osobám under 18y, ale mňa to netrápi, už dlhší čas nechlastám vôbec.
Hej a oproti Semaforu cez cestu je Nervové.
V Novákoch je zas jedna haluzná krčma, ktorú volajú KNV. Ten kto uhádne čo znamená skratka KNV, zvýšimu mu 3krát Karmu (SS)
Viacmenej uhádli, je to Klub Nováckych Vytrvalcov.
Časar the best..:)je to taka mala krcmicka kde capuju len pivko a kofolu, hrozne dobra atmosfera drevene stoly a brezy okolo proste krasne.:)maly raj pre man a naj kofola na celom Slovensku
Racius napísal:Hej a oproti Semaforu cez cestu je Nervové.
V Novákoch je zas jedna haluzná krčma, ktorú volajú KNV. Ten kto uhádne čo znamená skratka KNV, zvýšimu mu 3krát Karmu (SS)