notebook toshiba

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
Monako2
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok

notebook toshiba

Príspevok od používateľa Monako2 »

chcel by som kupit tento notebook http://isso.ekatalog.biz/zbozi/toshiba- ... ?p=z:97150 je vobec dobry? pocul som ze toshiba sa dost zlepsila a aj kvalitou su vpredu.
ehm123
King
King

Príspevok od používateľa ehm123 »

kurnik dalsi s toshibou :( co mate snimi...

co tak fujitsiu siemens nepoznam nikoho kdo by mal snim problemy...cenovo su rullez
Monako2
Medium Professional
Medium Professional

re

Príspevok od používateľa Monako2 »

warezman napísal:kurnik dalsi s toshibou :( co mate snimi...

co tak fujitsiu siemens nepoznam nikoho kdo by mal snim problemy...cenovo su rullez
kamarat kupil za 42 000 fujitsu no ale ten vzhlad to ako hracka od vietnamcov vypada. proste ide mi o toshibu a nechcem nic ine pytam sa konkretne na typ ok
Friseur
Medium Expert
Medium Expert

Toshiba

Príspevok od používateľa Friseur »

moj brat je uz 4 roky verny Toshibe a zatial nemal problem. Ja mam uz takmer rok Tosibu Satellite A30-213 a tiez nemam problem. Mal som skusenost s Asus-om a ten ma sklamal hned. F-Siemens mi zatial neskrizil cestu ale nejako mi nerezu... takze ja by som v tvojom pripade nezavahal. Ked budem kupovat nieco noveho, tak to bude zase Toshiba :wink:
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

presne tento isty som objednaval kamaratke minuly tyzden a zaroven som sa mal s nim moznost aj trosku pohrat...

+ design
+ aj ked je tam vista, vsetko slape jak ma nemal som jeden zadrhel s nejakymi ovladacmi
+ nie integrovana VGA
+ celkom podarena klavesnica

- leskly povrch.. rychlo sa zapacka, navyse displej je tiez leskly a aj pri vyssom jase sa pri lepsich svetelnych podmienkach, z neho dost tazko pozera.

.. moje osobne minus by tiez bola velkost 15,4" ja u notebookov kladiem skorej doraz na mobilitu, tj mensie rozmery, nizsia hmotnost..

.. a k FSC - FSC su tiez mimoriadne dobre notebooky, jedine co by som im vytkol je prave ten prilis plastovy vzhlad u Amilo/Pro modelov.. A Lifebooky uz su trosku v uletenej cenovej kategorii.
dodo_mt
Medium Star
Medium Star

Re: notebook toshiba

Príspevok od používateľa dodo_mt »

Monako2 napísal:chcel by som kupit tento notebook http://isso.ekatalog.biz/zbozi/toshiba- ... ?p=z:97150 je vobec dobry? pocul som ze toshiba sa dost zlepsila a aj kvalitou su vpredu.
Ja by so sa skor spytal na co ho budes potrebovat ??

dodo
fikus-kukis
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa fikus-kukis »

mobiloman
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa mobiloman »

warezman napísal:kurnik dalsi s toshibou :( co mate snimi...

:lol: nepoznam nikoho kto ma fujitsiu siemens
KoCi
Darca
Darca

mobiloman napísal::lol: nepoznam nikoho kto ma fujitsiu siemens
poznas toho zrejme este malo ;) .. FSC notebooky su celkom ziadane, avsak viac sa im dari v tej vyssej triede, nez v tych nizkych 20k modeloch. Vsetci sa nahanaju za asusmi, aj napriek tomu ze toshiba ako lepsia znacka ponuka dokonca aj slusnejsie parametre za lepsiu cenu (dnesna skusenost), pripadne ti uplni "experti" maju oci rozsvietene pre acer.. FSC je viac nez dobra znacka, minimalne zrovnatelna s kvalitou od HP ;) .. btw servis maju tiez rovnaky...

to ze je FSC trochu menej znama znacka ako spominana konkurencia je sposobene zrejme tym, ze nie je dostupny u vsetkych predajcov, dokonca aj z velkoobchodov ich robi malokto ;) ..
kachna
King
King

Príspevok od používateľa kachna »

Baterie:lithioiontová až 02:30 h, 6 cell, 10.8V x 4000mAh
pokial ti nevadi toto tak pohodke :wink:
puccik
Star
Star

Príspevok od používateľa puccik »

KoCi napísal:poznas toho zrejme este malo ;) .. FSC notebooky su celkom ziadane, avsak viac sa im dari v tej vyssej triede, nez v tych nizkych 20k modeloch. Vsetci sa nahanaju za asusmi, aj napriek tomu ze toshiba ako lepsia znacka ponuka dokonca aj slusnejsie parametre za lepsiu cenu (dnesna skusenost), pripadne ti uplni "experti" maju oci rozsvietene pre acer.. FSC je viac nez dobra znacka, minimalne zrovnatelna s kvalitou od HP ;) .. btw servis maju tiez rovnaky...

to ze je FSC trochu menej znama znacka ako spominana konkurencia je sposobene zrejme tym, ze nie je dostupny u vsetkych predajcov, dokonca aj z velkoobchodov ich robi malokto ;) ..
dnes som mal vidiet jeden fsc amilo bol starsi a viberali sa zneho tlacitka a kyval sa pant
mobiloman
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa mobiloman »

KoCi napísal:poznas toho zrejme este malo ;) .. FSC notebooky su celkom ziadane, avsak viac sa im dari v tej vyssej triede, nez v tych nizkych 20k modeloch. Vsetci sa nahanaju za asusmi, aj napriek tomu ze toshiba ako lepsia znacka ponuka dokonca aj slusnejsie parametre za lepsiu cenu (dnesna skusenost), pripadne ti uplni "experti" maju oci rozsvietene pre acer.. FSC je viac nez dobra znacka, minimalne zrovnatelna s kvalitou od HP ;) .. btw servis maju tiez rovnaky...

Ved som nepovedal ze toshiby su zle, toshiby su super, tiez sony vaio, MSI, a niektore HP. ASUS sa tiez da, ale podla modelu. Tie tvoje FSC nemusim, mozno sa najde nejaky spolahlivejsi ale inak kvalita spracovania nic moc. A NB som nevidel teda malo. FSC som videl akurat v obchode ale prezentovat sa s nim este nikoho :P
KoCi
Darca
Darca

puccik napísal:dnes som mal vidiet jeden fsc amilo bol starsi a viberali sa zneho tlacitka a kyval sa pant
ver tomu ze s takym starym acerom sa asi nestretnes.. ten mava spominane vady este pocas zarucnej doby :P
Napísať odpoveď