notebook ASUS A6M webkamerka nefunguje s programamy

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
MarkAurel
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

notebook ASUS A6M webkamerka nefunguje s programamy

Príspevok od používateľa MarkAurel »

mam notebook ASUS A6M webkamerka nefunguje s programamy na zachytavanie videa z webiek a podobne, no na chate s webkams ide, skusal som uz rozne programy a stale zamrznu a obraz ziadny, tak neviem.

Vo viste to islo aj s prilozenym programom k asusu ale v XP nefunguje ani povodny
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Pred dvomi tyzdnami si kupil kamarat notebook, tusim to bol Asus F5. Vsimol som si, ze k nemu boli dve CDcka, jedno bolo s ovladacmi pre Vistu a druhe pre 98/2000/XP... Vsetko som postupne nainstaloval, ako sietovka, zvukovka, wifi, kamera... a po instalacii slo vsetko normalne. Kamera fungovala ako v Skype, tak aj normalne v programe od Asusu.

Skor by som to u teba videl na chybu ovladaca. Skus ist do ovladacieho panelu, zvol system, spravca zariadenia. Pozri sa ci nemas nejake nezname zariadenie alebo co. Potom si tiez najdi kameru a skus dat preinstalovat ovladac, ako lokalizaciu zvol CDcko s ovladacmi pre XP. Ak nepomoze, tak skus odinstalovat software+driver ku kamere a este raz preinstalovat.
caesar1987
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa caesar1987 »

Ja mam asus A7G a tiez sommal problem s webkou.. A chyba bola v ovladaci co bola na cd, totizto s media center edition nesiel dokopy, aj ked sa nainstaloval..

chod na stranku asusu a stihani si novsi a uz by to malo ist...
MarkAurel
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MarkAurel »

v tomto notebooku uz bola oficialna VISTA home basic, no po problemoch sa nainstalovalo XPcko, a po case aj VISTA no v oboch Win su problemy, ovladac bol skusany aj z webu aj z cd verzie ovladacov boli tie iste, no uz som na to nemal nervy, mozno sa pohram po case, no zaujimave je ze vo Viste v okne Tento pocitac sa dalo hned nahravat video, v terajsej uz tieto tlacidla niesu.
Shrekzv
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shrekzv »

no tak kamery v asusoch to je teda riadny bordel....kamos ma asus notebook nvm sice aky typ....akoze kamera sla ok cez prilozeny soft....ale ked cez to snimal video....alebo ani nesnimal ale len tak pozeral..a mali sme zapnutu kameru....tak ked bol notebook vytazeny...ze sme napr pustili hudbu alebo co javiem co..proste ked bol zatazeny tak video sekalo :lol: :lol: :lol: ...to mi stacilo k kvalite :lol: :lol:
caesar1987
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa caesar1987 »

no tak traba si nastavit inu kvalitu, pripadne ine kodovanie videa atd.. a bude to ok... a ssamozrejme to chce aj nejaky najnovsi kodek na ten ktory format..

moja webka ide dopohody, takze to treba skusis nastavit a nebude to sekat a j v softoch to pojde..

ps: v softe Crazy talk webku od asusu nerozchodis, tak ako 75% webiek, bo on podporuje asi len 2 znacky normalne (napr ja ked spustim crazy talk tak mi webka nejde v ziadnom softe, a ked vypnem ide vsade)...
to len ak by si skusal v nom a prave v nom ti nejde..
Napísať odpoveď