pomoc s warcraft 3

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
htmlcode
Novice
Novice

pomoc s warcraft 3

Príspevok od používateľa htmlcode »

nazdar - mam taký problém - odpálil sa mi môj monitor a teraz musím používať svoj starý 15 palcový - chcem si pustiť warcraft 3 ale monitor nereaguje - svieti oranžové svietielko - hra nabehne - normálne ju počujem ale nemôžem nič robiť pretože nemam obraz - ako by som to mohol vyriešiť pretože neviem kedy budem mať novy monitor - díky moc
piton
King
King
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa piton »

Ake si mal predtym nastavene rozlisenie a frekvendiu obrazovky v hre? Myslim, ze chyba moze byt v tom, ze ta 15" nedokaze zobrazit take rozlisenie/frekvenciu.
htmlcode
Novice
Novice

piton napísal:Ake si mal predtym nastavene rozlisenie a frekvendiu obrazovky v hre? Myslim, ze chyba moze byt v tom, ze ta 15" nedokaze zobrazit take rozlisenie/frekvenciu.
no predtym som mal 1024x768, a frekvencie ale ja som warcraft odinštaloval a potom znova nainštaloval
piton
King
King
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa piton »

htmlcode napísal:no predtym som mal 1024x768, a frekvencie ale ja som warcraft odinštaloval a potom znova nainštaloval
No tak potom fakt neviem :(
htmlcode
Novice
Novice

piton napísal:No tak potom fakt neviem :(
nevadí kamoš mi poradil program PowerStrip kde môžeš konfigurovať monitor a všetko ohladne toho a dačo som tam postlačal a už mi to ide dokonca aj na najvyšom rozlíšení :) parada - môžte to uzavrieť LOCK
Napísať odpoveď