chyba v icq?

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
reddy
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok

chyba v icq?

Príspevok od používateľa reddy »

ahojte,
mam nejaky neznamy problem s icq.. dnes mi to spravilo prvykrat. raz sa mi nieco podobne staclo s Dreamwearom...

normalne sa pusta ako vzdy a potom mi hodi tuto chybu..
Obrázok

parkrat sa mi stalo, ze dal som nie a normalne to slo, icq normalne fungovalo.. alebo zase naopak mi vyhodilo este tuto chybu..
Obrázok

rovnake hlasenie ako to druhe sa mi stalo parkrat s Dreamweaverom, ked som dal ulozit nieco co som mal otvorene...
ak uz mal dakto podobny problem, napiste mi aspon cim to je...

edit: skusil som to preinstalovat- uplne odinstalovanie a pustil som to znova a pise mi to stale...
midnight_man
Guru
Guru

Re: chyba v icq?

Príspevok od používateľa midnight_man »

reddy napísal:ahojte,
mam nejaky neznamy problem s icq.. dnes mi to spravilo prvykrat. raz sa mi nieco podobne staclo s Dreamwearom...

normalne sa pusta ako vzdy a potom mi hodi tuto chybu..
Obrázok

parkrat sa mi stalo, ze dal som nie a normalne to slo, icq normalne fungovalo.. alebo zase naopak mi vyhodilo este tuto chybu..
Obrázok

rovnake hlasenie ako to druhe sa mi stalo parkrat s Dreamweaverom, ked som dal ulozit nieco co som mal otvorene...
ak uz mal dakto podobny problem, napiste mi aspon cim to je...

edit: skusil som to preinstalovat- uplne odinstalovanie a pustil som to znova a pise mi to stale...
ja by som reinstall windows
danpark
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa danpark »

odpoveď je jednoduchá , nepoužívaj blbé ICQ , s tým sú problémy častejšie ako s niečím iným a prejdi radšej na qip a nemusíš preinštalovávať win , i keď neviem potom čo s tým dreamweaverom
reddy
Medium Expert
Medium Expert

neviem,ked predtym sa mi ziadna podobna chyba nestala..
pochopil by som kebyze to robi aj dalsim ludom, ze je chyba v icq.. robi to este jednemu kamaratovi, toto iste s icq.. a takisto oddnes.
rozmyslal som,ci to nemoze byt nejaka hardwarova chyba, ale ako kamarat povedal, je nepravdepodobne ze by sme mali obaja rovnaku HD chybu..
takze teoreticky by mohol pomoct reinstall Windowsu, lebo mozno sme nieco chytili od seba...
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

windows ma vseobecne problem s pamatou uz odjakziva a tieto chyby nie su nic vynimocne. mne to tiez uz parkrat vyskocilo. raz som sa dopocul, ze preto, lebo nemam kompatibilnu dosku a ramku. no neviem ci je to v tom, ked doska mi ddr ramku podporuje :? windows je kram a este ked sa k tomu pripoji problemove ICQ, tak je to katastrofa. nahod si qip a mas po problemoch. ak ti netreba Xtraz, tak icq vyraz hned.
reddy
Medium Expert
Medium Expert

hehe, uz som tak spravil a vazne uvazujem o LinuXe :evil:

edit: btw asi som sa zalubil do QIPu, ta sifrovana komunikacia ma dostala :aasmile3:
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

reddy napísal:hehe, uz som tak spravil a vazne uvazujem o LinuXe :evil:
uvazovat mozes :D :D ale podla mna to nieje vyhra ten linux....viete ked budu setky aplikacie aj na linux tak nan prejdem..zatial je odlozeny na innom HDD..pretoze zatial velmi malo apliakcii podporuje linux...cize budeme musiet uzivat stary poje***** windows :D ktory stale pada..a podobne...ja osobne mam za tento mesiac uz 4 ti windows hee
luki999
Expert
Expert

Príspevok od používateľa luki999 »

mas kaspersky internet security? mne robilo presne to iste, ked som mal tento security
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

moze to byt zapricinene nejakym antivirom firewallom alebo virusom, nemazal si daco v poslednej dobe resp nemas to nastavene na automatiku?
reddy
Medium Expert
Medium Expert

nie nemazal som nic.. no nasiel som sice nedavno nejaky podozrivy subor, ktory sa tvaril ze je od Microsoftu a netusim akym sposobom sa ku mne dostal, pisal som sem o tom aj na hojko. mal som spybot search and destroy, ten som instaloval nedavno, ale nerobil ziadne problemy..
antivir AVG a zapnuty windowsacky firewall. kazdopadne kaslem uz na to, dal som si QIP, nebudem to riesit. preinstalujem windows pre istotu, hodim si tam aj linux a uvidime..

midnight_man: co sa tyka toho, ci je to vyhra alebo nie, o tom sa da polemizovat. dnes su uz takmer na vsetky windowsacke aplikacie (okrem hier) prakticky plnohodnotne nahrady. a ak budem nieco surne potrebovat, alebo zahrat nejaku hru, pustim win..
subes
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa subes »

ono to robilo aj mne proste to je taka chyba ze raz to robi raz nie podla toho jak zasibe winu sak uz som si zvikol..za tie roky ze win-shit..ale zase zoberme to tak windows je ja tak najpouzivanejsi OS..a frci nanom vsetko skoro
Broli
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Broli »

Napísať odpoveď