torrent

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
luksiman
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

torrent

Príspevok od používateľa luksiman »

cafte prosim vas mohol by my niekto vysvetlit ako funguju torrenty naco je seed leech ako spoznam ze bude rychly alebo ked downloadnem uz nemusim uploadovat????thx
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

seed= clovek co uploaduje (t.z. ze ma uz 100% z veci ktoru tahas)
leech= clovek ktory stahuje (popritom moze aj uploadovat)
takze.. zalezi kde tahas.. ak tahas z nejakej free stranky na torrenty.. free tracker.. moze byt aj 1000 seedov ap ojde ti to pomaly... tiez zavisi rychlost DL a uploadu od toho ci si aktvi alebo pasiv...
na privat trackeroch su ludia so 100mbit linkami... takze staci aj 1 seed na 50 peerov...
privat tracker (torrentleech, Bitsoup, sceneaccess, revolutiontt, powerbits, filelist)
so slovenskych (zettor, skbits, sk-cz a ten cesky ece jeden.. newiem si spomenut)

free trackers (torrentspy, torrentreactor :smt078 )

BTW na free tracker nemusis upoadovat.. v podstate to robi malo ludi.. preto je to pomale.. na private trackeroch musis povinne mat urcite ratio (pomer seed leech)
pravidla su pisane na trackeroch... tak si ich precitas
luksiman
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa luksiman »

Šu-Do napísal:seed= clovek co uploaduje (t.z. ze ma uz 100% z veci ktoru tahas)
takze.. zalezi kde tahas.. ak tahas z nejakej free stranky na torrenty.. free tracker.. moze byt aj 1000 seedov ap ojde ti to pomaly... tiez zavisi rychlost DL a uploadu od toho ci si aktvi alebo pasiv...
na privat trackeroch su ludia so 100mbit linkami... takze staci aj 1 seed na 50 peerov...
privat tracker (torrentleech, Bitsoup, sceneaccess, revolutiontt, powerbits, filelist)
so slovenskych (zettor, skbits, sk-cz a ten cesky ece jeden.. newiem si spomenut)

BTW na free tracker nemusis upoadovat.. v podstate to robi malo ludi.. preto je to pomale.. na private trackeroch musis povinne mat urcite ratio (pomer seed leech)
ok ale ked taham 33 a upujem 2kb/s a stiahnem hru nemusim doupovat?
hatamrc
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa hatamrc »

tak tak presne takto to funguje
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

luksiman napísal:ok ale ked taham 33 a upujem 2kb/s a stiahnem hru nemusim doupovat?
ach jaj... ako som pisal..
zalezi kde tahas... ak tahas zo stranky (trackera) kde sa registrujes tak musis uploadovat aj po stiahnuti... tam musis mat urcite ratio... ak tahas z volneho tracker (free) tak sa mozes na upload vysrat uplne
Talpy
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Talpy »

a ked sme pri tom , mate nejaku torrentovu stranku, kde ked stiahnete torrent, tak vam ho taha naplno, a nie 0.3 Kb/s, sem tam skoci na 50Kb/s, a to mam 1MB net :lol:
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

torrentbytes.net
torrentleech.org
filelist.org
atd...
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Talpy napísal:a ked sme pri tom , mate nejaku torrentovu stranku, kde ked stiahnete torrent, tak vam ho taha naplno, a nie 0.3 Kb/s, sem tam skoci na 50Kb/s, a to mam 1MB net :lol:
Šu-Do napísal:seed= clovek co uploaduje (t.z. ze ma uz 100% z veci ktoru tahas)

:roll:
Talpy
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Talpy »

no ale ved preto chcem nejaku torrent stranku, kde bude tych peerov a speedov dostatok, aby mi tahalo aspon strednou rychlostou!
fikus-kukis
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa fikus-kukis »

Talpy napísal:no ale ved preto chcem nejaku torrent stranku, kde bude tych peerov a speedov dostatok, aby mi tahalo aspon strednou rychlostou!
Otázka je, či tí peerovia budú štedrí, lebo čo mám kamarátov, tak skoro všetci sú skúpi seederi.
piton
King
King

Príspevok od používateľa piton »

Talpy napísal:no ale ved preto chcem nejaku torrent stranku, kde bude tych peerov a speedov dostatok, aby mi tahalo aspon strednou rychlostou!
To co napisal hojko a su-do cervenym pojde na plnu rychlost :wink: Len vacsina tych trackerov je na pozvanky...
EDIT: Nie je problem najst aj verejny tracker kde je 5000 peerov na 1 torrent, napr. mininova.org, torrentspy.com, ale rychlost je tam vacsinou aj tak pomala...
sharky-no
King
King

Príspevok od používateľa sharky-no »

piton napísal:To co napisal hojko a su-do cervenym pojde na plnu rychlost :wink: Len vacsina tych trackerov je na pozvanky...
EDIT: Nie je problem najst aj verejny tracker kde je 5000 peerov na 1 torrent, napr. mininova.org, torrentspy.com, ale rychlost je tam vacsinou aj tak pomala...
neviem co je podla vas pomale :) ale pokial si viete nastavit uTorrent tak tam nieje problem pri "zdravom" torrente ist naplno... mne ide stale (ked neni obmedzeny) full: 60-70kbs...a kamaratovi co som mu dal nastavenia tak tiez full 200kbs... ja som s tymi free trackermi uplne spokojny ... spyTorrent :)
gwixt
Addict
Addict

Príspevok od používateľa gwixt »

co sa tyka noviniek co taha vela ludi tak bohato postacia verejne trackery ... na takych torrentoch prison breaku bolo bezne desattisice seederov ... takze no problem

so starsimi a neznamymi vecami je to uz horsie
LOLCATS
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa LOLCATS »

sharky-no napísal:neviem co je podla vas pomale :) ale pokial si viete nastavit uTorrent tak tam nieje problem pri "zdravom" torrente ist naplno... mne ide stale (ked neni obmedzeny) full: 60-70kbs...a kamaratovi co som mu dal nastavenia tak tiez full 200kbs... ja som s tymi free trackermi uplne spokojny ... spyTorrent :)
Lenze u private mas zarucene jedno : Nikdy to nebude fake pojde to plnou ! Ziadne BSA a podobne...private rulez :roll:
gwixt
Addict
Addict

Príspevok od používateľa gwixt »

Zavulon napísal:Lenze u private mas zarucene jedno : Nikdy to nebude fake pojde to plnou ! Ziadne BSA a podobne...private rulez :roll:
s malym uploadom to musis mat pustene 24/7 aby si dosiahol pozadovane ratio ... a to nie je vzdy pripustne
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Diskusia o RM zmazana, ak nedokazes uploadovat, tak nic netahaj, aby si si nepokazil ratio!!!

Zavulon: Ako si dosiel na to, ze na privatnych trackeroch ako je TL ti to pojde vzdy plnou rychlostou, nenajde sa tam fake a hlavne to s BSA??? Urcite vies, ze taketo veci BSA neriesi, ale to len tak okrajovo.
Napísať odpoveď