Cafa, rad by som si su tuto gamesu po dlhom dlhom case zahral ibaze mam taky mensi problem...
Nainstaloval som ju z instalacnych suborov co mam na disku...tak nainstalujem a ze idem spustit...iba pyta cd/cko...tak som chvilu nechapal ci na hranie treba CD alebo co iba potom mi doslo ze som ho necrackol...nuz tak cracknem, ibaze ked to mam cracknute pise mi windows error...no proste toto:
co s tym? kde robim chybu? alebo AoE2 nejde pod XP???
inac este jeden questik, ako to rozehat po nete? okrem hamachi? ked dam multiplayer tak tam ziadne hry niesu, treba na to original? alebo sa to da dako obist?
Theking napísal:inac este jeden questik, ako to rozehat po nete? okrem hamachi? ked dam multiplayer tak tam ziadne hry niesu, treba na to original? alebo sa to da dako obist?
na originaloch cez msn si nezahras.. ale dalo sa hrat na gameparku a pod. serveroch..
dal som tymovu hru 3v3 ale nevidim spojencov...proste nevidim ze co robia a tak, mam iba vyznacene ich zakladne...mam niekto nieco anstavit aby som videl aj to co vidia oni?
Este som sa chcel opytat cosi ale nemozem si spomenut...
Theking napísal:nuz a este par questov ohladom hrania...
dal som tymovu hru 3v3 ale nevidim spojencov...proste nevidim ze co robia a tak, mam iba vyznacene ich zakladne...mam niekto nieco anstavit aby som videl aj to co vidia oni?
Este som sa chcel opytat cosi ale nemozem si spomenut...
postavis obchod a v nom vynajdes tusim sa to vola "cartograph" a vidis spojenecke LOS (line of sight)
ja mam presne ten isty problem, z instalacky ktora predtym fungovala mi pise taku istu chybovu hlasku a nespusti sa hra, ja som to riesil tak ze som nahodil datadisk a cez neho to slo, a aj hrat misie z AoE2 aj z AoE2 datadisku