Ako presvedcit rodicov...[?]

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
t0m4s3
Admin
Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

P3Bo napísal:To akoze mam 4 roky cakat ?
Bojis sa snad, ze to nebude az take zalaskovane a zamilovane ako sa nam snazis napisat?
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

Ty si vsade bol a vsetko videl tomase ? ake mas ty pravo sudit ci viem alebo neviem co je to laska ci viem alebo neviem co su to skutocne zivotne problemy. Neebojim sa lebo dalsie leto budeme cele spolu a to uz mam vybavene a to mozem tahat dokedy chcem no mne dva mesiace nestacia a zrovna takyto vztah na dialku nie je najkrajsi bol by som rad vedel co by si ty robil na mojom mieste .
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

z lasky k nej by som sa jej nesnazil znicit zivot :wink:
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Este predtym ako som zalozil tento topic som sa ju snazil odhovorit . Daval som jej pod nohy vsetky argumenty ktore ste uviedli .... ze sa mozno do roka rozideme a bude tam sama ze bude musiet cestovat . No nic ju neodradilo a nedala sa odhovorit ....
zuzkazuzka
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzkazuzka »

Ono je ťažké ísť proti rodičom... Viem, že keď človek prežíva veľkú lásku a že mu jednoducho nejde nechať ju len tak ísť... Myslím, že pokiaľ tvoja priateľka má záujem aj o ten odbor, ktorý sa dá študovať v tvojom meste, tak nech ide. Je dospelá a raz sa rodičom tak či tak musí postaviť. Ak je to len otázka toho, že sa boja, aby si neskazila život, tak im to len treba rozumne vyhovoriť.
Pokiaľ má naozaj záujem aj o tú školu, tak by som sa snažila ju tam dotiahnuť za každú cenu. Len hlavne nech to nerobí len kvôli tebe, lebo jeden nikdy nevie a ak by ste sa náhodou rozišli, tak by si mohol mať výčitky. Rodičmi by som sa naozaj veľmi netrápila. Veľa mladých ľudí odchádza preč z domu za štúdiom, tak to musia pochopiť.

EDIT: mierne som si nevšimla ten vek... No, tých 16 rokov trochu mení situáciu... Teoreticky môže ísť na SŠ aj mimo svojho mesta... Ide však o to, že chápem teraz obavy jej rodičov... Neviem, ako už písal niekto nadomnou, skúste zvážiť ešte raz všetky možnosti... I keď podľa mňa by sa aj tak nič nestalo, keby proste išla na intrák a mohli by ste byť spolu...
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Skola je ta ista aj tu aj tam ....dajme tomu ze cez vykendy by chodila ku mne domov aby sme spolu stravili viac casu . Peniaze dajak zarobim ja si dokazem najst job aj pocas skolskeho roka no neviem .....ale urcite jediny dvovod preco som pride som ja ....pre nic ine
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

... tak to by musela mat v 16tich velmi benevolentnych rodicov ... a aj tak by ste spolu asi neboli az tolko kolko myslis ... ty by si si nasiel nejaky job ako si vravel, ona by bola na intraku co znamena, pomerne skoru vecierku ... nakoniec by to vyslo tak ze by ste mohli byt spolu dva krat do tyzdna ... v piatok by stejne isla ked aj nie kazdy tak kazdy druhy do BA za rodicmi ... no a co z toho dokopy ? .. sa radsej stretavajte v ziline obaja ... nahodou laska opadne a ju uz nebude mat co v presove drzat ... nevim proste by bolo od teba nezodpovedne keby si dovolil aby sa odclenovala od svojej rodiny v 16tich rokoch ...
dexter7007
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dexter7007 »

P3Bo napísal:To akoze mam 4 roky cakat ?
nic ineho ti nezostava....studium je prednejsie....neurobte chybu.....rozmyslajte aj nad buducnostou!!!.......teraz budete spolu ale co potom???nevystuduje co chela.......nesuhlasim stebou.....nechal by som tak teraz a chodil nastevovat to je jedina moznost
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

dexter7007 napísal:?nevystuduje co chela.......
ta ista skola je aj tu . Potom mi je tu uz jedno lebo ja na vysku pojdem ku nej na zapad
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

nepresvedčíte ich vôbec..
boha ved rozmýšlaj.. keby si bol v ich koži .. tvoje decko (16) ti toto povie.. pff pí*ovina ako voda v koši..
sorry ale je to tak.. skús sa nad tým aj tak zamyslieť
slavo120
Professional
Professional

Príspevok od používateľa slavo120 »

Triple ma pravdu .... ako ich presvedcit znie tvoja otazka .. odpoved je nijak .. ved sa zamysli ani ty by si svoju dceru nepustil a uz vobec nie kcoli chalanovi ... tak nemas inu moznost ako to vydrzat ak sa mate tak radi ako to pises tak to zvladnete , vela stastia :wink:
Enduro3333
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Enduro3333 »

Postavit rodičom sa da ale človek aby na to aby mal uspech musi ist pomaly a postupne čize postumnymi ustupkami z ich strany no to čo od nich chce ona je jeden veeelky skok a to onií nikdy v živote nedopustia (pravdepodobne).
Viem to ze treba ist postupne z vlastnej skusenosti . v 15tich som chcel ist na jednu party zo staršimi chalanmi na celu noc do BA (40km od mojeho bydliska) odpoved bola jasna .NIE. a mohol som robit čo som len chcel chcel som sa dokonca aj v noci z domu vypližit ale niečo ma od tak zavazneho risku zadrzalo.O pol roka som zas chcel ist no tentokrat som to zamaskoval lepšie takym sposobom ze som vedel ze mi nepovedia NIE kedze som trenoval boj sporty povedal som ze mame dvjdovi turnaj v BA a ze som si tam vybavil prespanie u kamaratky...Pustili ma no po čase sa dozvedeli ze som klamal tak sme sa dohodli ze pokial si to ja budem vsetko financovat a ja vraviet kam pojdem a kedy pridem tak ma budu puštat ....
Pointa proste treba postupne.... stretavajte sa navzajom stretavaj sa aj s ich rodičmi ..skus to tak zorganizovat ze by si u nich prespal alebo ona u vas a tak by ste to striedaly a postupne sa to zlepsi ale to s tou čkolu by som ja nikdy nedopustil či už ako rodič alebo ako priatel .....p.s moc tlačis na pilu :wink:
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Vieš čo by ma zaujímalo, ako vyzerá váš vzťah teraz, keď vravíš, že cesta trvá toľko hodín? Ako často sa stretávate. Bratranec tak chodieva za svojou babou až do Martina, nie je to síce až tak ďaleko, ale aspoň to ukazuje, že sa to dá, ak obaja chcú. Na druhej strane, ona bola už aj uňho a jeho aj ju videli ich rodičia a nemajú nič proti tomu a navyše, obaja majú 18. Myslím, že na svoju otázku si si aj tak už odpovedal sám, najlepšie by bolo počkať a ísť potom študovať na VŠ do toho istého mesta. To už budete dospelí a predsa len, proti VŠ štúdiu v inom meste rodičia zväčša nič nemajú, navyše, ak sa ten odbor nedá študovať v rodnom meste.
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

NIc sa nezmenilo piseme volame ja som kazdy den v praci a vykendy som rad ze zijem ona je teraz na dovolenke o tyzden pride po nejakych zmenach to tu editnem.
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Skoncilo to po troch mesiacoch - dneska.....asi to niektorym ludom prinesie urcitu formu uspokojenia, ked uvidia ze nakoniec mali pravdu a ja som len "hlupe decko ktore nevie nic o zivote" . Avsak nemam sa zaco hanbit pretoze aspon viem ze som preto spravil vsetko co sa dalo a nemozem mat vycitky svedomia ze som to neskusil [neverim ze v zivote su aj druhe sance]. Pokusim sa vsak aby sme mali dalsie leto zase spolu ......
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Je mi to ľúto, ale nestrácaj nádej. Ja som si myslela, že som tiež skazila svoju životnú šancu, ale dostala som ďalšiu a odvtedy verím, že pokiaľ ste si súdení, tak sa ti láska vráti.
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa enter00 »

tak precital som si len povodny prispevok a na ten reagujem... sorry, ale mate 16, toto co vymyslas je prilis...
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

enter00 napísal:tak precital som si len povodny prispevok a na ten reagujem... sorry, ale mate 16, toto co vymyslas je prilis...
nepodstatné.. mal si čítať do konca
Napísať odpoveď