Zdielajte svoje OPML (RSS) subory!
-
LakSa.H-H.sk
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
Zdielajte svoje OPML (RSS) subory!
Podelte sa s ostatnymi o svoje OPML subory
-
t0m4s3
Admin
http://en.wikipedia.org/wiki/OPML
OPML je subor s viacerymi RSS zdrojmi, pomocou ktoreho mozes jednoducho prenasat "cele" RSS (import, export)
Ak by mal niekto zaujem, v prilohe je moj
OPML je subor s viacerymi RSS zdrojmi, pomocou ktoreho mozes jednoducho prenasat "cele" RSS (import, export)
Ak by mal niekto zaujem, v prilohe je moj
- Prílohy
-
- google-reader-subscriptions.rar
- (14.65 KiB) 60 stiahnutí
-
LakSa.H-H.sk
Light Expert
urcite ano..a ked nie tak sa aspon mozes inspirovat aa najst nove zdroje odkial cerpat kvalitne informacieturtlak69 napísal:hmm ale aky to ma zmysel ked kazdeho na nete zaujima nieco ine a kazdy si da do RSS to co ho zaujima najviac. neverim, ze su tu dvaja ludia co maju rovnake zaujmy a maju radi rovnake stranky
-
t0m4s3
Admin
Kto vravi o identickych strankach? Staci ak si zo vsetkych vybere len zopar. Rovnako predsa funguju socialne siete po celom svete. Nie su zalozene na tom aby si hladal svojho "dvojnika", ale aby si videl co citaju/pocuvaju/robia ini ludia a nasiel u nich napriklad inspiraciu, alebo zdroje informacii, ktore si doteraz nepoznal.turtlak69 napísal:hmm ale aky to ma zmysel ked kazdeho na nete zaujima nieco ine a kazdy si da do RSS to co ho zaujima najviac. neverim, ze su tu dvaja ludia co maju rovnake zaujmy a maju radi rovnake stranky
dobra RSS citacka pre PDA alebo PCpocket
pouzivam RSS citacku pssreader je velmi dobra
opml sa daju export aj importovat
stalo sa mi ze sa kanaly same od seba po nejakom case zmazali ale vdaka opml som ich lahko nahradil
zo zaciatku som nevedel ako sa to robi ale casom som nato prisoel a funguje to v pohode
dalej ta citacka ma kopu uzitocnych funkcii co som u inych nevidel
Spb insight sa mi zda ze nie je lepsi ako pssreader hoci je plateny ale da sa stiahnut k nemu aj serial cislo
opml sa daju export aj importovat
stalo sa mi ze sa kanaly same od seba po nejakom case zmazali ale vdaka opml som ich lahko nahradil
zo zaciatku som nevedel ako sa to robi ale casom som nato prisoel a funguje to v pohode
dalej ta citacka ma kopu uzitocnych funkcii co som u inych nevidel
Spb insight sa mi zda ze nie je lepsi ako pssreader hoci je plateny ale da sa stiahnut k nemu aj serial cislo