Pocity?
Pocity?
Teraz zakladam tuto temu!
dvovod?!odisla mi priatelka na isty cas, je jedno ci na kratko alebo na dlho!ten pocit je rovanky, ak niekoo milujete, a boli ste zvyknuti byt spolu kazdy den, kazda chvilu sa obimat, bozkat, vyznavali ste si lasku a atd. ano viem ze ak je to pevna laska tak to prekona dialku ako aj dlhu tak aj kratku!pisem preto, ci aj vy, pocitujete nieco take co vam pri srdci normalne ze chveje ked odide vasa priatelka/priatel!idu vam slzicky stoho ze ako vam chyba a podobne!uricte vsetci ti, ktory lasku prezivaju uz zazily ten pocit ked niekoho koho miluju odide...a vy si myslite ze vas vasa polovcika podvedie, aj ked jej verite proste mate v sebe ten pud ktory, ktory je neopisatelny ja presne toto prezivam!aj ked sme si slubily, ze sa nepodvedieme a ze navzdy spolu a aj jej verim, dvoverujem ze nic neurobi. mam vsebe...ten pocit!zazily ste nieco podobne??kludne sa rozpiste, pomoze vam to!ja uz nevem co mam robit aby som nanu tolko nemyslel. pozeram jej fotky, spolocne pesnicky a to len dnes odisla a isla prec len na malu chvilu, ale co moze byt ak niekto odide na rok, dva...opiste svoje pocity!a verte mi, ja, ako chalan tak mi idu slzicky ked si spomeniem nato ze co robi, ze nieje somnou a pod. aj ked mi pisala ze je vsetko ok a ze jej chybam, no neviem!...
dvovod?!odisla mi priatelka na isty cas, je jedno ci na kratko alebo na dlho!ten pocit je rovanky, ak niekoo milujete, a boli ste zvyknuti byt spolu kazdy den, kazda chvilu sa obimat, bozkat, vyznavali ste si lasku a atd. ano viem ze ak je to pevna laska tak to prekona dialku ako aj dlhu tak aj kratku!pisem preto, ci aj vy, pocitujete nieco take co vam pri srdci normalne ze chveje ked odide vasa priatelka/priatel!idu vam slzicky stoho ze ako vam chyba a podobne!uricte vsetci ti, ktory lasku prezivaju uz zazily ten pocit ked niekoho koho miluju odide...a vy si myslite ze vas vasa polovcika podvedie, aj ked jej verite proste mate v sebe ten pud ktory, ktory je neopisatelny ja presne toto prezivam!aj ked sme si slubily, ze sa nepodvedieme a ze navzdy spolu a aj jej verim, dvoverujem ze nic neurobi. mam vsebe...ten pocit!zazily ste nieco podobne??kludne sa rozpiste, pomoze vam to!ja uz nevem co mam robit aby som nanu tolko nemyslel. pozeram jej fotky, spolocne pesnicky a to len dnes odisla a isla prec len na malu chvilu, ale co moze byt ak niekto odide na rok, dva...opiste svoje pocity!a verte mi, ja, ako chalan tak mi idu slzicky ked si spomeniem nato ze co robi, ze nieje somnou a pod. aj ked mi pisala ze je vsetko ok a ze jej chybam, no neviem!...
-
kukiak
Addict
- Kontaktovať používateľa:
vcera mi odisla na 10 dni
. Vecer som nemohol zaspat.. a ked som uz konecne zaspal tak sa mi o nej zase snivalo a ja som si uvedomoval ze je to sen a sen sa skoncil.. na hodinach 05:00 potom som zase nezaspal.. fotky si radsej nepozeram lebo viem ze sa to len zhorsi
, proste len prezivam..od dnes zijem pozitivne!:P uz len 9 dni a je s5..
ale je to tazke
ale je to tazke
chapem ta..aj ja poznam ten pocit, preto ze ten ktoreho lubim je uz par mesiacov v Prahe a stale ked odchadza tak mam ten strasny pocit..myslela som, ze casom to bude lepsie ale prave naopak sa mi zda, ze cim dalej tym horsie znasam to ked odchadza..ta posledna rozlucka bola fakt najtazsia zo vsetkych 
dost dlho mi trva kym sa ako tak spamatam z toho, ze odisiel a on opat pride, opat odide..no proste zacarovany kruh..ja uz takto dalej nevladzem
..myslim ze to nema zmysel.. 
dost dlho mi trva kym sa ako tak spamatam z toho, ze odisiel a on opat pride, opat odide..no proste zacarovany kruh..ja uz takto dalej nevladzem
hm..tak aspon niesom sam kto tu trpy
hej je to fakt taszke
ale co uz, je to, musime to prezit, a pockat. len ja nevem co mam robit. s kamaratmy sa mi nece ist von, viem, nemyslel by som tolko nanu ale nechce sa mi kym tu ona neni, a aj som jej slubil ze nepojdem beznej, aj keby som neslubil by som nesiel. a najviac sa toho bojim, ze ma podvedie, aj ked sme si slubily, no neviem
strasne sa toho bojim... 
-
kukiak
Addict
aj ja mavam tiez take paranoidne stavy...potom si precitam stare smsky, spametam sa, dam si 3 facky a prejde ma to, lebo viem, ze by mi to hadam nespravilajohny141 napísal:hm..tak aspon niesom sam kto tu trpyhej je to fakt taszke
ale co uz, je to, musime to prezit, a pockat. len ja nevem co mam robit. s kamaratmy sa mi nece ist von, viem, nemyslel by som tolko nanu ale nechce sa mi kym tu ona neni, a aj som jej slubil ze nepojdem beznej, aj keby som neslubil by som nesiel. a najviac sa toho bojim, ze ma podvedie, aj ked sme si slubily, no neviem
strasne sa toho bojim...
-
Reli.C
Medium Star
johny141 napísal:... a najviac sa toho bojim, ze ma podvedie, aj ked sme si slubily, no neviemstrasne sa toho bojim...
lucenie na dlhu dobu je vzdy tazke, ked ste totalne "previazani", travite spolu kazdy den, je to akokeby ti niekto zomrel. mas pocit prazdnoty, spominas na danu osobu atd... ver, ze ta nepodvedie, ako vraveli kolegovia, uz ta mohla podviest davno, ale neurobila to. nemysli nato, lebo sa z teba stane ludska troska a chod s kamaratmi von, ved ona sa vrati a budete sa milovat este viac nez ste sa milovali predtym.... to, ze ti spadne zopar slz je len dobre a to ze si to rozpisal dvojnasobne, skus sa este porozpravat o tomto s najlepsim priatelom a bude ti este lepsie 
Dik kolegovia, fakt!!a ano mate pravdu, mozno, uricte, kebyze chcela by ma podviedla aj tu na Slovensku. ale zasa tu nemala az taku moznost aku mozno ma tam. ale aj tak viete ten pocit, ze mozno to urobi ale nepovie mi to, ale uricte ju bude hryzt svedomie a povie to!ale verim ze sa take nic nestane!!som si isty, teda dufam vtom!dufam ze budem vediet spat lebo dneska v noci som skoro nespal!a to len dneska rano odisla
...
//kinjeril: Pouzivaj "Uprav"!
hej, presne ten pocit ako to opisujes!!hrozne to jejimino napísal:lucenie na dlhu dobu je vzdy tazke, ked ste totalne "previazani", travite spolu kazdy den, je to akokeby ti niekto zomrel. mas pocit prazdnoty, spominas na danu osobu atd... ver, ze ta nepodvedie, ako vraveli kolegovia, uz ta mohla podviest davno, ale neurobila to. nemysli nato, lebo sa z teba stane ludska troska a chod s kamaratmi von, ved ona sa vrati a budete sa milovat este viac nez ste sa milovali predtym.... to, ze ti spadne zopar slz je len dobre a to ze si to rozpisal dvojnasobne, skus sa este porozpravat o tomto s najlepsim priatelom a bude ti este lepsie
//kinjeril: Pouzivaj "Uprav"!
hej, presne ten pocit ako to opisujes!!hrozne to jejimino napísal:lucenie na dlhu dobu je vzdy tazke, ked ste totalne "previazani", travite spolu kazdy den, je to akokeby ti niekto zomrel. mas pocit prazdnoty, spominas na danu osobu atd... ver, ze ta nepodvedie, ako vraveli kolegovia, uz ta mohla podviest davno, ale neurobila to. nemysli nato, lebo sa z teba stane ludska troska a chod s kamaratmi von, ved ona sa vrati a budete sa milovat este viac nez ste sa milovali predtym.... to, ze ti spadne zopar slz je len dobre a to ze si to rozpisal dvojnasobne, skus sa este porozpravat o tomto s najlepsim priatelom a bude ti este lepsie
ahoj
no...moja je prec uz 60 dni...a caka ma este 21...kazdy den to odpocivam...a pocity?hmmm...prazdno...taky vseobecny smutok a proste vsetko co robim akoby nemalo zmysel ani ked sa smejem..proste ona ma naplna...dava zymsel mojmu zivotu...a nedokazem si ani rpedstavit ten den..tu hcvilu kedj u konecne objimem...to bude ten najkrajsi okamih v nasom zivote...
v nedelu idem prec na dva tyzdne najhorsie je ze niekam kde budem sam so svojou myslou a nebudem moct robit nic co by ma aspon na chvilu zamestnalo a nemyslel by som na nu ...keby som sa scvokol tak by mi to ani neprislo divne...
a take veci ci ma podvedie som vylucil ...ak by chcela tak to spravi ci sa budem strachovat a neverit jej alebo naopak ..co sa ma stat sa stane
a take veci ci ma podvedie som vylucil ...ak by chcela tak to spravi ci sa budem strachovat a neverit jej alebo naopak ..co sa ma stat sa stane
no viem co to je.... byt bez svojej lasky. no ja si neviem predstavit ako zvladnem tento rok lebo obaja ideme na vysku ja do blavy a on do ziliny ,boze to bude hruza, ale najlepsie je na tom asi to ze sa uvidime kazdy vikend ak budem mat cas, lebo som rozhodkyna a musim este aj chodit piskat, ale priatel mi povedal tolko ze kukni ved sme susedia, otvorime dvere a sme pri sebe, takze asi toto je dôvod mojho pozitivneho myslenia, ze som s nim kedy sa mi zachce. to ma upokojuje
ale tak vecer bez neho je velmi zly. Ked nemozem zaspat v jeho naruci
snad to prezijeme. milujem ho velmi
a co piskas?kde?:Daj ja som:Denya77 napísal:no viem co to je.... byt bez svojej lasky. no ja si neviem predstavit ako zvladnem tento rok lebo obaja ideme na vysku ja do blavy a on do ziliny ,boze to bude hruza, ale najlepsie je na tom asi to ze sa uvidime kazdy vikend ak budem mat cas, lebo som rozhodkyna a musim este aj chodit piskat, ale priatel mi povedal tolko ze kukni ved sme susedia, otvorime dvere a sme pri sebe, takze asi toto je dôvod mojho pozitivneho myslenia, ze som s nim kedy sa mi zachce. to ma upokojujeale tak vecer bez neho je velmi zly. Ked nemozem zaspat v jeho naruci
snad to prezijeme. milujem ho velmi
-
will.i.am
Darca
Ja som sa s mojou laskou vidal cez skolu asi 1-2x za tyzden a cez prazdniny 2-3x... o to viac som ju miloval, o to viac som sa tesil na kazde stretnutie s nou, o to viac mi chybala... no ked sme sa rozisli tazko som sa spamataval, lebo moje srdce bolo zvyknute vidat ju casto a a ko ho presvedcit ze ju uz vobec vidat nebude...
toto je najhorsi pocit pre mna. nie to ak som ju par dni nevidel, lebo som vedel, ze ju skor ci neskor uvidim
toto je najhorsi pocit pre mna. nie to ak som ju par dni nevidel, lebo som vedel, ze ju skor ci neskor uvidim
tak a znova je to tu
odisla mi
vcera o 19:25 jej isiel len na Tenerife, a pride az nabudci tyzden v piatok
!je mi hrozne, este mi ani nepisala lebo si nemohla zobrat mobil, len jej otec si zobral mobil takze cakam sms, ale este stale nechodi a uz uplinol den
den beznej a je mi hrozne, nevem co mam robit!s kamaratmy nechcem, bo som jej to slubil a pod. dufam ze ma tam nepodvedie
povedala ze nikdy a ze jej mam verit ze aj ona mna ale nevem no
chyyba mii 
-
midnight_man
Guru
nabuduci tyzden v piatok? kolegaaaaaaaaaaa...ved aj horsie veci sa stavaju ..si predstav zeby prisla az buduci rok......tyzden vydrzisjohny141 napísal:tak a znova je to tuodisla mi
vcera o 19:25 jej isiel len na Tenerife, a pride az nabudci tyzden v piatok
!je mi hrozne, este mi ani nepisala lebo si nemohla zobrat mobil, len jej otec si zobral mobil takze cakam sms, ale este stale nechodi a uz uplinol den
den beznej a je mi hrozne, nevem co mam robit!s kamaratmy nechcem, bo som jej to slubil a pod. dufam ze ma tam nepodvedie
povedala ze nikdy a ze jej mam verit ze aj ona mna ale nevem no
chyyba mii